Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 5
cristies spune:
Neata gagici!
La multe lunite sarbatoritilor zilei si la fel celor care-si serbeaza onomastica!
Eu am recuperat aseara cap 86 dar s-a inchis cap. pana sa trimit si mesajul e lost forever.
Cum azi iar plecam o sa-l reiau alta data.
Va pup pe toate, sa fiti cuminti si voi si pufuletii!!!
ratusca_mica spune:
neata!
Multumim de tratatie micki!
Ruxita, m-ai prins cu bergamota, e preferata mea! si nici eu nu bea deloc cafea... nu-mi place! decat virtual, ofc!
Decenuela, nu se vede scaunul!!!
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 3.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita Neatza fetele! trututreututuuuuuu! trezirea, gimnastica, respiratii... toaleta, abia apoi cafelutza care doriti, dar astazi numai de cicoare, la oferta mai avem ceai negru cu bergamont indulcit cu zahar brun si verde neindulcit pentru fitzoase (gen eu). n-am prea avut somn, maimutzel foarte agitat, il culc agitat dupa o ora de chin maraiala, plans, dar nu isteric, plans aproape barbatesc, infundat si cu suspine si dimineata la fel plans prin somn... e clar ca e de la dintisori, ieri i-am dat suzeta si mi-a ros-o pe margini ca pe o jucarie, nu stie sa suga bibe, dar nici nu cred ca ar fi vrut sa suga, i-am dat-o s-o roada. Ah, si ieri eveniment, l-am chemat si pe taica-su ca martor ocular - primul kk in forma de carnacior... din pacate tot la chiuveta, ca altfel ii ramane dop la fund... dar gata nu mai dau detalii, semnalmente ca bbelicii deja fac kk de adult au mai fost, deci ne intelegeti... ce matinala sunt incredibil, si eu eram o somnoroasa ca ale3ca, puteam sa dorm macar si pana la 13 amiaza... oricum nu cred ca se intampla metamorfoze din astea - din bufnita sa devin in "privighetoarea" e pasarea matinela? dar inca nu mi-am revenit din sperietura de ieri... larisel, mersi mult de info legate de diversificare, ti-am admirat stilul organizat si documentat... mi-am zis: "uite femeie care nu are timp de prostii gen actori preferati, s.a.", foarte la obiect - hai sa Monti schema, retete, s.a.m.d. in general am admirat persoanele organizate (desi eu nu sunt deloc genul), dar tu dai clasa oricui la capitolul asta. AMR 8, aproape o dama bine! |
ruxita ...esti fenomenala...ma distrez de fiecare data cand citesc postarile tale...desi sunt f la obiect si f personalizate...
tot voiam sa-ti zic dar stiu ca rosesti la .....complEmente......ma uitam in album....si esti intr-o poza cu jiji tau.....deci...m-am uitat sa vad f bine daca esti tu sau fata....
legat de laisel..ca tu nu stii...inainte de naste ...era enciclopedia noastra. totul era ca la carte...documentat si oraganizat....de cand cu fetele a fost mai ocu dar a venit tare din urma cristies ( apropo bine ai revenit si ma bucur ca v-ati relaxat)
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
mariucasara spune:
Neatza si de la noi
LML Maia de Haircut! LMA Petra Anastasia, Petru Catalin, si (cred) Paul de Onitza (parca deriva de la Pavel...) Va pupa Sebica pe nasuc si va ureaza petrecere frumoasa!
Noi facem cinste si monti si nemonti ca avem 4 sarbatoriti in familie asa ca e petrecere mare....
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
ruxita ...esti fenomenala...ma distrez de fiecare data cand citesc postarile tale...desi sunt f la obiect si f personalizate... tot voiam sa-ti zic dar stiu ca rosesti la .....complEmente......ma uitam in album....si esti intr-o poza cu jiji tau.....deci...m-am uitat sa vad f bine daca esti tu sau fata.... legat de laisel..ca tu nu stii...inainte de naste ...era enciclopedia noastra. totul era ca la carte...documentat si oraganizat....de cand cu fetele a fost mai ocu dar a venit tare din urma cristies ( apropo bine ai revenit si ma bucur ca v-ati relaxat) Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
no, atunci vreau sa vad dulapurile lui larisel daca se poa... sigur ma da pe spate... si cum asa te-ai uitat sa vezi daca sunt eu sau fata la momaia cu barba?
AMR 8, aproape o dama bine!
Ruxita spune:
citat din mesajul lui mariucasara Neatza si de la noi LML Maia de Haircut! LMA Petra Anastasia, Petru Catalin, si (cred) Paul de Onitza (parca deriva de la Pavel...) Va pupa Sebica pe nasuc si va ureaza petrecere frumoasa! Noi facem cinste si monti si nemonti ca avem 4 sarbatoriti in familie asa ca e petrecere mare.... Mamica de caprita si shtrumf AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
vrei sa zici familia mare (bunici, matusi, unchi), nu cea mica (mama-tata-si-copii), nu?. Distractie mare lui Sebica (asa ii ziceti Sebica? noi ii zicem lui Caius (al doilea nume si cel de scena mai ales) Tomica, lumea ii zice Tomitza si mie nu-mi place...)
myky791 spune:
am recuperat ult capitol! yupii
cristies wellcome back! ne era dor de tn si postarile tale. imi pare bn ca ati avut un concediu fain!
bea FELICITARI PT DINTISOR!. CE MAI MAINE POIMAINE TI SE INSOARA BAIATUL.
am vazut ca vorbiti de scaun de masa. am intrat si eu la mica publicitate la despre copii poate gasesc ceva. voiam sa va intreb si despre siteul okazii.ro este serios nu? daca gasesc ceva acolo trebuie sa licitez sau cum?
larisel am vazut ca ai avut ceva ativitate. felicitari pt inceperea diversificarii.
eu acum sa ma plang na! puiul meu nu vrea decat in brate mai mult de 5 min nu sta singur, numai sa te joci cu el, se plicitiseste repede de jucarii. ma omoara cu zile. mai nou il tin treaz macar 2 ore si il las sa doarma una si apoi tot asa. el se foeiste noaptea ca este prea odihnit de peste zi. mai mult de jumatate de ora nu sta treaz , gata il ia somnul! nusi consuma energia parerea mea si atunci noaptea na e odihnit. cu toate astea e frumos foc! na ca o cioara ce sunt..... face kk numai cu termometrul! si e innebunit dupa fratele sau. e tot un zambet cand se joaca cu el, efectiv i s elumineaza fata.
va pup si va doresc o zi buna. sa trezit piciul si acu urmeaza si cel mare.
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui myky791 am recuperat ult capitol! yupii cristies wellcome back! ne era dor de tn si postarile tale. imi pare bn ca ati avut un concediu fain! bea FELICITARI PT DINTISOR!. CE MAI MAINE POIMAINE TI SE INSOARA BAIATUL. am vazut ca vorbiti de scaun de masa. am intrat si eu la mica publicitate la despre copii poate gasesc ceva. voiam sa va intreb si despre siteul okazii.ro este serios nu? daca gasesc ceva acolo trebuie sa licitez sau cum? larisel am vazut ca ai avut ceva ativitate. felicitari pt inceperea diversificarii. eu acum sa ma plang na! puiul meu nu vrea decat in brate mai mult de 5 min nu sta singur, numai sa te joci cu el, se plicitiseste repede de jucarii. ma omoara cu zile. mai nou il tin treaz macar 2 ore si il las sa doarma una si apoi tot asa. el se foeiste noaptea ca este prea odihnit de peste zi. mai mult de jumatate de ora nu sta treaz , gata il ia somnul! nusi consuma energia parerea mea si atunci noaptea na e odihnit. cu toate astea e frumos foc! na ca o cioara ce sunt..... face kk numai cu termometrul! si e innebunit dupa fratele sau. e tot un zambet cand se joaca cu el, efectiv i s elumineaza fata. va pup si va doresc o zi buna. sa trezit piciul si acu urmeaza si cel mare. Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
si noi avem un program de 3 ore joaca - 1 ora somnic (nu e prea putin o jumate de ora joaca? sau e foarte activ in acea jumatate de ora?) Caius nu se cere in mod expres in brate, vreau eu sa-l iau si sa-l tin, sta singurel in carut langa mine, ma mai maimutesc la el si il trag o iubire din priviri si gata, e satisfacut... am grija sa-l tin ocupat si in priza si implicat in ceva (activitati, observatie de activitati, exercitii de ceva), nici la noi interesul pentru jucarii nu dureaza mai mult de 10 min.
chiar ai fost la medic cu cupilu sa te plangi de somnul lui de noapte?
dulcineea_cj spune:
Neata fetele !
ne-am servit si noi cu cafea Dar CAFEA adevarata ca era nevoie
Sumudica al meu ne fenteaza de fiecare data cand ii pregatim ceva Azi trebuia sa mergem la Pediatrie pana la 11 cu kk Pana la ora asta in mod obisnuit facea vreo 4 kk Acum nimicDeci nu am ce sa duc Colac peste pupaza,azi noapte l-am alptat pe la 4 si l-am pus in patutul lui Peste o jumate deora s-a trezit,s-a tot foit L-am ridicat,a ragait si l-am pus inapoi Pe cand sa ma pun in pat ,il aud Il iau lnga mine si se da al meu pe cautat tzitzi Bine,ii dau si imi zic :"lasa ca pana pe la 7 o sa-i ajunga "Da...da Vise Peste o jumatate de ora,pe cand am atipit iar cauta si se agita And so on... so on ...din jumate in jumate de ora pana la 7.30 cand am pus punct si m-am ridicat din pat ca nu mai puteamSunt zombie Acuma doarme nemancat ca doar m-a supt toataJiji contra e copilul asta
Multumim fetelor de aprecieri
Si noi am primit scaun de masa Nu e nou si e cel mai simpul model ...Asta e...calul de dar nu se cauta de dinti
mami de sumudica cu ochi albastri (asa imi spune tati)
mariucasara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
vrei sa zici familia mare (bunici, matusi, unchi), nu cea mica (mama-tata-si-copii), nu?. Distractie mare lui Sebica (asa ii ziceti Sebica? noi ii zicem lui Caius (al doilea nume si cel de scena mai ales) Tomica, lumea ii zice Tomitza si mie nu-mi place...) AMR 8, aproape o dama bine! |
Da...familia extinsa...bunicul, matusa (nasica), tati si Sebica. Noi ii zicem in toate felurile...dar de strigat eu il strig Sebica. In rest are 15.000 de nume de alint.....
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......