Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti(48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

La Multi Ani Ana si Matei !!!!!!!

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 35+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 14 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neeko, multumesc mult de complimente la adresa hunilor mei!
da, se pot deosebi, mie imi e f usor: forma capului, forma ochilor, vartejuri, osatura (Edi e mai micut, Robi pare o idee mai solid, desi au fix aceeasi greutate si e diferenta de 1 cm la inaltime). culoarea parului e la fel. asta lasand la o parte semnele distince, din nastere, ca au fiecare cate unul.

dragaica, asa si eu, mi-am dorit o viata baieti. 3, daca se putea. uite ca doi deja am, dar, surpriza, acum vreau si o fata!! adica sunt exact in situatia sotului tau. eh, acum ramane sa-l conving si pe al meu sa mai facem un bebe si e totul rezolvat!

gabitza, manumanu, andrea, moniland, larisel, multumesc pentru aprecieri!

manumanu, noi cel mai mult am mers cu hunii vreo 350km, bag seama ca de la Sibiu la mare e ceva mai mult... oricum, cand erau mici, 9 luni, mai mult dormeau, apoi plangeau si varsau putin. faceam pauze dese. acum la drum lung dorm muult mai putin, sunt ff atenti la trafic, bombanesc pe limba lor. cand se plictisesc, apelam la jucarii, Teddy Bear (iTeddy) sau Catelul vorbitor de la Fisher Price sunt preferatele lor. mai o pauza, si merge. avem scaune cu fata la directia de mers.
ai mei varsau de la serpentine, altfel nu. daca plecati noaptea, poate aveti bafta sa doarma mai mult, oricum eu zic sa faceti pauze, ca amortesc in aceeasi pozitie mult timp, tot la 2 ore eu zic sa faceti o pauza, daca nu dorm. e bine si ca nu o sa fie cald, daca plecati noaptea.
concediu placut!

moni, am vazut si eu pozele voastre, ce mari s-au facut fetitele, sunt superbe! Doamne, cum trece timpul... sa-ti traiasca, sunt niste dulci.


Ana Maria si Matei Stefan! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Elena, sa-ti traiasca puiutii!

si tuturor ce-si serbeaza astazi onomastica!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

buna

am fost ieri la eco, cu catel cu purcel, sotul si mamaie (mama mea)

bebei sunt superbi
unul e baietel, are un nasuc
al doilea, o zvarluga ne a aratat fundul si atat
au 65 de grame

DNP ar fi pe 21.01.2011, dar cred ca se vor nastes dupa revel
UM a fost pe 19.04.2010 si zi de nastere 27.01.1977, plus un baietel de 11 ani

pupi fetelor



+12 cu si


felicitari, sa fie totul bine pana la sfarsit!

am notat datele, te trecem in listuta cand facem cap nou. sau daca are timp Eliana, te trece ea inainte, eu nu pot, ca ea a facut ultimul capitol.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mirela bine ai venit. Sa ai o sarcina usoara si cat mai aproape de termen.

Luminita mersi ca mi-ai atras atentia.

Am vazut o parte din pozele noi...
Luminita mi se pare ca s-au lungit mult hunii...
Dalina ai doua fete mari... si frumoase normal...
Moniland daca nu stiam cat au, zieam ca sunt mult mai mari... cel putin asa par in poze... cu toate ca ai zis ca sunt cam la fel de grase cu ai mei... la varsta lor... probabil si de-asta par mai lungi... Sunt doua furmoase... si sunt diferite bine... sau asa le vad eu...



www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=I Love DC&page=2" target="_blank">I love DC (ely-1.jpg)


Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am uitat... nu stiu daca v-am spus sau nu...
Andrei are hernie inghinala si trebuie operat... asteptam sa vina toamna, sa fie mai racoare... inca nu este o operatie urgenta, dar trebuie facuta... Stiam ca exista hernia cu pricina, dar acum o vreme era ok, se retragea iar aparea, erau sanse sa treaca fara operatie... dar acum s-a agravat un pic si se pare ca nu mai intra de buna voie la loc...



www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=I Love DC&page=2" target="_blank">I love DC (ely-1.jpg)


Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

luminita2008, elyane merci frumos de urari


+12 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

eliana, bafta multa cu operatia! inteleg ca nu e grava, nu?
si noi avem 2 probleme, una pare ca s-a rezolvat de la sine, mai am nevoie de cateva pareri de la specialisti, dar mai asteptam pana in toamne. e vorba de testicole flotante, la amandoi, si de un chist la Edi, la arcada dreapta. asta imi da mie batai de cap, nu a mai crescut in ultima vreme si e mititel, dar parca nu e ok sa fie acolo...

dap, hunii s-au lungit muult, uite ca nu i-am mai masurat de vreo 2 luni, dar oricum erau peste copiii de varsta lor la inaltime. insa sunt niste slabanogi, 11.200gr, poate pana la Craciun ajungem si noi la 12 kile...

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

luminita, da, au crescut. Trece timpul, imediat vor implini 1 anisor.
elyanne, asa de grasunei au fost si ai tai la 1 an?
Fetitele mele sunt complet diferite. Nu seamana deloc, nici la mutruci nici la fire. Parca nici surori nu ar , de gemeni ce sa mai vb. O sa ne amuzam cand vor creste mari si o sa zica una la adresa celeilalte ca e sora geamana. Cine o sa le creada ?
Am inteles ca operatia de hernie e una obisnuita la copilasi si se opereaza pe banda. Fetita verisoarei mele va fi operata zilele acestea de hernie.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Va multumim pt urari si vi le intoarecm inzecit.
Nu imi vine sa cred ca piticii mei au un an. Nu stiu cand a trecut. prea repede a trecut.
Azi am fost la vaccin si la masuratori. Ana are 11100g si 78,5 cm iar Matei are 9600gr si 78 cm.
Matei merge bine singurel iar Ana a ainceput si ea sa faca din ce in ce mai multi pasi singurica. Inca ii este teama si mai caut ceva sa se sprijine.

Duminica am petrecut de ziua lor. Am taiat mot si am rupt turta. A fost foarte frumos i-ar piticii sunt niste petrecareti. O sa revin si cu poze.

Va pup fetelor si sper sa am mai mult timp sa va citesc si sa scriu.




elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti


Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Moniland, vazut pozici.. Ce mari sunt printesele!!...
Da, intr-adevar, nu seamana... Ziceai ca cine o sa le creada ca vor spune ca-s gemene? Eee.. asta e! Nu-s primele si nici ultimele in situatia asta. De vreo cateva luni au aparut pe strada noastra alti doi gemenei bivitelini: unul blondut cu ochii albastri si unul brunetel-brunetel cu ochii negri. Niciunul din parinti nu e blond, doar o bunica! Si, de fapt, cred ca stii si tu deja, ca gemenii bivitelini se mai numesc si "frati nascuti in acelasi timp"; ca, de conceput, oricum au fost conceputi fiecare "cu-ale lui" - spre desebire de gemenii univitelini. (Daca ar sti toti lucrurile astea, nu s-ar mai mira atata de "gemenii care nu seamana", nu? )
Oricum, sunt niste frumoase!!

elena, cat au crescut si puiutii tai!!... Parca ieri erai cu burtica... Si ce seamana cu mami! Si-s asa de rotofei!... Cat sunt de dulci!
Sa va traiasca mult si frumos, sa va bucurati de ei!!!

Noi ieri am fost la operatie, in sfarsit. A fost bine si mult mai usor decat m-am asteptat. Singura parte urata a fost ca nu i-au gasit venisoarele la manute Anitei sa-i puna fluturasul si toata-i vanata acuma... (Fluturas dupa care a plans cand sa i-l dea jos, ca ea vrea sa-l duca acasa, sa i-l arate si surioarei ei!! Drept pentru care, dupa ce i l-a dat jos, asistenta l-a spalat bine cu alcool si i l-s pus intr-un servetel... )
Mi s-a rupt sufletul de plansul ei, cand au dus-o in sala de operatie - a inceput sa planga si sa strige "Vreau la mamaaa!... Dupa aprox 15 minute a iesit dr cu o parte din polipi pe o spatula sa ni-i arate, spunand ca aia e doar partea din mijloc, radacina, restul a fost aspirat, dar ca de mult n-a mai vazut asa polipi mari la un copil... Dupa aprox jumate de ora au adus-o si pe Anituca. Era plina cu stropi de sange pe pijamaluta, la guler si pe piept, avea sange si la nasuc.. am crezut ca lesin! Nu stiu de unde am avut puterea, uitandu-ma acum in urma, s-o iau in brate imediat si sa urmez instructiunile aasistentei. Am tinut-o inca vreo 20 minute de vorba, sa nu adoarma, in brate, pe-o parte; apoi, cand asistenta a zis ca e ok, ca s-a "trezit" complet din anestezie, i-a pus o perfuzie cu glucoza si am pus-o pe pat sa doarma. A dormit vreo trei ore si a fost atat de grijulie, draga mea, sa nu indoaie manuta cu fluturasul... Cand se trezea cate-un pic si vroia sa se-ntoarca, tot cu manuta intinsa statea...
Pe la 3, cand s-a trezit, parca nu se-ntamplase nimic! Era vesela si vioaie, avea chef de gadilat si de sarit prin pat! Am fi putut pleca acasa atunci, dar dr a zis ca e prea cald afara, asa ca am stat pana la 7 seara in spital! Anita a baut ceai, a mancat un iaurt si doua banane si am desenat sau ne-am jucat cu degetelele...
Acum e bine, doar un pic mai zice c-o doare gatutul... Saracuta.. ce-o fi la ea acolo...
Oricum, ii multumesc bunului Dumnezeu c-am scapat!
Acum trebuie sa stam o saptamana mai izolate, sa nu intre in contact cu alti copii, eventuali purtatori de virusi, sa evitam infectiile. Miercurea viitoare mergem la control si apoi... yeee!!.. putem pleca la mami si la tara!!... Abia astept!...



Mergi la inceput