desprecopii:sa ne amintim...

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Din clasa a 5a parintii m-au mutat la alta scoala, deci alti colegi, noi toate fetele eram in limba dupa un coleg de clasa, care pe langa ca era foarte frumusel, era si foarte destept. Din clasa a 6a cand am inceput fizica, profesoara ne-a pus sa stam pe niste grupe, si eu fericita am picat in grupa cu el la fizica si stateam chiar langa acest coleg al meu ravnit de toate fetele din clasa. Abia asteptam orele de fizica!
Apoi am avut un coleg care ma astepta in fiecare dimineata sa mergem impreuna la scoala si imi cara ghiozanul de fiecare data.Saracul o facea din placere si drag de mine, dar eu eram ocupata cu aruncatul cu privirea dupa celalalt coleg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

si...de prima iubire??
eu prin clasa a cincea m-am amorezat....prin a doua am primit primul pupic...

vacanta de dupa clasa a sasea ... Eforie Nord... prima discoteca ... din cate-mi amintesc, fara pupic, dar fluturasii si-au facut de cap pana in liceu cand il vedeam (eram din acelasi oras, n-a fost o idila la distanta - ma rog, n-a fost o idila deloc, da' nici distanta )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

eu m-am amorezat prin clasa a cincea de baiatul unei colege de-a lui maica-mea..mama ce fluturi aveam in stomac cand il vedeam...si ochii mari ca in desene animate...daca se putea cred ca m-as fi topit ca o inghetzata vara pe asfalt...

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Am fost precoce. Primul amor l-am avut in gradinita, la grupa mica. O colega imi facea concurenta, era frumusel baiatul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elaga

Am fost precoce. Primul amor l-am avut in gradinita, la grupa mica. O colega imi facea concurenta, era frumusel baiatul.

http://mamasiiubita.blogspot.com/

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

....nu a mai povestit nimeni nimic..pacat..
voi, cei care aveti copiii maricei,nu le-ati povestit despre copilaria voastra; nu v-au intrebat?

Citat:

Mergi la inceput

astept sarbatorile de iarna...si ma simt iarasi copil!!

Citat:

Mergi la inceput

nu va miroase deja a iarna?..ce n-as da sa fiu iar copil....sa stau la gura sobii...si sa privesc prin geam cum ninge...sa simt mirosul de dovleac copt in rola...si sa scarman pisica lui bunica-mea

Citat:

Mergi la inceput

hey..si eu care credeam ca o sa fie activitate la acest subiect.care mai de care cu istorioare..care mai nastrusnice...mai amuzante...
ati uitat ca ati fost copii!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viomary spune:

mi-e dor sa ma trezesc in patul cu arcuri de la tara in noapetea de 24spre 25 decembrie sa vad flacara din soba dansand sus pe tavan sa simt miros de sarmale,brad si cozonac sa o aud pe mamaie cum vorbea in soapta cu tatae sa mai aduca lemne si sa o vad cum ne pregate traistutele pt mers la colindat prin sat sa simt zapada scartaind sub cizme sa ma bulgaresc cu zapada cu fratele meu si apoi sa intru in casa sa ne incazim mainile pe soba ....dar mamae si tatae nu mai sunt ,cred ca stau acolo sus si vad ca noi suntem mari si avem copii ,poate ne vad si sunt mandri

Mergi la inceput