Mamici si Gravidute Italia -76-
Raspunsuri - Pagina 9
yoanag spune:
Andreea-da i-a trecut f repede
s-a dezumflat si azi statea sa-i cada cojita;)
azi dimineata am fost sa vedem masina 
sa vedem.....
Mami de Giulia -20 iunie '07-
yoanag spune:
Alexandra-cit e de scump
ce-mi place poza cum sta pe burta cu ochii lui mari si albastri![]()
Raluka-am vazut si 2 pozici cu Anais
seamana cu sotul tau cu ochii albastri si parul blond ![]()
azi maine asteptam pozici all completo cu voi si Maeva
Stefy-te asteptam cu detalii si poze
Abramburika-la tine e sarcina si ai motive sa nu suporti caldura
vai fetelor ce putin mai aveti si mergeti acasa
Petro-luni,Georgy sapt ce vine si Andreea -ce fain!!!
LAlexandra spune:
ce inseamna sa fii toanta...ca de fapt cu gandul asta m-am sculat...
GEORGIANA
ALI
Mami de printisor Alessandro
- 15.04.2010
LAlexandra spune:
IOANA, ma bucur ca isi revine Giulia...si eu eram mereu cu cate o vanataie...sau o mana rupta..ceva aveam eu![]()
ANDREEA, pe 20 mai a fost sotul sa depuna actele si pe 14 iunie l-a scos, dar am vazut ca data de pe el era de 2 iunie...deci probabil de atunci era gata.
Pai din cate stiu nu ne-a cerut nimeni si contractul de chirie...dar deja cate bordeie atatea obiceie...O sa mearga sotul din nou sa vada. Andreea voi de ce ati mai beneficiat?
- 15.04.2010
Berarpiri spune:
Am inteles ca bb mai are dreptul la 500 euro/an,la Ambra i l-au dat in primul an,anul trecut nu..tre' sa mergem sa ne interesam.E ca un fel de alocatie,in cazul nostru,ca sotul nu mai are contract de munca(e privat)...dar daca stau bine si ma gandesc,cand ni i-a dat aia 500 avea contract...nu mai inteleg nimic
...in fine,ni s-a zis ca un copil are dreptul la aia 500 euro,intrebati la C.A.A.F,daca aveti ocazia..
Berarpiri spune:
Acuma mi-am adus aminte ca era vorba de mine,ca nu lucrez,si de aia avem dreptul la aia 500 euro,dar in cazul tau,ca lucrezi...cred ca nu...
Asa,ca mamici care nu lucrati,cereti-va dreptul,ca 500 euro/an nu strica...
Berarpiri spune:
Pana la urma s-a dus sotiorul la lucru azi...asa ca nu mai vad marea
...a vrut si Ambra sa mearga cu elsi a dus-o...figura-i Ambra,cand vrea s-o duca undeva cu el,nu merge orice-i faci,dar daca vede ca vrea sa mearga fara ea,plange pana o duce...
raluca-f. scumpa Anais!
Seaana f. bine cu tatal ei!
alexandra-si mie imi place poza in care sta pe burtica...Hai ca mai ai cateva luni,si o sa fie umpic mai usor...de fapt ai observat si tu,ca daca are un program cat de cat,e mai linistit...Giorgio,pana sapt. trecuta se trezea cam la o ora dupa ce adomea seara...il ridicam,ragaia,si adormea iar.Acum nu se mai trezeste,se vede ca creste...
cami-sa folosesti sanatoasa masina!
ma duc sa ma pun umpic in pat, ca a adormit Giorgio...
yoanag spune:
Andreea-eu cred ca Alexandra poate ca nu rezulta aici la inps ca ar lucra sau ca e in maternitate
nu stiu daca se controleaza in tara
Roxali-asa da gagica chiar de ziua ta iei masina 
ce cadou mai frumos vrei???![]()
Cami-ai fost in giro cu masina?
ce culori ati ales????
pai o viata avem fetelor sa ne bucuram de tot ce ne putem face
si realiza asa cit reusim cu fortele noastre 
LAlexandra spune:
ANDREEA eu lucrez in tara, nu aici...sa vad ce si cum...daca nu, fac si eu pe prostul![]()
- 15.04.2010