Mamici si Gravidute Italia -76-
Raspunsuri - Pagina 13
yoanag spune:
tu fetelor stiu ca vine asegno in busta paga trecuta suma si rezulta acolo
acum:mie mi-au explicat la mine la lucru asa:daca ai copil a carico si iei asegno pt el inseamna ca platesti mai putine taxe si de acolo vine asegno pt copil
apare suma in busta paga(e calculat dupa venit/salar/ore de lucru/contract) si pe linga busta paga tre' sa primesti asegno de la inps care mergi si-l incasezi la posta sau daca ai facut prin banca se varsa in cont
intrebarea e cit e de adevarat??? ca sint multe multe variante auzite
altii primesc in busta paga si nu primesc asegno
sotul meu are in busta paga ca primeste pt giulia,pe mine m-a scos iar eu nu pot lua pina nu-i expira lui foile (asta ca asa a vrut al meu) ca sa nu aiba discutii si certuri pe la lucru
voi pe linga busta paga primiti asegno si-l incasati????
nu de alta da fata mea are 3 ani da eu am vazut asegno numai scris pe busta da in mina in veci!si cica e dreptul nostru sa-l luam numai asta cred ca si le scaica el din taxe la sf de an banuiesc daca nu le--am vazut in veci
ma gindeam ca sa intreb la inps che fine hanno fatto? daca au trimis ei vreodata vreun asegno asa macar de curiozitate
al meu nu vrea sa se certe la lucru ca el e pus mai putin la orar decit lucreaza si cum e platit destul de bine cica nu se cearta pt asegno ca el ia mult mai mult si cica acolo ar intra si banii de asegno in suma de salar (el e platit la fiecare sf de sapt-nu are salar o data pe luna)
si pina nu-i cere din nou lui actele la renovat ca sa-i zica ca nu vrea sa mai ia asegno ca-l trec eu la mine in busta niente......nu-l iau nici eu....
daca stiti mai multe informatii please
Mami de Giulia -20 iunie '07-
abramburika spune:
Nici la mine nu vine nimic separat, ci in busta sotului. Pt. S. si pt. mine (ne are in carico). Si stiu ca nu a facut nimic special, nici el, nici seful. Nu stiu cum o fi in alte parti, la alte ditte.
yoanag spune:
din cite stiu eu asegno e ala ce se ia pt copil (asegnoo familiar) si pt sotie daca nu lucreaza si e a carico sotului
acum multe variante am auzit ca e scris in busta paga suma si intra in salar
altii zic ca iau asegno separat pe linga busta paga
astept sa expire hairtiile sotului si vad eu la mine
va anunt daca intra in busta paga sau imi dau separat asegno
si despre vaccine aici la mine unde sint eu trebuie sa sun eu pt appuntament si o data ce l-ai facut pe primul iti fixeaza ei urmatoarele
noi avem urmatorul la 5 ani ![]()
ce plimbare lunga am facut :) s-a mai racorit,noi asa iesim ca e mai vint si se mai poate sta pe afara
o seara placuta va doresc!
abramburika spune:
Neata!!
Am iesit aseara la o plimbare cu bicibleta ... dupa 3 ani
. N-am uitat sa merg, da' ma simteam ciudata rau, nu-mi gaseam locul pe sa. In fine, a fost placut.
Cica zilele astea or sa fie ca un cuptor, temp. de pana la 40 grade
.
Azi incep saldi pe la noi.
Am mai pus pozici mai recente.
alexandra - ce grasunel si frumos e Ale!!
raluca - iar ne amagesti cu 2 poze. E o scumpa Anais!! Vrem sa vedem si burtica nr. 2!!
O sambata cat mai racoroasa si mai placuta!
yoanag spune:
neata!
Abramburika-e asa delicata fetita ta
,ii sta bine cu palariuta
pare mult mai mare in poze
cum de te-ai dat cu bici?:)
odata ce inveti nu mai uiti
de azi incep saldi pe aici...si la voi????
week placut
pe la cine e racoare si se sta bine sa venim
?
nafi spune:
Neata fetelor!
voiam sa scriu mai multe dar doar ce s-a trezir ricky sa pape.
il hranesc bine bine si pe urma fuuug caci mi-a dat iar sotul liber sa ma duc prin magazine.
din pacate aici saldi incep abia pe 17 iulie!
Asa ca ma duc doar sa vad cam ce mi-ar place sa cumpar in saldi si sa-i iau lui ricky o suzeta noua, din aceea toata din guma ca am vazut ca ii place si mai bine sa aiba 2 , mai ales ca , cu asta nu se raneste daca se intoarce cu fata in jos sau pe o parte..plus ca daca nu nimereste partea de supt poate suge sau roade si la marginile suzetei.
Si aici e un cald din ala criminal!
O zi placuta si cat mai fresh!

Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
georgyiuly spune:
Buna fetele!!
Va multumesc din suflet la toate pentru urarile de ieri.

Nu am reusit sa intru si nici sa recuperez mai nimic ..dar am timp mai incolo.
Orium ziua mea a fost cam naspa,dar nu-i nimic!
Va pup ca fug la vreo 2 cumparaturi si sper sa ne auzim dupa amiaza!!!In ora de somn a Giuliei si de pauza a mea
!
Nafi...foarte haiaoasa ai fost cu suzeta!![]()

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
Giulia!
Ginger00 spune:
Assegno familiar se da daca il ceri , exista un formular INPS care se face din 01.07 pana 30.06 anul successiv , trebuie sa compilezi CUD-ul ficarui membru de familie pe anul precedent (adik daca faci cererea pe anul asta pui cud cu riferiment la anul 2009) sper ca m-am facut inteleasa.
Assegno familiare (AF) se da in baza venitului pe anul precedent a intregii familii,daca lucrati amandoi , AF v-a fi destul de mic (de ex eu iau 65 € pentru 2 copii).Nu se acorda doar unui membru al familiei si nu se da si de la INPS separat ,in ia doar unul dintre parinti inclus in busta paga.Cine vrea formular il poate descarca de pe situl INPS si sa-l predea firmei unde lucreaza, sunt obligati sa va dea AF .
Noi boccheggiam de caldura, la ora 10 erau 30 grade...astept sa se culce copii sa mrg la shoppinguit ![]()
yoanag spune:
Ginger-eu intrebam daca se da separat sau se vede in busta paga
eu cred ca la mine de ex se calculeaza si platesc mai putine taxe daca am copil a carico si acolo intra in salar
eu iau o data pe luna salarul si e calculat in funtie de ore/luna
spor la shooping
si i acum am venit de la tuns 
prea cald pt parul lungut asa ca m-am tuns,nu e scurt,dar am mai taiat din el ca mi-e prea cald