Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:

Hello, si eu pe aici F5 F5

Catalutza mami de Irina

Asa, asa, am si eu cu cine ma antrena! Andrei doarme, de ca md i-am schimbat programul se scoala la 6, insa se culca la 8, deci dupa DESTRABALAAAARE!

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 3 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Si Irina doarme de pe la 9 cam asa dar doar pana la 7. Dar dparme si in timpul zilei cam 3-4 ore adunate....

Catalutza mami de Irina

Ooo, e foarte bine! noi nu mai dormim in timpul zilei decat vreo ora, maxim doua adunate de la 6 dimi pana la 8 seara... e capiat cam toata ziua, insa nu adoarme mai mult de cateva minute nici sa il pici cu ceara, decat in mod exceptional... si il legan de mi-am omorat spatele, cum il desprind de la piept sa il arunc in pat, cum face ochii cat cepele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:

Citat:

Cat despre abdomene, cred ca Lorex se refera la ridicatul capului spre picioare. Si Irina a inceput de cateva sapt sa faca dar timid, mai degraba cand o pun pe spate se apuca de mainile mele si se trage in sus. Dar singura nu isi ridica capul, cred ca e prea greu .

Aoleo nu ma omori, Andrei nici din astea nu face! doar cand sta in scoica sau la mine in brate, ridica capul de pe spatar ca si cum ar vrea sa se uite la talpi... of, lenesul lu' mama

Si Irina face la fel. Daca vrei sa grabesti progresul , aseaza-te in asa fel incat sa nu te vada, la picioarele lui. Si incepi sa ii vb cat sa il faci curios . Asa am convins-o eu pe Irina sa faca cat de cat ceva timid numit abdomen. Sau eventual sa ii arati o jucarie si apoi sa vada ca dispare pe la picioare, una care scartaie sau chitaie, sa auda zgomotul. La noi a tinut!

aaa si copiii vostri isi sug limba???? ca irina a dobandit un adevarat tic, isi suge incontinuu limbutza (e asa haioasa...)

Mergi la inceput

Azi am sunat la Prestatii Sociale, sa intreb de indemnzatie. Si astia s-au modernizat: au robot, "pentru Indemnizatii tastati 29", ma preia o cucoana si dupa cnp m-a gasit si mi-a dat toate detaliile. Foarte dragut Numai surprize placute in ultima vreme... A, si tanti amabila, nu repezita ca mai are 100 la ghiseu, cred ca era special angajata la call-center.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Cat despre abdomene, cred ca Lorex se refera la ridicatul capului spre picioare. Si Irina a inceput de cateva sapt sa faca dar timid, mai degraba cand o pun pe spate se apuca de mainile mele si se trage in sus. Dar singura nu isi ridica capul, cred ca e prea greu .

Catalutza mami de Irina

Aoleo nu ma omori, Andrei nici din astea nu face! doar cand sta in scoica sau la mine in brate, ridica capul de pe spatar ca si cum ar vrea sa se uite la talpi... of, lenesul lu' mama

Si Irina face la fel. Daca vrei sa grabesti progresul , aseaza-te in asa fel incat sa nu te vada, la picioarele lui. Si incepi sa ii vb cat sa il faci curios . Asa am convins-o eu pe Irina sa faca cat de cat ceva timid numit abdomen. Sau eventual sa ii arati o jucarie si apoi sa vada ca dispare pe la picioare, una care scartaie sau chitaie, sa auda zgomotul. La noi a tinut!

aaa si copiii vostri isi sug limba???? ca irina a dobandit un adevarat tic, isi suge incontinuu limbutza (e asa haioasa...)

Catalutza mami de Irina

ei da, ti-ai gasit! am incercat cu el pe burta si m-am pus in spatele lui si am inceput: "Andrei! Andreei! Andreiutzu'" etc, pe toate tonurile pamantului. crezi ca s-a intors pelteaua? Nici gand! a avut niscaiva tentative, insa pana la urma a lasat-o balta si a bagat cornu' in perna... la relax! Dar incerc si pe spate, mercic de pont.

Si noi nu se sugem limbuta ci buza de jos. Limbuta o scoatem la mami cand o scoate si mami la bebe

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Hello, si eu pe aici F5 F5

Asa, asa, am si eu cu cine ma antrena! Andrei doarme, de ca md i-am schimbat programul se scoala la 6, insa se culca la 8, deci dupa DESTRABALAAAARE!

Si Irina doarme de pe la 9 cam asa dar doar pana la 7. Dar dparme si in timpul zilei cam 3-4 ore adunate....

Ooo, e foarte bine! noi nu mai dormim in timpul zilei decat vreo ora, maxim doua adunate de la 6 dimi pana la 8 seara... e capiat cam toata ziua, insa nu adoarme mai mult de cateva minute nici sa il pici cu ceara, decat in mod exceptional... si il legan de mi-am omorat spatele, cum il desprind de la piept sa il arunc in pat, cum face ochii cat cepele!

recomand slingul pt asemenea probleme. Noi dormim cu succes in el, la orizontala asa: http://www.iubire.md/i/child/sling/image001.jpg iar eu am amandoua mainele libere. Al meu are inele pe umar sa ii reglez materialul. Adoarme in fix 2 min de cand o pun, ca sa nu mai zic cat de atre se bucura ca mai trage si o dusca prin somn asa...recomand cu caldura. Aaa, doar ca fata de poza pe care am pus-o, eu ii scos tapicile Irinei din sling ca a crescut si ii e mai comod asa, am observat eu...

Mergi la inceput

Citat:

Azi am sunat la Prestatii Sociale, sa intreb de indemnzatie. Si astia s-au modernizat: au robot, "pentru Indemnizatii tastati 29", ma preia o cucoana si dupa cnp m-a gasit si mi-a dat toate detaliile. Foarte dragut Numai surprize placute in ultima vreme... A, si tanti amabila, nu repezita ca mai are 100 la ghiseu, cred ca era special angajata la call-center.

Cand ai depus si care e numarul de tel plsss!

Mergi la inceput

M-ai parasit :(((((((((((((((((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Seara buna!

Intrebare: ce intelegeti prin "bebe face abdomene"? Adica isi ridica partea superioara a corpului de la orizontala, practic se ridica singuri in fundulet sau isi ridica picioarele catre gura? Ca nu inteleg!

Ruxita, foarte frumos ca vrei ca fata ta sa iti calce pe urme in ceea ce priveste aspectele pozitive! Si eu ma gandesc la fel, spaima mea este ca o sa scot un rasfatat care va crede ca totul i se cuvine si nu va realiza nimic in viata ca, lasa ca sare mama sa ma ajute! De aceea, de cum va intelege de vorba, o sa aplic principiul SAU, as compared to SI. Adica, nu va primi niciodata tot ce isi doreste, va trebui sa aleaga tot timpul doar un obiect, o actiune etc. In plus, planuiesc sa ii insuflu ideea ca mamai si tati ii asigura masa si casa. Vrea mai mult, adica excursii pe nustiu unde, bani de suc pentru prietena, pentru film etc. sa munceasca si sa si-i castige. Si prin munca nu ma refer sa imi faca curat prin casa si eu sa il platesc, ca asta intra oricum in obligatiile fiecarui locatar, deci munca pe bune, la o terta parte! Acuma, sper sa nu ma trezesc ca imi vinde lucruri din casa!

AMR 3.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

eu zic ca e prematur sa faci astfel de proiectii de viitor... totul de in functie de copil - sunt atat de diferiti! Foarte bine ca ai de gand sa-i faci educatia prin munca (un concept comunist, util totusi si in societatile capitaliste), pe mine Ela ma exaspera ca la 10 ani nu facea absolut nimic! putea sa se impiedice de lucrui si nu le misca din loc (spre deosebire de copii de la tara care la 7 ani duc vaca la cireada, matura curtea, aduc apa de la fantana cu caldarusa, dau apa la animale s.a.) foarte greu si foarte tarziu am inceput aceasta educatie prin munca - acum ea are obligatii foarte concrete in casa cum ar fi dus gunoi, spalat vase, aspirat prin sufragerie si bucatarie, cumparaturi zilnice (nu piata ci maruntusirile, o apa, un ulei, un cafea, o paine), spalat hainele ei si cam atat, altele la cerere expresa si normal, sa stea cu bebelushka numai si numai cand sunt eu plecata, aaaa si sa hraneasca pisica si sa stranga si sa spele din urma ei - responsabilizarea copiilor incepe mult mai tarziu decat ne-am fi dorit noi, totul e sa nu-i punem in carca responsabilitati pe care sa nu le poata duce.
Nu stiu daca e o idee prea buna sa munceasca neaparat pentru bani daca vrea excursii, s.a. atata timp cat nu are varsta legala pentru a munci (18), Ela de ex. ar vrea sa munceasca, dar n-as lasa-o eu (sa imparta fluturasi... nu, n-o las) sa se multumeasca cu banii de buzunar pe care ii dau (deocamdata si cat mai e de unde)... azi m-am gandit la un job pentru ea - shoppingarita, sa faca cumparaturile vecinilor (eu aveam nevoie repede de o smantana si nu putea cobori, i-am dat un tel ca era pe-afara si a venit i-am dat bani, a facut shoppingul si mi-a adus repede smantana)... dar asta trebuie sa vrea ea sa faca, sa transpire astfel pentru un 5 lei pe zi care altfel ii obtine cerandu-mi-i.

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Cand ai depus si care e numarul de tel plsss!

Catalutza mami de Irina

eu am depus in mai si nr e: 0212509020/21/22
Program cu publicul: luni, marti, joi: 9-15,30; miercuri, vineri: 9-13

Cica nu mai trimit deciziile acasa ca nu au bani de posta. daca ai nevoie de ea te duci si o ridici in persoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Buna...noapte...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7
Filmuletze

AMR 4 (+11)

Mergi la inceput