Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Dovada ca ne-am diversificat...hi hi hi...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7
Filmuletze

AMR 4 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Acum va spun noapte buna ca maine am o zi grea! Va pup pe toate!
Acu' vine Decenuela cu cafeaua si ma prinde sforaind!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Dovada ca ne-am diversificat...hi hi hi...

Filmuletze

AMR 4 (+11)

am vazut si pe cont comun dovada...e super

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Acum va spun noapte buna ca maine am o zi grea! Va pup pe toate!
Acu' vine Decenuela cu cafeaua si ma prinde sforaind!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

tin pumnii sa fie totul bine la vaccin!

asa creste Alex

Mergi la inceput

hai ca merg si eu la ...cine stie? poate mi se arata...
somn usor tuturor!

asa creste Alex

Mergi la inceput

Ca tot vorbeam de cumparaturi...luna asta am falimentat cu fetele astea. Le-am luat o groaza de jucarii si distractzii...si tot degeaba, ele vor in bratze sau sa vorbeshti cu ele sau sa le arunci in sus...etc...
Achizitzii:
- centru de joaca "barcutza" cu mingiutze multicolore (50+40 ron)
- girafa cu inele (40 ron)
- 2 seturi de paharele de la dm (2x15 ron)
- www.jucariidejucarii.ro/piscine-gonflabile-copii/piscina-gonflabila-pentru-copii-crystal/" target="_blank">piscinutza (25 ron)
- www.toyz.ro/leagane/biemme/scaun-leagan-poltroncina-altalena/" target="_blank">leagane (2x30 ron)

Filmuletze

AMR 4 (+11)

Mergi la inceput

miremia Iti eram datoare cu poza asta. Pana la urma nu am mai ashteptat botezul Marii Negre... Mersi inca o data .

Filmuletze

AMR 4 (+11)

Mergi la inceput

Cate ceva de comentat din capitolele precedente recuperate (din cele nerecuperate ... alta data )...

alexutzzza Faci lp la temp mediului...hmmm...dar se dizolva bine? Adevarul e ca nici ca mine...eu il incalzesc chiar mai mult de e aproape fierbintzel. Dar asha le place fetelor.

danyelana Eu dezinfectez jucariile de plush prin congelare o noapte. Bine...le spal la achizitzie, iar in primele 4-5 luni le spalam dupa fiecare contact cu intrushi (gen copii in vizita etc). Acum dupa ce au implinit gagalicile 6 luni am zis ca o las mai moale cu igiena (n-o sa cad in extrema cealalta )... sa-si faca si ele niscaiva anticorpi. Nici baitza nu le mai fac zilnic ci o data la 2-3 zile. Dar cand sunt calduri din alea nesuferite le balacesc zilnic macar in piscinutza.

ayanna_xem Vaccinurile de la stat care nu au venit pana acum nici nu mai vin niciodata. SIGUR. Eu am ashteptat vaccinul de 4 luni pana la 5 luni cand l-am cumparat, iar pe asta de 6 luni il fac ca atare la 7. Apropo beatrice vaccinul de stat (pentaxim) era importat si nu produs de Inst.Cantacuzino.

cristies, bea Si noi avem pantalonasi cu dungutze si chiar unii cu bulinutze la fel. Sic! Tot primiti...

decenuela Vreau si io sa vad scaunul de baie cu ventuze. Cat a costat?

ioana_fota Vorbeati de o intalneala la mare. Daca ajung prin zona la termen...vin bineintzeles.

alexutzzza Pudra roade pielicica. Mai bine da cu crema sau lapte de corp.

simplicity Bine ai venit!

lorex Eu ma fardez si rimelez aproape zilnic. Face bine la moral... Shtiati ca la japonezi femeile se aranjeaza cel mai frumos pt acasa?

andre_lina Unii bb-i sar peste faza cu statul in fund si mersul de-a bushilea si pleaca direct in picioare. Eu shtiu un caz real care direct a mers la 11 luni. Cu exersatul...si eu am uitat si m-am apucat la 6 luni. De exemplu...si...sau...

ayanna Crema buna de funduletz eu am descoperit una cu apa termala de la uriage. Uite www.smartbuy.ro/articole-copii/uriage-uriage-crema-pentru-copii~1756233.html#" target="_blank">asta. Noua ne trece de pe o zi pe alta...si acum ne iritam zilnic nu gluma de cand cu diversificarea asta....

Filmuletze

AMR 4 (+11)

Mergi la inceput

Continuare - spilcuiri restante:

Am redimensionat si eu albumul de pe picassa (prin shtergere si abia apoi prin resize - cand m-am luminat ).

Afara sau oriunde plecam cu 3 genti: una cu jucarii+pampershi+shervetzele umede, una cu accesorii pt carucior (huse de ploaie, de vant, paturici) si una cu mancare (2 cutii lp, termos, sticla cu apa la temperatura mediului, biberoane sterile, bavete, ceai la plic). Avand 2 motzate ce nu prea manaca deodata sunt nevoita sa le mai hranesc si printre „caini”, altfel am sta inchisi in casa ca in veci nu ne-am face timing-ul pt plimbare (e cazul cand stam la cta nu aici la tzara).

Legat de poftele la bb-i cand ne privesc pe noi mancand ceva ... pediatra a zis ca nu e reala, ca si daca am avea un kkt in farfurie bb-le tot cu "jind" s-ar uita.

Legat de deochi...nici eu nu prea cred dar soacra-mea e obsedata si ca sa scap de gura ei le-am pus fetelor bratzari din funda roshie la manutze pe care atarna un ochi din ala de care zicea alexutzzza.

Dar ce plimbaretze fete prin concedii avem... la noi din pacate e criza (acum suntem bugetari amandoi) asha ca stam pe acasa, ba chiar la tzara... Vacantze de vis!

Filmuletze

AMR 4 (+11)

Mergi la inceput

Situatzia pare sa se intrevada din ce in ce mai neagra...eu una chiar nu mai ashtept nimic bun de la criza asta...ma bate deja gandul emigrarii...Sugestii?
Edit: nu shtiu bine nici o lb straina. Cate un pic engleza si franceza dar nu fluent.

Filmuletze

AMR 4 (+11)

Mergi la inceput