Mamici si Gravidute Italia -76-

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

CIAO, FETELE!
Noi am fost tare ocupati, am reusit sa mergem sambata in Latina la cumparaturi, i-am luat la asta micu ceva jucarii, mie o inghetata buna...tati mai nimic, dar macar am mai iesit din casa.
Ieri toata ziua am combatut cu pruncul...ca daca sare o tura de somn e belea...asa ca ieri ne-a tinut intr-o maraiala.
...de dimineata ne-au trezit astia cu pikamerele...inca lucreaza la balcoane

Cu alocatiile astea eu stiu ca nu am nici o sansa si de as putea lua, pt ca patronul sotului nu le da nimic...e un hapsan si jumatate si le-a zis clar ca el nu da arsenii si nici recalculari de taxe...si cum in ziua de azi nu gasesti asa usor de munca, sotul tace din gura si asta e...

sa stiti ca aici e tareeeeeee cald, noroc cu aerul ca altfel cred ca tampeam

ALI, sa stapanesti sanatoasa masina

GEORGIANA daca ai chef sa ne povestesti de ce nu te-ai chefuit bine, suntem aici

ABRAMBURIKA, sper ca ati ajuns cu bine acasa

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Neata!!
Am adaugat poze!!!!
O zi buna.

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Uffaa...am avut o noapte de cosmar. a fost asaaaa de cald...Chiar a plouat un pic dar in loc de mai bine a fost mai rau caci aveam 30.4 grade in casa si era si umed

Bietul Ricky s-a trezit din 2 in 2 ore ca sa bea un pic caci era topit si el si a asudat ca a udat de 2 ori perna , era ud de ziceai ca s-a spalat pe cap!

Abia astept sa plecam la socri sa scap de infernul asta! nu-mi mai trebuie apartament la ultimul etaj cat 'oi trai!!!

LALEXANDRA - sper sa termine aia mai repede lucrarile. ce stres!!!

KEMSY - o sa intru mai tarziu sa vad pozicile caci vreau sa le vad cu calm. acum trebuie sa-l hranesc pe Ricky ca saracul e cu degetele pana pe gat! il mai las doar cateva minute ca a baut si niste ceai ceva mai devreme si nu vreau sa amestec ceai cu lapte.

ROXALI - sa stapanesti sanatoasa masinutza cea noua si mumoasa! sa o conduci caaati mai multi km si fara incidente!

M-ai facut sa rad cu "nabab-ul" Da...s-a incheiat totul fara scandal ci intr-un calm si o tristete desavarsita. A fost si a ramas un gentleman, un om cu un caracter deosebit.

Chiar zilele astea am vorbit cu el. imi pare tare rau ca trece printr-o perioada f trista impreuna cu fratele lui. Fiica fratelui care are 26 de ani, s-a maritat acum 3 ani si acum 2 ani a nascut gemeni baiat si fata. anul trecut nu s-a simtit bine si i-ai descoperit o tumoare la rinichi care din pacate s-a dovedit a fi canceroasa. a fost internata la o clinica in Franta unde au operat-o, a facut chimio...etc etc si s-a simtit mai bine, sperau cu totii ca a trecut pericolul. acum insa doar ce au descoperit o alta tumoare sub brat si saptamana trecuta a plecat in USA sa faca tratament acolo. nu stiu ce miracole pot face cei de acolo insa caci mie imi suna a metastaze...si chiar nu vad cum se poate vindeca Mi se rupe sufletul cand ma gandesc la ea si mai ales la cei doi copilasi...Offff..vedeti...asta-i viata. chiar daca au toti banii din lume sanatatea nu o pot cumpara!

Ma duc la strumful meu!pe mai tarziu!

Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna fetele.Ce faceti?Cum a fost week-end-ul ?Noi ne-am intors de la mare teferi si nevatamati avand in vedere ca am condus io si am facut o belea mare.Sunt obosita mai rau de cum am plecat,arsa pe spate si etc,etc.
M-am uitat la pozici,super frumoase aveti niste ingerasi sa va traiasca.Cand vad copilasi mici parca mai vreau unul.
Sa vedem poate in august daca o tine tot asa al meu facem altul.Emai linistit la mare a avut grija de Sebi,a stat dupa el,poate i sau limpezit ideeile.
Va pupic

http://picasaweb.google.it/camicreata24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Roxali sa stapanesti masina sanatoasa.Ce ti-ai luat opel corsa ca mine?
Si io sunt indragostita de ea merge super usor dar tre sa-mi treaca frica prin care am trecut vineri seara.Sper sa treaca al meu curios dar ma incurajeaza zice ca o sa-mi treaca.

http://picasaweb.google.it/camicreata24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

helloooo!
Kemsy-tare scump e aricelul tau la picnic la iarba verde
seamana cu tine tot mai mult ;)
nu stiai ca baratii cind au ceva sint mai rau ca si copiii????
doamne feri sa aiba ceva ca atita se pling si nu mai pot de durere
de ar trebui sa nasca ei cred ca s-ar sinucide in masa n-ar rezista si n-ar apuca sa-si vada copiii de ar fi invers
Nafi-la mine e diferenta fata de casa unde am locuit inainte
toata ziua se incingea acoperisul ala cu smoala si noaptea era ca in cuptor
aici stam la parte,avem apartament deasupra si e mai bine
azinoapte am dormit tare rau....m-am trezit din ora in ora
poate si din cauza ca am dormit de amiaz un pic,si caldura plus ca simbata sint de riposo dar in fiecare dimineata ceasul suna la 5 si 20 si la 5 si 19 deschid ochii
si simbat la fel
parca as fi setata la ora fixa
Roxali-ma bucur ca iti place masina
abia astept pozici
Cami-super ca ai inceput sa o conduci
asa invingi frica
astepatm poze si de la tine!
Stefy-iar n-ai timp de noi?
Alexandra-imi pare rau pt ziua agitata a lui aless
si caldura e de vina
si cind fac lucrari nu va puteti odihni
va pup

Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neatza..si o

mai ioana ..hai ca m-ai atins..
cum adica mami, de voi??
ieri nici nu am reusit sa deschid calc..decat pe seara un pic..cand a venit soatza si atunci ..a tb sa-l inchid repede ca cica aveam treaba..
"surpriza"

va pup o zi buna!
..sper sa(-mi) revin curand

Mergi la inceput

Neata :)
Stefy nu intra pozele decit cele vechi
le ai pe privat
daca vrei pune-le in albumul comun
fetele stiu sa intre si sint toate puse pe privat si le vedem acolo
iti trimit pm cu datele

Mergi la inceput

Nafi-ce poveste trista!!! :(
asa tinara si asa bolnava....
normal ca incearca tot ce e posibil,peste tot si cum zici tu ca au bani
care nu au bani si sint loviti de asa boli nu au cum sa faca tratament
imi parerau....cind aud de asa tineri cu cancer....:((((
saracutii copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Ginger cum pot vedea cat sant platita pe ora sau cum pot calcula??

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.2000) poze

Depinde de contract ,Roxali,daca ai stipendio fisso trebuie sa vezi daca ai specificata la Retribuzione giornaliera de ex € 60x21(gg) =1260 inseamna ca ai 7,50 la ora impozabil ; daca e pe ora trebuie sa fie specificat clar pe busta retribuzione oraria iar daca e compenso lordo imparti pe zilele lavorate in luna respectiva ,rezultatul il imparti la 8 si rezultatul final e paga oraria (depinde de la busta la busta , fiecare firma are modele diverse).
Daca am inteles bine lucrezi in ind. metalmeccanica (ca mine) si aici salarul e fisso in baza contractului colectiv ( din 01/01/2008 aproape toate contractele colective sunt cu un stipendio fisso ).In orice caz , daca ai nevoie de bani poti cere anticipo TFR (atentie sa nu te sperii pentru ca sunt imponibili inca odata cu 23% (adik daca ai TFR € 10000 (asta o vezi tot in busta paga cat ai maturat) primesti in mana 7700... Statul italian beleste de pe om cat poate de mult

Mergi la inceput