Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Mai sunteti care nu mai alaptatzi si nu v-a venit ciclul? Eu nu mai alaptez de aproape 2 luni si..nimic. Nu ca mi-ar displacea, dar incep sa ma ingrijorez...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7
Filmuletze

AMR 4 (+11)

Mergi la inceput

Ia uite ce vorbesc eu singura de zor si cu spor

Filmuletze

AMR 4 (+11)

Mergi la inceput

Mai am un subiect de dezbatut dar il las pe maine: monti.

Ash propune sa expunem aici teoria +- exemple +- retzete si sa facem linkuri pe prima pagina pt raspunsuri, mai ales ca suntem deja destule implicate in proiect.

Filmuletze

AMR 4 (+11)

Mergi la inceput

Am sa incep eu cu linkul www.montignac.com/fr/" target="_blank">asta. Aici gasiti indicii glicemici.

Am si o schitza a teoriei dar o las pe maine. Trebuie sa ma bag la somn ca pe mine fetele nu ma iarta maine...

NB!

Filmuletze

AMR 4 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Scaun de masa - inca cercetam ofertele... Cele care ati luat - ar fi de folos nishte poze.

Filmuletze

AMR 4 (+11)

m io o poza in album cu jiji in el:)

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna dimineata~
am intrat sa va fac putina cinste azi de ziua puiului meu. sa urez ceilalti pufuleti nascuti astazi si la multi ani lui petra ansatasia si sebastian petru!
eu sunt in urma cu vreo 2cap, ce sa va zic nu am timp deloc cu 2 copii acasa. mai ales ca ziua ma chinui sa il tin pe pici cat mai mult treaz ca sa doarma macar 2 3 ore legate noaptea.

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neatza fetele! trututreututuuuuuu! trezirea, gimnastica, respiratii... toaleta, abia apoi cafelutza care doriti, dar astazi numai de cicoare, la oferta mai avem ceai negru cu bergamont indulcit cu zahar brun si verde neindulcit pentru fitzoase (gen eu).

n-am prea avut somn, maimutzel foarte agitat, il culc agitat dupa o ora de chin maraiala, plans, dar nu isteric, plans aproape barbatesc, infundat si cu suspine si dimineata la fel plans prin somn... e clar ca e de la dintisori, ieri i-am dat suzeta si mi-a ros-o pe margini ca pe o jucarie, nu stie sa suga bibe, dar nici nu cred ca ar fi vrut sa suga, i-am dat-o s-o roada. Ah, si ieri eveniment, l-am chemat si pe taica-su ca martor ocular - primul kk in forma de carnacior... din pacate tot la chiuveta, ca altfel ii ramane dop la fund... dar gata nu mai dau detalii, semnalmente ca bbelicii deja fac kk de adult au mai fost, deci ne intelegeti...

ce matinala sunt incredibil, si eu eram o somnoroasa ca ale3ca, puteam sa dorm macar si pana la 13 amiaza... oricum nu cred ca se intampla metamorfoze din astea - din bufnita sa devin in "privighetoarea" e pasarea matinela? dar inca nu mi-am revenit din sperietura de ieri...

larisel, mersi mult de info legate de diversificare, ti-am admirat stilul organizat si documentat... mi-am zis: "uite femeie care nu are timp de prostii gen actori preferati, s.a.", foarte la obiect - hai sa Monti schema, retete, s.a.m.d. in general am admirat persoanele organizate (desi eu nu sunt deloc genul), dar tu dai clasa oricui la capitolul asta.

AMR 8, aproape o dama bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Acum va spun noapte buna ca maine am o zi grea! Va pup pe toate!
Acu' vine Decenuela cu cafeaua si ma prinde sforaind!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

cred ca deja e servita cafeaua la ora asta....dar mai dau eu una....mareeeeeeeeee

ce sa zic dragele mele....jiji cred ca a luat-o razna...de cans a adormit de la 10...nu exagerez s-a trez din ora in ora...la 11....12...si tot asa si parca dupa 4 si mai des...sr trebui filmat cum cauta ca un caine tzatzele....
ce sa va zic ca sunt tzeapana de spate...nici nu ma puteam da jos din pat....
obo asa tare parca nu sunt...in rest
nu stiu ce are...si daca nu ma duc la el.... JALEEEEE....nu vreti sa stiti ce papagal are ( seamana cu bunica-sa)

a si mai e ceva...pt ca am auzit reversul...jiji al meu cand se tez..ca e zi sau noapte....se trez plangand....si daca nu sunt la primul lui tzignal..ioi , ioi.....doar cand se trez odihnit si cu totul e ok..se joaca singur. si singura lui consolare e tzatza. noroc ca doarme in pat mare....ce naiba faceam in patutz...of, of..mai mai

mai recuperez....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

buna dimineata~
am intrat sa va fac putina cinste azi de ziua puiului meu. sa urez ceilalti pufuleti nascuti astazi si la multi ani lui petra ansatasia si sebastian petru!
eu sunt in urma cu vreo 2cap, ce sa va zic nu am timp deloc cu 2 copii acasa. mai ales ca ziua ma chinui sa il tin pe pici cat mai mult treaz ca sa doarma macar 2 3 ore legate noaptea.

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

si eu care am crezut ca sunt prima in dimineata asta!

La multi ani Petru Catalin!

AMR 8, aproape o dama bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Cate ceva de comentat din capitolele precedente recuperate (din cele nerecuperate ... alta data )...

alexutzzza Faci lp la temp mediului...hmmm...dar se dizolva bine? Adevarul e ca nici ca mine...eu il incalzesc chiar mai mult de e aproape fierbintzel. Dar asha le place fetelor.

danyelana Eu dezinfectez jucariile de plush prin congelare o noapte. Bine...le spal la achizitzie, iar in primele 4-5 luni le spalam dupa fiecare contact cu intrushi (gen copii in vizita etc). Acum dupa ce au implinit gagalicile 6 luni am zis ca o las mai moale cu igiena (n-o sa cad in extrema cealalta )... sa-si faca si ele niscaiva anticorpi. Nici baitza nu le mai fac zilnic ci o data la 2-3 zile. Dar cand sunt calduri din alea nesuferite le balacesc zilnic macar in piscinutza.

ayanna_xem Vaccinurile de la stat care nu au venit pana acum nici nu mai vin niciodata. SIGUR. Eu am ashteptat vaccinul de 4 luni pana la 5 luni cand l-am cumparat, iar pe asta de 6 luni il fac ca atare la 7. Apropo beatrice vaccinul de stat (pentaxim) era importat si nu produs de Inst.Cantacuzino.

cristies, bea Si noi avem pantalonasi cu dungutze si chiar unii cu bulinutze la fel. Sic! Tot primiti...

decenuela Vreau si io sa vad scaunul de baie cu ventuze. Cat a costat?

ioana_fota Vorbeati de o intalneala la mare. Daca ajung prin zona la termen...vin bineintzeles.

alexutzzza Pudra roade pielicica. Mai bine da cu crema sau lapte de corp.

simplicity Bine ai venit!

lorex Eu ma fardez si rimelez aproape zilnic. Face bine la moral... Shtiati ca la japonezi femeile se aranjeaza cel mai frumos pt acasa?

andre_lina Unii bb-i sar peste faza cu statul in fund si mersul de-a bushilea si pleaca direct in picioare. Eu shtiu un caz real care direct a mers la 11 luni. Cu exersatul...si eu am uitat si m-am apucat la 6 luni. De exemplu...si...sau...

ayanna Crema buna de funduletz eu am descoperit una cu apa termala de la uriage. Uite www.smartbuy.ro/articole-copii/uriage-uriage-crema-pentru-copii~1756233.html#" target="_blank">asta. Noua ne trece de pe o zi pe alta...si acum ne iritam zilnic nu gluma de cand cu diversificarea asta....

Filmuletze

AMR 4 (+11)

eu l-am luat de pe ocazii . ro ..si am dat 40 ron....50 cu tansportul...si este asta

n-am ce sa zic despre el ca inca nu l-am folosit ( mai exaersam statul in fund)...l-am luat sa fie..prb sunt modele si mai ok....dar mi s-a parut bun pretul

daca apare tot reclama...nu stiu cum sa fac....incerc asa
http://www. bebelusultau .ro/detalii.php?cod=TX139

am incercat sa pun cu pauza

poze

Mergi la inceput