LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 51
Raspunsuri - Pagina 11
roxanaz spune:
neata!
Bradut, la multi ani fericiti si sanatosi!!
Mani, rovignete sunt la punctul de intrare in tara, pe oriunde intra. si la orice benzinarie. voi cand aveti bilete??
Cristal, spor la trebi.Budapesta? super frumos! ce tare e Oana cu invatatul. si succes Mariei sa invete si ea sa inoate
ma duc la munci... nu prea am chef de nimic
szivarvany spune:
STEFAN
BRADUT
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
roller025 spune:
Neatza!
La multi ani, Bradut! Sa fii sanatos si fericit, pui mic!
La multi ani, Stefan! Gabitza, sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos!
Mey, io's zombi, am o saptamana care nu se mai termina...
Azi avem petrecere de 13 ani ai companiei, in aer liber cu gratar. Pe ploile care se anunta... Si avem program artistic pe teme eco... la Mogosoaia. Sper sa fie fun, o sa ajung acasa in crapet de noapte.
POze... poate maine, ca tot is libera. Si ma pregatesc de petrecerea de la gradi... unde tre' sa duc cado' pe care nu l-am luat
Io am un cui legat de Paul: nu inteleg o iota din ce spune copilu' asta Rar e cate un cuvant care sa imi sune cunoscut... parca Vic vorbea mai inteligibil la varsta asta...
Monica, lectii de inot placute si spor la trebi!
Olivia - mi-e mi-a placut culoarea gresiei/parchetului - zic ca si Daria - e super-anti-jeg
Daria - unde si ce votez?
Plec intr-o sedinta.
Pup!
leeloo2004 spune:
Sa-mi traiasca puiul cel mare (dar si cel mic!) - sa fie sanatos, sa recupereze toate cele si sa se bucure de viata!!! La multi ani puiul meu iubit!
LA MULTI ANI si pentru Bradut...Cred ca mamica lui, de acolo de sus, se bucura si ea de aniversarea puiului...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Buna dimineata
La multi ani Stefan!
Sa-ti traiasca voinicii Gabi!
La multi ani Bradut!
ca doua urari sigur nu strica
Bunny, e diferenta intre rovigneta pentru noi si pentru masinile inmatriculate in afara!? Probabil ca nu, asa ca va cumpar eu una de la benzinarie si v-o trimit prin posta! Pe bune, mie mi se pare cea mai comoda solutie.
Roxana, la Budapesta aterizez cu avionul, ma duc la Pecs, capitala europeana a culturii in 2010 (Sibiul lor, intr-o zona mai deluroasa arata tare frumos pe net). Cred ca o sa-mi placa. De spaima caldurii am cautat ca nebuna camera cu aer conditionat....hihihi
O fi cea mai calduroasa vara la ei, dar la noi sigur nu s-arata.
Dana, petrecere frumoasa!
Olivia, mie mi-au placut culorile. Nu ca ar conta, important e sa va placa voua :)))
Tinem pumnii sa gasiti solutii, oricum o sa se rezolve, problema e cu statul in garsoniera. Cam cat puteti sa rezistati, cred ca la asta se rezuma totul. Succese!
Am uitat ce voiam sa spun...Trec la rapoarte si prezentari
O zi excelenta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Bunny,
rovignete se gasesc acum aproape la toate benzinariile sau la posta, pt 7 zile, o luna, 6 luni.
Daca mi zici pe ce vama intra, va pot ajuta si eu
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
bunny spune:
STEFAN
Gabi sa-ti traiasca puiul si sa creasca mare si voinic alaturi de fratiorul lui !
Bradut Mamica ta te vegheaza din ceruri
O zi buna si frumoasa
roberta04 spune:
LA MULTI ANI, BRADUT! SA CRESTI MARE SI SANATOS!
LA MULTI ANI STEFAN!
Ma scuz anticipat ca va innebunesc cu casa mea...
Aseara am stat la banca 3 ore...finalizate cu blocarea sistemului lor, asa ca abia azi am luat banii. Asta inseamna ca in doua luni as putea sa ma mut
Olivia, nu am poze cu parchetul, dar il gasesti aici: http://www.kronospan.ro/ro/produse/parchet/kronofix-classic-p_45.html
(sper sa nu fie reclama...). Pentru parter am ales stejar rosu lacuit, arata super rustic, mai anti-jeg ca asta nu gasesti si chiar pus pe jos e ceva deosebit. La etaj punem exact culoarea care e in poza cu masa de pe link, un lemn natur cu ceva striatii gri-verzui...Sa titi mai spun ca e la promotie in magazinul de care aminteam ieri? 27.99 metrul patrat...
Gresia am gasit-o la 53 lei metrul patrat. Noi am asezat mai multe placi una langa cealalata si arata foarte bine, nici eu nu sunt cu floricele si chestii stralucitoare.Noi am imprumutat o placa de parchet si ne-am plimbat cu ea prin oras duminica, cu copilul dupa noi, pana am gasit gresia ...
Ma intrebai zilele trecute de pazie, sorry, am uitat, nu am cumparat inca dar am inteles de la Petro ca vom pune ceva de lemn wenghe.
Va pup, o zi frumoasa!
bunny spune:
Va rog stiti daca Toys Story 3 la noi e dublat sau e in Engleza? Ca in Franta/ Ungaria .... trebuie sa fii atent la ce film te duci ca sunt mult prea lenesi sa citeasca si atunci le dubleaza.
As vrea sa-l duc pe Alex cind venim acasa, daca nu aici ( cam piperat 11£/bilet de copil aici ) .
Roxi - noi aterizam pe 28julie . Veniti in Bucuresti?
Aseara pe la miezul noptii eram in Budapesta, pe strazile unde am umblat atit cind an stat acolo, la zoo, in parc noroc cu street view de la google. De-abia stept sa-i arat copilului unde s-a nascut si pe unde am umblat cind era pitic . Plus introdus citeva pub-uri .
roller025 spune:
Mani, la Afi Palace in Cotroceni gasesti Toy Story 3 in ambele variante: dublat in romana sau subtitrat. De asemenea poti sa-l vei in sala normala, 3D sau in IMAX 3D, in ambele variante.
Eu as vrea sa-l duc pe Vic vineri la TS3...
E prima data in ultimii 10 ani cand in a 4 zi de la salariu nu mai am nici un ban