Mamici si Gravidute Italia -76-
Raspunsuri - Pagina 8
yoanag spune:
Stefy-bine ai revenit gagica! ![]()

asteptam multe multe detalii
ne-ai lipsit de aici,nu numai mie ![]()
Nafi-bravo gagica!
vezi cum se schimba optimismul?????
asa sa fi!
inca ai noroc ca iti sta 3 ore cu copilul
altii nu fac nimic din toate astea
sa-ti zic la mine
ajutor minim,adica a dus-o la gradi de citeva ori
in rest nimic,nu plimbat copilul in veci de unu singur sa schimb aerul si yo un pic,sa-mi dau o rinfrescata la creieri cu toate ca a fost cuminte,la cumparaturi dupa mine e...peste tot ce fac fac cu ea
nu toti se implica in cresterea copilului,ca sa te joci cu el un pic seara aia nu-i implicatie
asa ca c'è di peggio
bucura-te ca te ajuta sotul
astea sint chestii care le au ei le vin natural sau nu .....
al meu nu a schimbat-o,nu i-a dat sa manince,nu a plimbat-o cu carucioriul singur.....nimic....zici ca l-am facut de una singura
atentie ii da cind are timp si e acasa cu noi,e drept ca nu are timp ca toata ziua e la munca dar crede-ma ca a crescut cu lapte praf nu am alaptat-o ca sa nu-i poata da lapte si nicciodata nu s-a trezit noaptea sa-i dea lapte sa nu ma trezesc eu,asa citeodata cite un biberon ziua din ani in pasti
bucura-te si apreciaza asta f mult la sotul tau
Mami de Giulia -20 iunie '07-
georgyiuly spune:
Buna seara fetele!!!
Stefania bine ati revenit!3 luni in tara...cred si eu ca v-ati relaxat!
Nafi n-am mai apucat sa-ti scriu..dar vroiam sa-ti spun sa "profiti "de sotul tau ca e acasa cateva zile si sa-ti iei liber cateva ore pentru tine...shopping, sala, inot..orice!Face bine la psihic
.ai vazut si tu!
Ioana sot ca al tau am si eu!Nu o schimba, nu ii da sa manace, nu o aude noaptea daca plange,mai iese cu ea la plimbare cateodata!
In ceea ce ma priveste sunt convinsa ca am gresit de la inceput ca mi-am asumat mereu toate responsabilitatile eu ..si lui i-a ramas doar munca.
Si eu ca si tine peste tot sunt cu ea..cumparaturi, doctor,parc...!
Da...mi-ar placea si mie vreo 3 ore pentru mine,poate cand ajung acasa!
Frumoasa meseria de mama si plina de satisfactii dar sunt si momente cand intru si eu in criza si depresie,noroc ca m-am invatat sa ies singura din ele,ca n-am incotro![]()
Deci mai am o saptamana si plecam acasa,abia astept!!!
Alexandra ce haioasa esti cu marea si masina!
Giuliei i-au spart si ultimile colturi de maselute..asa ca ne bucuram de liniste...pana la canini bineinteles,pe care ii asteptam dupa vacanta!![]()
Fetele cu masini noi...sa le stapaniti sanatoase si fara incidente!
Noapte buna!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
Giulia!
abramburika spune:
Neata!!!
nafi - imi pare bine ca ti-ai mai revenit. Si asa e, numai simplul fapt ca umbli prin magazine (fara sa cumperi), stiind ca puiul e pe manini bune acasa, face bine la psihic.
Da, mi-a trecut spatele ... nu avem AC, dar o sa ne luam sapt. viitoare. Nu se mai poate. Sau anul asta sunt eu mai sensibila de la sarcina, efectiv mor de cald. SI au mai fost asa calduri, dar suportam totusi.
Faci ff bine ca mergi la socri, la munte, la aer, sa mai stai de vorba cu lumea.
LAlexandra spune:
NEATA!
am pus niste pozici noi, asa pe rapid, pana nu se trezeste piciul!
Petro si noi ne-am pus aer, ca altfel nu rezistam...mai ales prichidelul.
...cu sotii cam asa e Georgiana, daca nu ii faci sa te ajute de la inceput, apoi nu cred sa mai reusesti, pt ca au impresia ca te descurci si singura. Din punctul asta de vedere sunt multumita ca sotul ma ajuta, chiar daca vine frant de la munca
...adevarul ca nu am avut jena
si i-am cerut ajutorul si i-am explicat ca trebuie sa ma ajute ca suntem doar singuri si altcineva nu are cine...
Mami de printisor Alessandro
- 15.04.2010
abramburika spune:
alexandra - eiii, noi am rezistat eroic vreo cativa ani fara AC, dar efectiv anul asta nu mai pot. Pufai ca o locomotiva, am senzatia ca n-am aer, nu dorm bine si curg apele pe noi ca la balamuc ... in fine!
Eu fac parte din categoria fericitelor atunci cu sot care ajuta la orice, in casa, copil ... doar cand are timp, e drept. Insa o face.
Berarpiri spune:
'Neatza!
In primul rand 
La multi ani
Georgiana si Roxali!!!Sa aveti multa sanatate,si tot ce va doriti in viata!!!
Am fost aseara la mare
,bineinteles cu sotiorul,ca singura cu copii nu ma descurc...Asa pot sa zic si eu ca am afcut baie in mare,anul asta...Ce bine-a fost!!!Asa ma relaxez cand inot,si mai ales la mare...Poate mergem si acuma dupa-masa,ca e acasa sotiorul...
Am inceput in sfarsit sa fac lista pt. bagaje...sper sa nu uit sa scriu nimic...si sapt. viitoare le pregatesc toate...
stefania-
!te asteptam cand ai umpic de timp liber!
Si eu sunt printre cele norocoase,de cand am ramas gravida prima data si pana acum sotiorul s-a implicat fff. mult,a fost prezent cu mine cand am nascut,are si a vut grija de copii,ma ajuta in casa cu ce poate...face de toate
...si a venit natural,cum ziceai tu,Ioana...ma vedea ca am nevoie de ajutor,si facea ce trebuia sa faca...
Berarpiri spune:
petro-voi cand plecati?Ai luat biletele?Azi parca trebuia sa mergi pediatru cu Silvia,nu?
ioana-asa eram si eu cand eram mica...ca si un baietoi,in plus eu ma bateam si cu copii
,sper sa nu faca si Giulia la fel...A mai trecut lovitura?
alexandra-tot am vrut sa te intreb...in cat timp v-au facut certificatul de nastere la consulat?
Pt. asegno di maternita ti-a zis Nafi ce trebuie...daca stati in chirie mai trebuie si contractul de chirie.
nafi-ma bucur ca te-ai relaxat umpic,sa nu scapi nici o ocazie,cum il prinzi pe sot liber iesi umpic singura...si-o sa-ti fie mai usor...
yoanag spune:
Roxali-

si Georgy 

sa aveti o zi minunata si multe impliniri,sanatate si fericire!
yoanag spune:
hai sa va zic cum e al meu
toata ziua e la lucru,normal ca am facut toate singura
cumparaturi de obicei facem impreuna in week
cu fata mai sta si se mai joaca seara ca numai atunci e acasa si ii mai da sa manince ca acum e mai mare si e mai usor
de obicei manica ea singura dar este cind nu are chef
de ex cum e acum cu bua la buzita atunci zice ca nu poate da sola ca are bua
in rest de masina se ocupa el,o spala,aspira etc...
face pe acasa ce e de facut,la lucrari deastea de barbati
le incepe si asa le lasaaaaa pina ii vine iara cheful(asta citeodata nu mereu)
curatenie fac eu,el curata dupa caine ca stia ca ma crizez de imi lasa mie (de asta s-a scapat acum)
hainele unde le pune acolo le lasa si uite asa.......
are si parti bune multe,dar nu ma laud ca ma ajuta cu treburi in casa ca am eu timp destul
ma ajuta la adunat masa seara sau citeodata la intins rufe ca sa termin mai repede
acum nu ca nu face chiar nimic da sint altii care se implica mai mult ![]()
revin mai incolo