Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 11

alinushca spune:
de Cola am si eu pofte...
despre diverse patrupede pe la casa omului, ele nu sunt in nici un caz o problema pana incepe copilu sa mearga in 4 labe. iar daca pe jos in casa sunt chestii gen parchet/gresie si sunt foarte bine intretinute nu e o problema mare nici dupa ce incepe sa mearga in 4 labe. daca sunt in schimb covoare ticsite de par, o sa va apuce garantat "pandaliile" cand bb va duce mana la gura cu smocuri-smocuri de par, va degusta, si tot asa. atunci ar putea sa zboare patrupedele macar o vreme prin cunoscuti, pana invata sa mearga numai pe doua . in rest traitul cu animale nu e nici o problema chiar daca au tot felul de boli specifice. copilul isi dezvolta sanatos sistemul imunitar.
Mami de (28.10.2008) si
bb2 20+

syl spune:
Miruna - am lasat-o cu buni pe la 11 cand a trebuit sa plec la munca(ceva neprevazut) si era mult mai bine ca ieri. Nu este apatica chiar era vioaie si a luat si aseara si acum antibioticul fara comentarii. A inteles ca ii face bine. Oricum ea este o luptatoare, a trecut ea prin operatia la inima si nici aia n-a putut-o tine la pat. Asa este si acum ca un titirez.15+

heidy spune:
Fetelor .. m-ati omorat .. am avut de citit repede ..repede de la 4-5 pagini cate erau cand am zis sa mai muncesc si eu pana acum cand am zis sa iau o pauza.. Offf..
Si m-ati omorat si cu mancarea . Nu am avut pofte in prima parte a sarcinii ca aveam greturi si nu erau "compatibile" cu poftele. Dar acum, offff.. imi e pofta de orice .. absolut orice.
17+

misticgirl spune:
Fetelor, cat de active sunteti astazi!!!! Nu am mai intrat pe forum de ieri de la 17:15 si ati scris 20 si ceva de pagini de atunci
Trebuie sa recuperez tot acest capitol, daca apuc, pana plec acasa.
Astazi am avut contractie de vreo 2 ori, cred ca de la statul pe scaun . Nu am ce face, asta e!
Incerc sa mai citesc ceva si apoi plec spre casa. Nu mai am rabdare pana joi la ora 16:00, cand am eco morfologica
Claudia 19+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

heidy spune:
Referitor la "animalele" de companie.. am avut o perioada perusi, aprox 1 an. Imi erau dragi mai putin diminetile cand se lumina de ziua si in zilele cand observam cate mizerie fac in jur asa ca i-am dat ca nici nu le prea acordam atentie fiind si eu si sotul la munca toata ziua.. se plictiseau saracii in colivie fara cineva sa vorbeasca cu ei. 17+

Elfica spune:
Nu am mai apucat sa intru de multa vreme, saptamana trecuta am primit o delegatie din strainatate si nu am mai avut timp deloc, iar ieri mi-am rezolvat treburile urgente aparute la serviciu in acest interval. Azi am incercat sa "va prind din urma", dar nicio sansa! Abia am inceput capitolul 59 si mi-am dat seama ca nu am nicio sansa. Insa m-am gandit sa va scriu, ca maine ar incepe cursul la Filantropia si am vazut niste persoane interesate: Lore1983, Sugubina, Lidia P - chiar daca veniti singure, nu e bai, informatiile sunt foarte utile.
Sunset_ zuzi - incepe maine la ora 17, dar nu stiu cat tine. Daca e important, cauta pe net nr. de la Centrala Filantropia, cere la Sala de nasteri si te informeaza moasele.
Maine va ajung din urma si vad raspunsurile voastre. Poate facem cumva sa ne vedem si sa ne si recunoastem, ca poate o fi multa lume si nu stim care suntem de la Odiseea noastra. Propuneti voi si eu voi vedea maine.
Seara buna tuturor mamicilor si bebeilor! Pe maine! 22+

Lore1983 spune:
Fetelor, cam cand apar poftele in sarcina si incepi sa iei in greutate? Eu am avut greturi pana acum o saptamana- doua si chiar slabisem 1 kg. Ieri m-am cantarit si am revenit la greutatea dinainte de sarcina (cu 1 kg in plus) fara sa fi mancat neaparat prea mult. Si sunt inca mofturoasa la mancare...Pofte mai putine: de cola (mai ales daca e rece), dar evit sa beau tocmai pentru ca nu e sanatoasa (si ma gandesc sa nu ii fac rau lui bebe), la cafea am renuntat (un 3 in 1 as mai beau sau un frape, dar..pas), o pizza buna nu as refuza niciodata!
14+

danaint spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca de Cola am si eu pofte... ![]() despre diverse patrupede pe la casa omului, ele nu sunt in nici un caz o problema pana incepe copilu sa mearga in 4 labe. iar daca pe jos in casa sunt chestii gen parchet/gresie si sunt foarte bine intretinute nu e o problema mare nici dupa ce incepe sa mearga in 4 labe. daca sunt in schimb covoare ticsite de par, o sa va apuce garantat "pandaliile" cand bb va duce mana la gura cu smocuri-smocuri de par, va degusta, si tot asa. atunci ar putea sa zboare patrupedele macar o vreme prin cunoscuti, pana invata sa mearga numai pe doua ![]() Mami de ![]() ![]() ![]() |
Eu in casa am un singur covor, si ala in fata cabinei de dus

In rest, bolile specifice sunt asa cum le zice si numele in mare parte specifice :) - putine sunt cele transmisibile la om. Dupa cum spuneam, am si caine si pisica de 7 ani, si pot spune ca nici intre ei nu au facut schimb de boli vreodata (dar ce-i drept nu sunt foarte bolnavi din fire

In tot cazul, amandoi sunt copiii nostri - ii tot zic lui Garfield (el e mai mic decat Yuki-bichonul cu un an) ca gata, nu mai merg mofturi de fratior mai mic, ca o sa vina unu si mai mic decat el, si trebuie sa aiba responsabilitati de frate mai mare

amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danaint Motanul nu a iesit pe afara in toata viata lui - si nici cel putin 3 generatii de stramosi ai lui, pe care ii cunosc ![]() ![]() |
Si mie tot de asta mi-e teama, ca mai degraba eu pot sa-i aduc de afara diverse, ca el saracul nu prea are de unde sa le ia. Nici sa sara afara nu poate, ca stam la 5 (+2), asa ca ... mai rar.

bebelu86 spune:
buna burtici
nr de tel de la Filantropia pt scoala de gravide este 021.318.89.34
tine 5 sapt si poate merge si tati cu voi.
La multi ani tuturor ce isi serbeaza sau au in familie sarbatoriti cu numele de Petru sau Pavel.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.pngAlbumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu
13+