LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 51

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Noi am fost in weekend la Toy Story 3 3D dublat in lb romana la Liberty center. Oana cu ochelarii pe nas era de coma
Cred ca le-a placut cel mai mult ca le-am cumparat floricele. Cert e ca am fost singurii din sala care au stat pana s-a terminat genericul...hihihi
E prima oara cand mergem la film, probabil ca nu vom repeta experienta prea curand...:))))

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

si sa spun cde voiam sa spun de fapt, le dubleaza pentru copilasii mici, cele dublate sunt dimineata, celelalte sunt dupa amiaza, parca asa am vazut...

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Multumim de urari fetelor!
Bunny - la AFI Palace poti sa-ti si faci rezervari de bilete pe net, si eu zic ca acolo e cel mai bine!

Sa va zic ca nou ni s-a pus pata sa plecam in Suedia, asa ca ne-am facut rezervari si deja am luat bilete de avion - plecam de pe 17 august pina pe 24... Sper sa fie ok cu Tudor cu avionul ca de data asta zborurile (adunate) sunt vreo 3 ore si la ore super-nasoale...

Ioana - am vazut pozele din concediu, super frumoasa...te invidiez si mi s-a facut un dor de Barcelona....
Cristalina - felicitari pentru Oana inotatoarea!!! Bravo ei!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cu intirziere da` din inima

la multi ani Tudor, Maria, Alexander, Bianca, Maria, Victor, Bradut, Stefan!
sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!
felicitam mamele posesoare de cupii aniversati, sa va traiasca, sa va infloreasca

is in urma cu pozili , nu stiu cind, poate in uichend sa le recuperez. si tot atunci am sa citesc mai pe`ndelete ce`ati scris ca nici asta n`am apucat
geoana, sa va fie de bine contzediu, pe pozele tale din spania cre` ca ar fi bine pentru corasonu` meu sa pun interzis ;))sau ma uit da`ntii imi iau aspacardinu`;))
gabi, am batut palma, poate ai aflat, vin cu berea
uish mi lac m`am apucat de casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Carmen, sunt hepi pentru voi, bafta si sa mearga treaba unsa! Va lucreaza un domn Eugen?
Berea pastreaz-o pentru muncitori, eu astept un gratar cand va mutati Si chiar a propos de bere, vezi ca eu nu le-am dus decat apa minerala (constant), de mancare nik, le-a mai dat Petro cate o sticla de vin / bere...Si le-am facut eu o prajitura pentru ca mi-e drag de ei...

Mergi la inceput

nu, catalin r. zi`mi cit te-a ajuns la rosu, da`mi pm daca vrei, te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Carmen - felicitari!!! Sa inteleg ca va apucati de constructie?

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Carmen, trimis PM

Ioana, am vazut pozele voastre, wooaaaww... ati avut o vacanta super!

Mergi la inceput

merci, citit, transmis;))
gabi (leloo) da, ieri am adt startu`, pasa e`n faza in are sta pe geam numara norii si se roaga sa nu ploua, mai zi-mi ceva frumos legat de casa si incurajeaza-ne

Mergi la inceput

Pot sa zic eu Carmen? Am cel mai fericit copil cand merge la casa lui, am cel mai frumos catzel din lume, am cules sambata un castron de zmeura de pe terenul nostru, mi-am umplut casa de margarete de acolo, am decis sa facem un "spatiu de recreere" adica sa punem un leagan din lemn cu tobogan, piscinuta, sezlonguri, deja "vizionez" bradul din fata geamului de la living :)
e paranoia?? Si am inceput casa pe 1 martie si sper sa ma mut pana pe 1 septembrie...

Mergi la inceput