Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 15
ratusca_mica spune:
mi se pare mie sau e al doilea capitol 92?
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 3.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
Mda, asa de plicti am schimbat si AMR-ul, daca m-am plimbat azi de doua ori cu fi-miu prin parc!
By the way, pe voi va dor talpile seara in partea de dupa scobitura? Ca pe mine ma omoara, nu pot sa calc... o fi semn de platfus?
Am comis-o rau azi, am cumparat o chestie numita "Fagaras" cu gandul ca e varianta romaneasca de Dots (btw, Dots este cea mai apreciata marca ungureasca, nu-i zice Dots decat la noi, la ei e alt nume, insa e marca lor nationala, bravo lor, nu ca la noi, cea mai apreciata marca: Coca Cola... zice multe de maturitatea noastra ca popor si consumatori...). Cand o desfac, surpriza: era o ciocolata cu stafide si crema de ciocolata, ce mai, un delir caloric. Pe care l-am executat imediat, of course! Dar am taiat inghetata de la Betty Ice din parc, poate poate
AMR 3 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
errrrr... sunt singura pe aici? vorba Decenuelei, F5, F5, F5 si nimic frate! Hai ca daca ma chinui un pic termin capitolul
ioana_fota spune:
Cristies bine ai revenit , ma bucur ca te-ai relaxat.
Am si eu o rugaminte la fetele pricepute care deja se pregatesc pt iarna,eu una sincer nu am facut pana acum pt ca nu ma omor cu compoturile si cand mai simteam nevoia imi cumparam cate un borcan.Voi cum ati pregatit compoturile pt bebeii la iarna?Ati pus zahar sau fructoza?Imi dati si mie pls vreo reteta?
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalutza81 Hello, si eu pe aici F5 F5 Catalutza mami de Irina |
Asa, asa, am si eu cu cine ma antrena! Andrei doarme, de cand i-am schimbat programul se scoala la 6, insa se culca la 8, deci dupa DESTRABALAAAARE!
catalutza81 spune:
Cat despre abdomene, cred ca Lorex se refera la ridicatul capului spre picioare. Si Irina a inceput de cateva sapt sa faca dar timid, mai degraba cand o pun pe spate se apuca de mainile mele si se trage in sus. Dar singura nu isi ridica capul, cred ca e prea greu .
ratusca_mica spune:
Asa, ca tot ma tineam sa intreb: ce faceti voi cu steamerul? Pentru ce fel de mancare de bebe este? La supa banuiesc ca nu... la piure? sau cum? eu fierb legumele si apoi incep sa blenduiesc din ele, treptat. Nu asa se face?
Si inca ceva, pentru fetele care nu au inceput inca cu supa: a zis cineva la un moment dat ca supa goala nu tine de satul. Am notat la vremea respectiva, insa m-am gandit ca in sensul ca i se face foame dupa 1-2 ore dupa ea... EROARE! Supa goala este de fapt apa cu gust de morcov!!! De aia ieri m-a disperat Andrei, de foame! Deci, azi m-am desteptat: i-am dat supa la ora mesei, am asteptat inca 30-40 de minute sa o pipileasca cat de cat si apoi i-am dat o masa de lapte normala, pe care a luat-o full, deci nu am gresit! Poate ajuta pe cineva experienta mea...
Maine pasez morcovul... si vesti deloc imbucuratoare de la frate-miu: in solarul lui morcovii sunt cat juma de deget, deci astia din piata sigur sunt umflati cu azotat!
catalutza81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Asa, asa, am si eu cu cine ma antrena! Andrei doarme, de ca md i-am schimbat programul se scoala la 6, insa se culca la 8, deci dupa DESTRABALAAAARE! Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 3 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Si Irina doarme de pe la 9 cam asa dar doar pana la 7. Dar dparme si in timpul zilei cam 3-4 ore adunate....
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalutza81 Cat despre abdomene, cred ca Lorex se refera la ridicatul capului spre picioare. Si Irina a inceput de cateva sapt sa faca dar timid, mai degraba cand o pun pe spate se apuca de mainile mele si se trage in sus. Dar singura nu isi ridica capul, cred ca e prea greu . Catalutza mami de Irina |
Aoleo nu ma omori, Andrei nici din astea nu face! doar cand sta in scoica sau la mine in brate, ridica capul de pe spatar ca si cum ar vrea sa se uite la talpi... of, lenesul lu' mama