Mamici si Gravidute Italia -76-
Raspunsuri - Pagina 11
LAlexandra spune:
NAFI, imi spui te rog cum a fost la vaccin, unde i l-a dat, cate injectii, la ce ti-a zis sa ai grija...etc. Mersi
Mami de printisor Alessandro
- 15.04.2010
nafi spune:
Gata...l-am alimentat pe Riccardo. acum e in carucior sa lupta cu parzurile. ma duc sa mananc si eu ceva cat mai sta el linistit 5 minute.
LALEXANDRA - a fost frumos cat a fost dar cand am schimbat macazul, ca sa-i zic asa, am stiut bine ce fac. spre norocul meu am dat peste un om la fel de bun , poate chiar si mai bun si sunt tare fericita cu alegerea facuta. poate nu-s facuta eu ptr o viata in care lucrurile vin prea usor! imi place mai mult cand trebuie sa ma chinui un pic sa obtin ce vreau.
parca e satisfactia mai mare!![]()
O dupa amiaza placuta fetelor!
Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
camicreata spune:
In primul rand La multi ani la fetelor

.Sa va dea Dumnezeu multa sanatate,noroc si tot ce va doriti.
De masina ce sa va zic am condus f putin dar cred ca ceva lume am bagat in panica.In seara asta plecam la mare asa ca pana acolo conduc io,nu stiu cum o sa fac ca sunt rupta de oboseala,am facut prea multe azi,dar ce sa fac trebuie sa las casa curata,cainii la fel ,iarba taiata(chiar daca trebuia sa o taie el) si tate cele.Ei dar cine se relaxeaza in week-end,vorba vine relaxare cu Sebi ca fuge pe plaja,se baga singur in apa daca nu esti atent el fuge repede la apa,arunca nicip la oameni,o sa fie nebunie.Macaronel a zis ca el se relaxeaza pe plaja nu fuge dupa Sebi.Dar sa vezi ce scandal ii fac daca nu are grija de el

.In fine sper sa nu ma enervez si acolo chiar daca stiu ca asa o sa fie.
Ce sa va zic week-end placut si ne vedem luni.
Pupici dulci la toate si la puiutiiiii vostri

http://picasaweb.google.it/camicreata24
nafi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LAlexandra NAFI, imi spui te rog cum a fost la vaccin, unde i l-a dat, cate injectii, la ce ti-a zis sa ai grija...etc. Mersi ![]() Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010 |
Pai tu nu i-ai facut inca vaccinul?! noua ne-a zis pediatra ca la 2 luni implinite trebuie facut. ar trebui sa suni sa intrebi. caci iti trebuie impegnativa de la pediatru si apoi suni sa faci programare la policlinica de care apartii.
Cel putin la noi asa a functionat. ne-am dus la pediatra, ne-a dat impegnativa, l-a controlat cu o zi inainte de vaccin ca sa nu fie racit, sa aiba febra sau cine stie ce altceva...si a doua zi ne-am dus la policlinica asa cum programasem cu 2 saptamani inainte. acolo i-au facut o singura injectie in picior care continea 6 vaccinuri. hepatita b, meningita, tetanos, poliomielita si inca 2 care nu mai stiu cum le zice. pe urma am mai stat cu el 10 minute ca sa se poata interveni in caz ca face soc anafilactic sau asa ceva...si dupa aceea ne-am dus acasa.
Pediatra ne-a dat tachipirina (paracetamolul nostru) ca sa-i dau in caz ca face febra. am luat si picaturi dar si supozitoare in caz ca refuza picaturile care sunt cam neplacute la gust.
Urmatorul vaccin va fi la 4 luni adica sf. lui august , inceputul lui septembrie.
Sper sa-ti fie de folos informatiile.

ah...LA MULTI ANI SI NUMAI BUCURII SI SANATATE SARBATORITELOR DE AZI!
ROXALI , GEORGIANA - MUULTI PUPICI SI CELE MAI FRUMOASE FLORI PTR VOI!

yoanag spune:
Abramburika-pai am dat o ocheata dopo ;)
apoi am vazut ca ai trecut pe aici
te fac astia de bani cu revizia-un 150-200 euro iti iau 
numai sa nu ai ceva de facut ca numai de la sute in sus se vorbeste
Nafi-o viata ca in gfilme ai avut
o viata de lux
sint convinsa ca esti fericita si ai o viata frumoasa si acum
alte satisfactii
va be din afara normal ca pare
o asa viata usoara si luxoasa
parca citeodata le-as vrea pe tava si eu numai ca n-are cine o intinde
(tava[;)))]) asta e.....tre sa ne luptam si pt cel mai mic lucru,nesemnificativ si normal ca ne bucuram de-o masina noua sau una alta...de casa sa nici nu mai vb....
asa ca tu ai experimentat o viata de lux,acum ai o viata implinita,un sot bun,esti mamica,aveti casa voastra in curind,te inveti sa si conduci
,ce mai vrei de la viata????![]()
Mami de Giulia -20 iunie '07-
LAlexandra spune:
NAFI, astia sunt mai relax (vorba lui barbatu-miu)...ne-au trimis ei hartie cand trebuie sa ne prezentam la vaccin...pe 8 iulie, ora 1o si 10 minute
. Pediatra a zis ca se face intre 2 si 3 luni, ca nu e batut in cuie
Da, sa vezi distractie cu ecografia la sold...si asta trebuie facuta intre 2 si 3 luni...si au loc sa ma programeze prin septembrie...cica inainte sa nasc ar fi trebuit sa merg sa fac programare
...in fine, ne-a zis si doctorita si restul lumii sa mergem aici la spital si sa ii spunem la doctor sa ne faca ecografia ca nu sunt locuri la programare...adica sa mergem pt locuri fara programare
...cine ii mai intelege
- 15.04.2010
yoanag spune:
Fata mea se joaca cu papusile :))
am lasat-o la bide sa le spele parul si mi-a turnat un sampon intreg si un gel de dus intreg 
ce baie le face cu un litru de sampon cu gel de dus
lucra si ea....
Mami de Giulia -20 iunie '07-
LAlexandra spune:
draga de ea...macar sta cuminte...ca al meu nu stiu ce a avut azi de nu a vrut sa doarma, acum a adormit...nu stiu pt cat timp
- 15.04.2010
nafi spune:
IOANA - Sa stii ca ai dreptate. multi ma invidiau ptr viata pe care o aveam dar stii cum e cu colivia de aur...dupa o vreme dai si fugi! oricum asta se putea rezolva si fara sa fug. din pacate altele au fost motivele care au dus la sfarsitul relatiei. dar ce a fost a fost , nu regret nimic din ce-am facut pana acum si sunt fericita asa. asta e cel mai important cred.
ALEXANDRA - noua pediatra ne-a zis sa facem ecografia aceea dupa ce implineste 3 luni. ca de obicei ce la 2 luni nu este relevanta si se cere repetarea la 3 luni si asa expui copilul la radiatii degeaba de 2 ori. asa ca mai bine o data si bine! noi trebuie sa sunam zilele astea sa ne programam. sper sa nu fie asa de aglomerat si aici!
LAlexandra spune:
la spital unde am nascut mi-au zis de atunci ca nu au locuri pt ecografii si sa incerc la noi in oras...oicum aici imi era mai comod...dar nici aici nu e loc...si sa ma ierte, dar aici in oras nu se nasc copii cu zecile in fiecare zi, ....dar na...cine stie cum e sistemul
noua ne-a scris doar sa facem ecografie de sold la 2 luni...dar in ritmul asta si noi ajungem sa o facem la 3
- 15.04.2010