LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 51

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani!! Stefan!!
La Multi Ani!! Bradut!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Carmen felicitari pentru inceperea constructiei si bafta pentru finalizare! Dupa cum spuneam, ati ales sa cheltuiti timp si sanatate (mai ales nervoasa) in ceea ce priveste constructia, bravos, felicitari.

Sfatul meu ... faceti strictul necesar, lasati optiuni de extindere si nu investiti pana nu stiti clar planul de finantare pana la capat (bine ca Roberta n-a facut asa, motiv pentru care a avut ceva emotii). Eu sper sa ma mut saptamana viitoare.. mai pe final (am avut o problema cu punerea in functiune a centralei si trebuie remediata), nu ma pot muta fara apa calda. Inca avem o problema cu o infiltratie la subsol (asta ca exemplu de chestii care-ti mananca sufletul) desi am investit in hidroizolatie o galagie de bani, dar... ce-a fost prost facut din start cu greu mai poti repara, daca nu se rezolva anul asta.. vara viitoare sparg trotuarul si iar intervin la fundatie. Keep on eye ... pe mesteri... sunt cei mai buni prieteni pana se strica oaresice...ca pe urma ei nu mai recunosc nimic.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Andries, eu ascult cu mare drag sfaturile tale!
Planurile de finantare au fost gandite acum un an dar aprobarea concreta de la banci nu puteam sa o iau de atunci :) si nici sa stiu cum evoleaza cursul de schimb, politica bancara, planurile tatalui meu de a vinde sau nu apartamentul...
Acum sper sa putem ajunge la stadiul de casa locuibila cu banii pe care ii avem...Am lasat si noi extinderi ulterioare - placarea teraselor, semineul e cu semnul intrebarii, gardurile laterale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Merci ptr ajutor ... cred ca las filmul ptr Ro ca daca e vremea urita macar sa am unde sa merg. Nu v-am zis ca s-a indragostit in vacanta de Paste de instructoarea de la Afi ( Monica ) iar acum vine ea la Londra sa vedem daca ne viziteaza. Asa ca ... poate ne vedem la patinoar cine e in Buc.

Daria - merci mult ... cu rovinieta teoretic stiu de unde sa o iau , ideea e ca din 1Aug vor sa o introduca pe cea electronica si nu stiu cum se ia aia. Nu am gasit nimic online. Soata intra prin Timisoara.
Apropo stiti vreo pensiune in Timisoara unde sa innoptam ptr o noapte ca mie hotelurile nu prea imi plac...sincer nu ma inceput sa caut online.

Gabi - uite noi zburam decind era piticul de 6 luni de 3-4 ori /an ..mai rar acum - carti de colorat, Ispy , carti de joc gen snap, si pentru ultima jum de ora am intotdeauna ceva nou , o carte sau masinuta. Acum e mai simplu ca citeste, mai deseneaza dar in schimb s-a prins ca i se infunda urechile si cere bomboane ca sa le suga.

FELICITARI pentru case terminate , in curs de amenajare sau doar in faza de sapaturi ! Bucurati-va de ele.... si stiu ca e greu dar se merita !!!

Fug sa 'ridic' copilul de la scoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani Stefan!!!! Sa cresti mare,mare!!
La multi ani Bradut...si atat..mai multe nu pot ura...:(
Se pare ca doar eu si Andries am avut ghinioane..si mesteri nu f buni..Noi de la arhitect la diriginte de santier...numai idioti am avut..toti!Asa ca eu Carmen zau nu pot sa va incurajez..chir deloc!La cat ati batut palma..asta asa sa vad daca-s preturi de criza..ori ba..

Noi inca ne batem capul cu geamul rotund care cu diametrul actual nu poate fi facut (nu se poate efctua arcuirea profilului),iar de spart nu ne mai permite acoperisul...tot vina arhitectei evident
Cristalinule deci Oana este ca un peste in apa!
Daria ce sa votam?

si cam atat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
aici a fost tornada ieri (la propriu, de ex la fabrica au rupt niste brazi, inundatii, etc). acum e iar plaoie ca la nebuni... cica asa o tine pana sambata.
Carmen, spor la trebi!
Marina, cred ca un timp va functiona si cea pe hartie, pana la cea electronica. nu stiu precis, doar zic. sa vedem cum va fi cu ea.
Robi, frumoase visurile tale, iti urez sa se indeplineasca!
Andries, spor la mutat saptamana viitoare.
o zi buna tuturor.... bine macar ca e vineri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! Azi nu avem sarbatoriti?

Si eu am avut tornada aseara, am cazut pe scari la casa daca tot imi laudam catelul, mi-a taiat calea si m-am intins pe burta...
In concluzie, azi a trebuit sa vin in blugi
Si dupa aceasta minunata aventura am plecat cu acelasi catel la vaccinat. In masina, ca sa stea cuminte, mi-a molfait mana, m-a zgariat toata...sa va mai spun ca arat ca dupa razboi?

Olivia de la mine sa se rezolve toate.

Eu sunt intr-o perioada in care emotiile isi spun cuvantul - noi cu casa, la birou o mie de probleme... Mai mult, am stat stresata pentru ca nepoata mea a avut bacalauretaul si A LUAT 10, 10, 10!! Acum urmeaza admiterea la medicina, sora mea abia mai respira...

Dar...Azi e vineri si merg sa imi aduc copilul acasa, yupiii!!! Prima lui intrebare este: "ce s-a mai facut la casa?"

Va pup, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata
Trimit eu soare pe unde trebuie
Noi aseara am fost in parc, Giulia si trupa pe role si iar am stat pana la 9 juma` Sunt obosita, intru la 6 juma` in casa si ies din casa, serile adorm tun

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!!

Kim - uite am facut o poza de aproape cu gresia + parchetul ca sa fie clar. Bineinteles ca la voi puteti sa o ginditi mai bine si sa fie ambele in aceeasi directie, nu ca la mine...desi oricum m-am obisnuit si nu ma mai deranjeaza.

Carmen - eu nici nu stiu de unde sa incep ca sa te incurajez, e greu cu constructia, dar odata terminata si mutata acolo, sotul si Ionut pot face asta...iar tu si Ilinca puteti sta pe terasa si admira ceva asemanator cu asta...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
La multi ani Stefan,multa sanatate si mult noroc!!
La multi ani Bradut!!
Multumim ca ne-ati vizionat pozele din concediu....meii si io am fost stresata cum va reactiona mandra in avion da' n-a avut nici o problema..chiar a dormit cate o ora si la dus si la venit...si in tren a dormit de la Barcelona la Girona...ma gandeam ca o sa se plictiseasca fara cupii dar iarasi nu a avut nici o problema in aeroport isi facea foarte rapid prieteni iar pe plaja vorbea in 3 limbi,spaniola,franceza ,engleza...de fapt venea si ne spunea"fiti atenti am o conversatie in franceza,m-a intrebat cum ma cheama eu cum ii raspund?"...
Eu recunosc ca desi mi-a placut foarte mult excursia noastra,inca nu am iesit din priza....am o stare de oboseala acumulata din decembrie pana acum de care nu reusesc sa scap...varicela mandrei a fost cireasa de pe tort....v-am zis ca a slabit 2 kg si nici acum nu mananca ca inainte......
In rest am cetit tot da' nu tin minte nik...de azi pana duminica am casa plina de musafiri....Cristalina zici ca nu merita sa duc cupii la film 3D?....Carmencita sa fie intr-un ceas bun inceperea casutzei....Dana sa aveti o petrecere frumoasa
sunt prin zona,azi avem o pensionare in colectiv asa ca petrecem hai pupicei

Mergi la inceput