Mamici si Gravidute Italia -76-
Raspunsuri - Pagina 12
abramburika spune:
Eccomi!
ioana- numa' €100 e revizia. Ca au un sistem aici in condominiu, un fel de abonament ca sa zic asa, vine si face la toti, de aia fac reducere. Nu vine numai pt. o singura persoana. SI imi e mai comod asa, si de bani, dar si ca nu trebuie sa sun eu, sa prenotez etc. Se ocupa condominul si apoi ii anunta pe fiecare .. la data de, la ora de ... Ce sa-i faci, trebuie facuta si asta, e obligatorie. Si pana la urma e vorba de siguranta noastra, nu te joci cu de-astea. Oricum, asa e, se duc cu sutele banii .. ba colo, ba dincolo, chestii obligatorii, nu mofturi. Noi sa fim sanatosi pana la urma, ca le-om duce pe toate.
Ma duc sa citesc din urma ...
abramburika spune:
In primul rand, La multi ani, roxali si georgy!! Si scuze de intaziere.
ioana, nafi - asa e, de la sarcina am acum probleme cu caldura. Mergem inainte ...
andreea - eu nu stiam de cei 500 euro, merci de informatie, am sa intreb pt. ca nici eu nu lucrez.
Am fost la pediatru azi pt. certificatul ala .. sa pot merge cu avionul cu ea. E totul ok, e pe trecute, sunt numai cojite si mai putine. Am luat alte bilete pt. luni.
alexandra - eu stiu ca nu poti lua din ambele locuri drepturi banesti pt. copil. Adica daca tu iei din tara, aici nu mai ai dreptul. Eu ma interesasem la vremea resp. pt. a lua din Ro, dar aici ia alocatie pe busta sotului, deci nu mai are drept si in Ro. Si nu m-am riscat pt. ca trebuie sa dai declaratie pe propria raspundere la notar. Eu is mai "corecta" si nu m-am simtit in stare sa fac asta. Stiu cazuri care o fac ... cine poate. Dar am auzit si cazuri cand au controlat si i-au pus sa plateasca tot din urma, cu penalitati. Deci se mai si controleaza, chiar daca peste cativa ani.
nafi - chiar viata de lux!! Dar, asa cum zici, e mai bine acolo unde te simti tu satisfacuta, cu pers. potrivita alaturi de tine. Asa, la prima vedere, incanta pe oricine o satfel de viata, dar, fiind tanara, nu avea rost sa te macini degeaba, sa te plafonezi intr-o relatie doar de dragul luxului. Cel putin asa gandesc si eu. Bafta in noua ta familie si sa fiti fericiti impreuna!
La noi vaccinurile functioneaza cu scrisoare acasa. Adica iti trimit ei scrisoare cand si la ce ora sa vii ... asa mai scapi de un stres cu prenotatul.
LAlexandra spune:
daca trebuie sa imi dea banii pe busta paga la sot...nici o sansa, ca patronul lui nu face din astea, ca vezi doamne el nu sta apoi sa isi recupereze banii de la stat...
si daca e asa, atunci nu are sens...stiu ca daca alocatia e mai mica in Romania atunci poti cere aici diferenta sau invers
Mami de printisor Alessandro
- 15.04.2010
abramburika spune:
Da, diferenta se da ... daca iei din Ro, tre' sa faci aici nu stiu ce acte si iti da diferenta. Stiu sigur, ca ia cumnata mea asa. Dar nu stiu ce acte iti trebuie. Pt. alocatie nu tre' sa faca nimic datorele de lavoro, ca doar ti-i da INPS. Daca e trecut copilul pe statul de fam. (si e, din moment ce l-a recunoscut), iti vin automat pe busta. Eu asa stiu .. noi nu am facut nimic pt. alocatie si nici datore di lavoro.
kemsy spune:
Buna fetelor!!
Am de recuperat 4 pagini!!
Va ofer un pahar de Cola rece pentru ca azi face Loris 9 luni!!!
La multi ani Roxali si Georgy!!!Fetelor, sa stapaniti sanatoase masinile!!
Abramburika, si eu am suferit tare de cald anul trecut in sarcina. Imi vine sa zambesc si acum cand imi amintesc ca stateam in bucatarie cu aerul conditionat la 18 grade. Intra sotzul si ma intreba daca nu am inghetat, iar eu transpiram si muream de cald!!

Stefania, bine ai revenit!!3 luni???Atat ati stat acasa...ce mult, cum a zburat timpul!!Ce face fetita?Cum a rezistat sotzul fara voi?

Sper sa recuperez azi, dar trebuie sa plec la plimbare cu bb si sa cumpar un tortulet!!
Va pup 
, Giani 
fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
kemsy spune:
Andreea, ce 500 euro? Se dau in fiecare an mamelor care nu lucreaza, sau cum? Sau e vorba de banii pentru bebeii nascuti acum?
Nafi, se zice ca e mai bine sa nu pui perna la bb, chiar pana la 2 ani. 

, Giani 
fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
yoanag spune:
Kemsy-auguri pt 9 lunite! sa sarbatoriti stasera
vreau sa va intreb,in afara de caldura asta care te face sa nu ai nici un chef voi nu sinteti obosite?
eu ma trezesc devreme la 5 si 20 in fiecare dimi,treaba multa nu am ca e mica casa si una doua le fac,dar de vreau sa atipesc un pic nu pot de fetita deloc....eu nu stiu de la ce-s mereu obosita
ce vitamine stiti? incep sa ma gindesc ca nu mai rezist da nici batrina nu ma simt ,da unde mi-s fortele???? eu atita lucram fetelor si de avem program de 12-16 ore da parca alta forta aveam....atunci nu ma simteam asa obosita(nu stiu daca as mai rezista)acum lucrez putin tare da nu stiu nici eu de unde am atita oboseala
si din toamna vreau sa caut de lucru dimineata sa o duc la gradi si de la amiaz incolo sa fiu libera
stiu ca o data ce incep imi intru in ritm si ma gindesc ca daca eu sint asa ametita si fara chef si obosita de lace nici eu nu stiu apoi cum nu o fi obositt sotul meu dupa o zi de munca si pe caldurile astea,ce pretentii sa mai am sa ma ajute....nici nu am...
Mami de Giulia -20 iunie '07-
yoanag spune:
Andreea-imi pare rau de sperietura
Nafi-pai de acum sa te astepti sa se intoarca singur
eu ii puneam pernita deaia mica mica de bb ca nu-i ridica capul deloc
zilele trecute ziceam ca imi bag piciorul in ele pastile si nu mai cumpar :)) da tot am luat:)) inca nu-s pregatita ![]()
Mami de Giulia -20 iunie '07-
Berarpiri spune:
ioana-cred ca pt. mine nu-i valabila intrebarea cu oboseala...'sai?ca daca ma apuc eu sa a zic in fiecare zi de oboseala,va saturati
...eu pe langa oboseala,nu ma mai simt in stare sa fac mancare(care oricum trebuie) sa nu mai vorbesc de curatenie sau altceva...Sper sa-mi revin umpic dupa ce ma intorc din tara...
Fetelor,eu am o foameeee...as goli frigiderul...
Berarpiri spune:
gianina-da,se 500 euro/an la copil,in cazul in care mama nu lucreaza.Tre' sa intrebi la primarie,sau la C.A.A.F.
La cat mai multe lunite!!!
alexandra-si la sot ii venea in busta paga asegno,nu trebuia sa faca nimic seful lui...vezi sa nu va minta seful sotului,ca mai sunt din astia...si baga el in buzunar...