Mamici si Gravidute Italia -76-

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Georgy-imi pare rau daca nu ai avut o zi cum te asteptai
o sa recuperezi tu
nu fi trista

Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ioana - multumesc.
Trebuia sa merg sa iau paine si pe jos muream pana la mag. (nu e departe, da' e zapuseala rau). Asa, pe bici ajungeam mai repede si nu simteam asa tare caldura. Ma tin de mult sa ii iau si S. scaunel pt. pus pe bicicleta mea, da' nu am mai apucat sa o fac. De aia nu am mai folosit bicicleta. Insa inainte de S. era mijlocul meu de trasnport preferat.

Da si la noi sunt saldi de azi, da' n-am nimic in program de cumparat. Oricum, o tura prin mag. o sa o fac si eu si sigur se lipeste ceva de mana mea, pt. S., desigur. Insa dupa ce ma intorc din Ro.

Trebuie sa o pregatesc pe S. pt. asilo .. grembiulino, setul ala cu prosopel etc., hainute de toamna (felpe, bluzite, treninguri, incaltari) si ce o mai trebui. In vara asta are chiar prea multe, sa aiba timp sa le poarte pe astea. Trebuie sa ii fac garderoba de toamna-iarna ca i-au ramas toate mici.

Iti dai seama ca vrem sa vedem noua tunsoare, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yoanag

Ginger-eu intrebam daca se da separat sau se vede in busta paga
eu cred ca la mine de ex se calculeaza si platesc mai putine taxe daca am copil a carico si acolo intra in salar

Dar nu are legatura detrazzione cu AF.Poti sa-l declari tu a carico 100% si sotul tau sa ia AF (de ex la noi asa am facut).
Daca ati cerut AF de la firma unde lucrezi tu sau sotul tau trebuie sa ai in busta paga dicitura : ANF ,daca nu ai asa ceva trebuie sa intrebi la locul de munca de ce nu ti-e trecut(pentru ca nu se ia separat ci pe busta paga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata si ... ciao-ciao!!!

De data asta pe bune, plecam. Maine!! Mai trec pe-aici spre sfarsitul sapt., dupa amnio.

O sapt. racoroasa (daca-i posibil) si numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

petro-calatorie placuta!si succes la amnio!
Te asteptam cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna! va servesc cu o pt cine doreste...

abia am reusit sa mai organizez din treburi... am un pic de ragaz acum sa va salut cum trebuie...

nustiu cu ce sa incep.. as vrea sa incep cu a ura un sincer La multi ani fericiti! proaspetelor sarbatorite Ali si Georgi..dar imi pare rau ca nu am putut fi pe faza si pt celelalte fete si copilasi din aprilie si pana acum..sper sa primiti si cu intarziere urarile mele de bine!

am recuperat in mare ..asa pe diagonala..ce si cum s-a mai petrecut pe aici.. am inceput eu cu spor la inceput..dar cu timpul asta ..mama lui de timp...desi ma cred o buna organizatoare..sunt cam inceata tb sa recunosc

vreau sa urez fetelor noi un bun venit in grupuletul nostru!
si fetelor care au revenit de asemenea o imbratisare calduroasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna!
Abramburika, zbor lin si minivacanta placuta!Cand te intorci?
yoana, si eu sunt asa, slabita, nu am chef de nimic. Caldura e unul din motive.
La noi au inceput reducerile de sapt tracuta. Ce fain!!!Am cumparat pt sotz cu 50 % reducere, iar pt babi am cumparat ieri de la kiabi mai mult haine grosute, si cu 80 % reducere

Eu imi caut papuci dar nu am gasit nimic pe plac
Sunt bomba de nervoasa. Azi trebuia sa mergem la mare, sau la piscina. Dragul de sotz a racit de la mers cu geamul deschis la masina. De fapt i s-a infundat nasul, dar zici ca e pe moarte, asa se comporta, ma enerveaza la culme. Aseara nu a zis nimic, iar azi dimineata la 8 si ceva se trezeste si intreaba:"mai mergem"
La ora aia trebuia sa caut loc de parcare la mare, nu sa ma trezesc
Deci alta duminica in casa. Am vrut sa plec eu cu bb cu masina, dar unde sa merg pe caldura asta in zona, ca nu e nimic

Cam atat.Pup

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Abramburika-ccalatorie frumoasa!
vacanta placuta,sa se acomodeze repede S si iti tin pumnii pt amnio
te asteptam cu vesti
numai bine!!!
Stefy-pozeleeeeee
Kemsy- nu fi supi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

mai tot incerc sa-mi intru in mana ..si inca nu reusesc..ba e una..ba e alta.. da' las ca recuperez eu mai tarziu de va saturati voi de mine..
azi as fi vrut sa spun mai multe dar a tb sa inchei repede..nici acum nu ar fi timp(tare m-as intinde in pat..mi-e un sooomn)...inca nu ne'am revenit din oboseala..dar nic treburile nu pot sa le las asa...observ ca nu sunt singura cu stare de oboseala..o fi astenia de vara..ce stiu eu

va pup o seara placuta !

aaaa ...pozele abia am reusit sa le'am bag in cont la mine(din lipsa de timp) va trimit maine linkul..sper sa apuc sa intru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Multumesc fete dragi de urari

Cu o mare intarziere Georgy La multi ani !

Ioana , Andreea cadoul mi l-am facut de una singura, de fapt cam obligata
nu am apucat sa fac poze, dar bine ca am ajuns cu ea acasa...de la fiat la opel , parca as fi condus ferrari...probabil ptr ca era noua
Sant super multumita de masina, are de toate si super moderna...eu m-am indragostit de ea din mers

Am fost la mare cu camperul, fara mama, dar am luat un prieten da-l juniorului...ex de milioane , sa nu-l mai recunosc, m-a uimit si chiar am reusit sa ma relaxez un pic
din cauza baietelului care a fost cu noi, ne-am intors mai devreme acasa ca o vroia pe mama lui...avea posibilitate sa se plimbe intr-un super "barcoi" moder, dar bine macar ca a ramas Enrico si s-a distrat pe cinste tufandosi nell mare aperto

Stefi nu iti poti intra in mana ptr ca inca nu te-ai intors cu de-adevaratelea

Ioanag cred ca daca ai ceva probleme sindacalisti te lamuresc

Ginger cum pot vedea cat sant platita pe ora sau cum pot calcula??

Nafi ai scapat fara probleme de nabab?

Abramburika drum bun !

as fi vrut sa scriu mult mai mult, dar incep si gandurile , framantarile ma macina

Mergi la inceput