Mamici si Gravidute Italia -76-
Raspunsuri - Pagina 10
LAlexandra spune:
...am uitat sa va spun ca de vreo saptamana numai asa sta..pe burta, se uita in jur...cerceteaza...daca ii place eu il las
...ziua imi adoarme asa pe burta si se cere el sa il pun asa si sta pe coate sau in maini si se uita la noi
Mami de printisor Alessandro
- 15.04.2010
Berarpiri spune:
Stiam ca lucrezi in tara,dar ma gandeam ca poate verifica astia...pai fa pe prostul,poate ai noroc si ti-i da
...
Si Giorgio sta doar pe burtica,in schimb la Ambra nu ii placea deloc...O sa vezi ca o sa se ridice si Aless. repede in patru labe...
LAlexandra spune:
radem mereu cu sotul...am zis ca inainte sa stea in patru labe...o sa alerge prin casa, asa de activ e
- 15.04.2010
yoanag spune:
Alexandra-si mai vroiam sa adaug ;)
ce ii mai dai de lucru cu puiul ala mai mare decit el ![]()
Abramburika-pe unde esti?
azi ai facut prezenta??? sau mi-i se pare mie ca lipsesti
ia sa ma uit inapoi lapagini ai semnat condica oggi?
voi iesiti pe afara?
ca eu dimineata pe cind vin deja e cald.....imi fac treburile si pe Giulia daca nu mergem la mare o scot la plimbare de la 5 si ceva incolo ca mai repede nu se poate respira
Mami de Giulia -20 iunie '07-
LAlexandra spune:
IOANA, pana seara nici noi nu iesim din casa, decat in caz de nevoie...
...ha-ha...cand se trezeste si cand adoarme se uita dupa tweety, sa vedeti ce mai rade la el, de fapt pozele in care rade se uita la el si radea, ca daca dau sa ii fac poze cand rade la noi imediat se face serios cum vede aparatul
...baiul e ca se dezumfla si nu mai am cu ce sa ii captez atentia
...trebuie sa merg sa iau altul![]()
- 15.04.2010
Berarpiri spune:
Vezi ca se poate umfla ca si un balon normal...nu dureaza mult,dar e mai convenabil,decat sa tot iei altele...zic eu...Asa facem noi cu baloanele lui Ambra...ca ea are perioade cand se joaca cu ele,si n-are rost sa dau banii aiurea....
Berarpiri spune:
Ce mi-a stat inima-n loc!!!
L-am pus pe Giorgio la el in patut,a stat 15 min. si s-a tot rostogolit...pe cand m-am dus sa vad ce face,nu se mai misca...cand colo el doarme,e prima data cand adorme in patut la el,si nu ma asteptam...ce m-am speriat!!!
nafi spune:
BERARPIRI - bravo! ai baiat mare acum, doarme singurel!
Imi inchipui cum te-ai speriat. la fel am patit eu cand l-am gasit pe riccardo dormind pe burta desi d-zeu stie cum a ajuns in pozitia aia...ca eu il lasasem pe o parte (asa elimina gazele mai usor!). si dormea cu nasul jumate ingropat in perna si asa de adanc ca nici nu se simtea cum respira. m-am invartit cu sotul in jurul lui ca la desene animate, sa vedem daca respira...cu oglinda..
ABRAMBURIKA - te cred ca mori de cald! si eu pe timpul sarcinii eram ca un calorifer . bine ca eu am fost gravida o buna parte iarna si asa am parcurs prima iarna fara maini si picioare reci iar sotul meu dormea lipit de mine si nici nu mai avea nevoie de plapuma
Asa ca imi inchipui acum pe caldurile astea cum trebuie sa fie. insa ai mare grija cu AC ca noi il folosim de cateva zile si sotul meu deja a racit si e cu ochii umflati. ma luase si pe mine o durere de spate ca m-am fatait dezbracata prin fata aparatului dar am luat o tachipirina si sunt ok acum.
IOANAQ - stiu ca e mare lucru sa ai un sot care sa te ajute. slava domnului ca al meu e model. nici nu-mi venea sa cred la inceput cand am vazut cate face de unul singur fara sa-i zic eu. nici n-am incercat sa ma bag pe el de frica sa nu-l dezobisnuiesc!!
primul sot insa era opusul, nu facea nimic. dar nu il acuz ptr ca asa a fost crescut. o alta cultura , alta religie...alt nivel...Dar nici nu ma punea pe mine. aveam ajutoare mai ales in Cairo unde apartamentul era f mare si erau 2 femei care veneau sa faca curat si eu stateam cocotzata in varful patului pana terminau, atunci verificam sa vad daca au facut bine si gata curatenia. iar de mancat pana si micul dejun il luam la un restaurant de lux pe malul Nilului. ce vremuri! bine ca am ramas cu picioarele pe pamant si am reusit sa ma readaptez la viata de om normal fara femei la curatenie si sofer.
Partea cu soferul chiar mi-a daunat ca acum nu-s in stare sa conduc ca un om normal. vai de mama mea cum conduc! sper sa imi mai imbunatatesc stilul inainte sa ma lase astia fara carnet sau sa avariez prea tare masina!
S-a trezit piscotzel! fuuug!
Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
abramburika spune:
ioana - sunt aici, am semnat condica de dimineata .. prea dimineata as zice
. Vad ca ati fot tare vorbarete, numai cand am si eu chef si timp de vorba nu-i nimeni.
Acum tre' sa imi vina tehnicul pt. revizia anuala la centrala. Revin sa comentez si eu ce ati tot scris azi.
LAlexandra spune:
mersi ANDREEA, o sa incerc sa il umflam normal
...NAFI, mama da ce viata aveai...stii cum se zice...ca ai plecat de prea mult bine...pai asa viata si tu vii acasa!..DA, lasa ca ai o viata frumoasa si implinita acum!
- 15.04.2010