Mamici si Gravidute Italia -76-
Raspunsuri - Pagina 7
yoanag spune:
Abramburika-hihihi
da ce figura esti
hai ca ne gasim motive de invidie (in sensul bun bineinteles)
vezi eu ca am marea linga casa dar nu ma trage ata
o mai duc pe giulia da nu in fiecare zi ca as fi mai rau ca o broasca
cind e fata mea cu baiatul prietenei mele devine rea,neascultatoare,tifnoasa
nu-i da jucarii,i frica i le ia
ieri sa se dea in spectacol isi tot arunca tricileta si apoi dupa ce i-am pus-o de-o parte dupa un timp a luat-o ca stie ea sa faca multe si sa drege ,a luat-o la fuga cu aia dupa ea nici nu am apucat sa o vad ca la viteza s-a intins iar pe burta,a cazut si a dat cu fruntea si acum alt semn
zici ca-i baietoi fata sta
ma dispera cite rani si vainatai are
nu era destul gurita si-a mai completat fatuca cu ceva
Nafi-si eu asa zic ca si Abramburika
daca simti nevoia sa golesti sacul da-i drumul
nu tine in tine
si eu sint convinsa ca esti o mama super pt baiatul tau si e de inteles ca ai nevoie de o pauza
adica sa mai faci si altceva in afara de schimbat scutece si alaptat
e alta viata acum dar te obisnuiesti si cu cit cresc reiei din activitati
multe nu prea daca nu ai cu cine-l lasa si tre'sa-l duci cu tine peste tot dar te inveti
ti-i l-ai dorit asa mult si normal ca se schimba viata si prioritatile
dar ne dau si atita dragoste puiutii astia de oameni mici ca pur si simplu nu rezistam fara ei cu tot cu nervii ce vin la pachet
si eu vreau sa mai fac si altceva,trebuie sa avem rabdare sa mai creasca ca atunci merg la gradi,noi la munca,schimbam rutina si mergem inainte
te pup dulce si nu fi necajita
Mami de Giulia -20 iunie '07-
daviduca spune:
neatza fetele,ioana ms de cafea,dapoi un suc de fructe nu???dragele mele eu nu pot sa beau cafea,ca apoi tremur toata ziua.cat am fost insarcinata reuseam sa beau un capuccino,dar dupa ce am nascut.niik.azi am o zi grea,l-am dus repejor pe davide la cresa si am venit akas unde ma asteptau deja operai cu usa de la bucatarie.tre sa facem si aia ca daca vine mobila,macar cu bucataria suntem a posto.asa ca am casa sotto sopra ca stia fac avanti indietro.akum cand or pleca,oi pune la loc toate si smotru,ca altceva ce.
NAFI-cata dreptate ai si cum te inteleg eu.daca ai stii cat plang ca ma invinovatesc ptr ca ...ma gandesc eu,poate nu fac destul ptr davide,si da-i cu mancare elaborata in fiecare zi,si in piscina,si curs de masaj ptr el si mai stiu eu ce.da tot plang ptr ca imi doresc tare mult cateodata sa nu mai vad tot pavimentu uns cu bale si mancare aruncata pe jos si firimituri peste tot si gramezi de body si hainute de calcat si ce as mai face o baie de aia cu spuma seara dar pana adoarme si pun in ordine jucarii si tot sunt rupta si-mi trece voglia.dar asta nu inseamna ca nu-i iubim...cred.poate au dreptate ftl si daca mai cresc ne reluam activitatile de prima...sper.
mame chiar nu se naste dar crestem si invatam si noi odata cu ei.
atat deocamdata ftl,vb dopo .va
abramburika spune:
ioana - bineinteles ca invidiat in sensul bun. Am mai auzit persoane care stau la mare si abia daca o vad de 2-3 ori pe sezon. Nu stiu daca si mie mi s-ar intampla asta, probabil. Stii tu ca iti doresti ce nu ai, iar in momentul cand il ai pasiunea se stinge. Desi eu sunt mare amatoare de mare , imi place sa ma balacesc in apa (nu stiu sa inot), sa stau la soare, deci as zice ca nu mi-ar trece pasiunea asta daca as locui la mare. Insa acum, cu copil si timp liber sunt convinsa 100% ca as fi mai mereu la mare, vremea permitand. In primul rand pt. ca aerosolii marini sunt ff buni la copii, apoi pt. ca S. e si ea mare iubitoare de apa si pt. ca e un mod placut de a-ti petrece timpul cu ei, pe bani putini.
camicreata spune:
Roxali da e opel corsa asta noua.Esuper sa o conduci merge usor si sunt bucuroasa ca in sfarsit a venit.Aseara cand a venit cu ea mi-a dat cheiile in mana si mi-a zis de azi inainte e a ta,sa o conduci si sa ai grija.Binenteles ca m-am urcat o tara la volan sa sperii lumea,dupa 3 luni de stat cu permisul in portofel.Dar se putea si mai rau,acum o am numai sa fac practica sa pot pleca cu Sebi fara el.
Va
http://picasaweb.google.it/camicreata24
camicreata spune:
Fetele nu mai pot intra la albumul comun.Ce sa intamplat?
http://picasaweb.google.it/camicreata24
LAlexandra spune:
CAMI, sa stapanesti sanatoasa masina
...am incercat pe contul de poze si merge, mai incearca
NAFI, stai linistita ca nu se naste nimeni mama...ne obisnuim in timp...pt nimeni nu e usor. Mie cred ca mi-a fost mai usor sa ma obisnuiesc cu noua viata pt ca inca din timpul sarcinii trebuia sa stau cuminte la pat, iar inainte de asta, din cauza serviciului nu mai reuseam sa ies prea mult. Nu zic ca nu mi-e si mie dor de iesiri, sau dor de momente in doi, linistite, fara urlete...dar imi revin repede la realitate
...vreau si eu o masina...ca sa pot merge la mare...eu le vreau pe amandoua...dar, pana atunci ma multumesc cu...nici una
ALI, asteptam pozici cu masina cand soseste
DAVIDUCA, nu le mai baga toate in seama, lasa cu nu moare nimeni o zi daca nu e curat totul luna!
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
slimatei spune:
buna fetelor! bine v-am regasit!
noi abia ne'am intors din Romania si hop pe net (ca in ro nu prea am avut ocazia)
mi-a fost tare dor de voi!
..n-am recuperat mai nimic din urma cu cititul..am tot incercat dar n-am reusit mare lucru....dar nu mai rezistam foarte mult sa nu va salut macar..sper de maine sa intru in forma...
va pup si va doresc numai bine!
LAlexandra spune:
STEFANIAAAAAAAA
BINE ATI REVENIT!
Toate ne intrebam ce faceti...scrie-ne cum mai sunteti
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
nafi spune:
Buna fetelor!
Va multumesc din suflet ptr cuvintele frumoase , de incurajare!
Sunt total deacord cu voi, probabil aveam nevoie sa ma descarc un pic. nu e usor sa ma adaptez, schimbarea fiind prea drastica comparativ cu viata dinainte. si pe urma a mai fost si socul sarcinii sa zicem. ca noi ne doream un copil dar cam la anul asa...Intamplarea a facut ca la 2 luni de la mutarea mea definitiva in Italia sa raman si gravida si au fost prea multe schimbari deodata la care a trebuit si trebuie inca sa ma adaptez...asa ca...trebuie sa-mi mentin nervii tari si tot inainte cu optimism!
Azi mi-e mai bine mai ales ca sotul a vazut probabil ca treceam printr-un moment mai greu si azi mi-a dat liber 3 ore. am fost la sala de fitness unde m-am simtit asaaaaa bine ...dupa care am dat o tura prin magazine si iarasi a fost asaaaaa bine...chiar si fara sa cumpar nimic
Am sunat si pediatra si mi-a recomndat Mylicon ptr gazele lui Riccardo. sa speram ca-l ajuta si nu mai trage parturi intr-una ca mitraliera. sotul chiar glumea zicand " cum sa mergem noi asa cu el la restaurant?!"
SLIMATEI - bine ai revenit draga! Ai reusit sa faci tot ce ti-ai propus? sa ne povestesti! noi ti-am simtit lipsa aici pe forum!
LALEXANDRA - documentele ptr banii de la primarie sunt: cererea tip completata si semnata de tine, extras cu banii din cont, CUD-ul sotului ca sa vada ei ce venituri sunt pe familie si stato di famiglia de la primarie din care vad ei din cati membri e compusa familia. astea sunt cele depuse de noi. sincera sa fiu eu nici nu mi-am batut capul caci le-a completat sotul pe toate si eu doar le-am semnat. sper sa-ti fie de folos.
ABRAMBURIKA - sper ca ti-a trecut spatele. e de la aerul conditionat? ca si noi ne luptam aici cu 29 de grade in casa si suntem partial paralizati de la aerul conditionat. dar fara el am muri! fiind la ultimul etaj, noaptea se degaja caldura din tavan si se face si mai cald!!
Astia de la banca inca ne tin in suspans cu imprumutul. ca se proceseaza datele la Napoli si azi au sunat ca vor busta paga de pe tot 2009. dar sotul are salariul platit la ei in banca asa ca e usor sa verifice dar saracii nu-i duce capul....
Maine cred ca ne ducem sa vedem niste bucatarii sa vedem cam la ce ne putem arunca. Pe 8 iulie plecam la Rieti la socri. sotul are vreo 5 zile liber si dupa aceea eu raman acolo inca vreo 6 zile ca e mai racoare si mai schimb si eu un pic atmosfera. e si sora sotului acolo asa ca mai am si eu cu cine sa schimb 2 vorbe.
Ma duc sa stau un pic cu Riccardo care sta intins pe covoras din acela ptr beblusi cu jucarii deasupra si se tot priveste nedumerit in oglinda atarnata si ea desupra lui
Va pupacesc si va doresc o seara placuta!
Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
slimatei spune:
alexandra,nafi bine v-am regasit! ..inca odata... si imi face placere sa aud ca si voua va fost dor de noi!
sper ca sunteti sanatosi(oase) si fericite mamicute si copilasi... inca nu reusesc sa ma actualizez..ca e muuult..totusi sunt 3 luni de recuperat :)
despre noi pe scurt asa, deocamdata ....suntem bine, sanatosi,
eu mult mai relaxata, stefi mult mai rasfatata :))
scz ...revin cu alte detalii....