LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 51

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

pai tu nu ter` sa faci eforturi prea mari decit sa povesteti de`ale voastre de prin curte si e suficient, imi transmiti o stare de bine
edit, ooo, vad ca stati cu productia interna, felicitari

Citat:
citat din mesajul lui leeloo2004

Neata!!

Carmen - eu nici nu stiu de unde sa incep ca sa te incurajez, e greu cu constructia, dar odata terminata si mutata acolo, sotul si Ionut pot face asta...iar tu si Ilinca puteti sta pe terasa si admira ceva asemanator cu asta...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

doamnelor, multu` de incurajari `om trece noi si peste asta;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

La noi e un gri murdar, parca ar ploua da' nu se-ndura...:)))
Daria, multumim pentru soare! :)
Ioana, de abia astept sa am putinel timp ca sa vizionez pozele din vacanta. Nu-ti face griji, o sa-si revina Mariuca si cu mancatul si cu greutatea...
Merita la 3D, fetelor le-a placut. Daca pun insa in balanta incantare vs. cheltuieli reiese ca o incantare o data pe an e suficienta (avem acasa o gramada de filme de copii HD si au ce sa vada)
Eu zic sa va duceti la film, o sa va placa!
Carmen, succese! Nervi de otel dar merita!
Andries, va urez sa se rezolve cu izolatiile/infiltratiile fara prea multa bataie de cap.
Gabi, mi-a placut tare combinatia parchet/gresie. Noi am dus la curtea de arges, unde avem un peticutz de curticica, o ditamai masina de tuns iarba...ca sa poata sa faca John ca baietii tai...
As pune si un sezlong dar umplu curtea din spate...
Roberta, super catzel avetzi. Nu cred ca a fost placut, dar suna haios!
Roxana, am vazut la stiri in ce hal a plouat la voi...uau!
Olivia, sper sa rezolvati chestia cu geamul fara multa bataie de cap. Eu mi-o amintesc pe mama soacra, saraca nu mai dormea noaptea, numai tampenii faceau mesterii daca ii lasa nesupravegheati.

Ma apuc de treaba ca deja am intrat in criza de timp. O zi excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Da, eu sunt mindra de productia mea interna... am avut mazare cit sa fac mincare o data (suficient ca doar eu maninc), deja string la fasole de am umplut congelatorul, din castraveti (asa chinuiti cum au iesit ei) am pus un borcan mic la murat de vara, daca o da si soarele sper sa mincam si ceva rosii, vinete si ardei ...de ceapa, patrunjel, leustean nu mai zic ca de astea oricum am avut suficient cit sa nu mai iau din piata, ba am pus si la congelator...

Mai, eu m-am saturat de ploaie si de frigul asta...numai luna lui cuptor nu se poate numi iulie asta...v-am zis ca eu mi-am readus pilota in pat? Noaptea la noi, daca dorm cu un geam deschis, trebuie sa ne invelim cu ea...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Cristalina,merci pentru incurajare...de la ora 1 o sa am trei cupii in casa asa ca trebuie musai sa-i distrez,cateodata linistea noastra costa cam multi bani....aseara avand doar 2 cupii le-am cumparat 2 lego mari si scumpe...da' a meritat, vreo 2 ore n-am stiut ca am copii in casa.
Aaa ce am observat in concediu,toti parintii de la ei sunt relaxati iar numarul obligatoriu de cupii este de 3!Pe bune majoritatea familiilor sunt cu 3 copii...a fost o faza misto in funicular cand coboram de pe montjuic...erau niste frantuji cu 2 baieti,de vreo 6 si 4 ani...si la un moment dat tipa scoate dintr-o "poseta" un bebelush de vreo 2 luni,numa' in body,cu mainile si picoarele goale....n-aveau nici o treaba!!
Btw de vreme,io maine vreau sa fac petrecerea in aer liber,nu stiu daca-mi iese...asa ca Daria trimite si pentru maine niste soare pliiizzz!!
edit: ca am vazut pozele,mamaa ce curte frumoasa ai Leeloocika,super..felicitari pentru productie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Pot sa nu ma enervez?? M-a sunat Petro ca a intrat unul cu masina in el . Se poate circula momentan, nu se deschide portbagajul dar la un moment dat trebuie sa o reparam si atunci ce facem? Copil dus-adus, casa, materiale, catzel...

Cristalina, sa stii ca am un super-catzel... Are 3 luni si 20 de kilograme, labe ca de urs, o mananci

Mergi la inceput

auci, da`i cu crucea ca`n bancu` ala cu maicute;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo, superba casuta si gradina
Kim, voi cum stati ?
Roberta, musai poza cu ursoaica si sa reparati masina repede
Carmen, mult spor la cumparaturi si sa dai de beut rapidamente Doamne ajuta !

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi, super frumoasa gradina ta! si mai ales productiva
Robi, imi pare rau de masina...succes la service

Mergi la inceput

daria, ce numar are poza ta? n`o vede baba;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Gabi, super gradina si terasa!

Am salvat aici vreo 3 poze mai vechi cu catelul, acum e mai mare :):

http://home-and-garden.webshots.com/photo/2471417580102114542aFkkxM?vhost=home-and-garden

Mergi la inceput