Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 17
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalutza81 M-ai parasit :((((((((((((((((( Catalutza mami de Irina |
nu, nu, sunt aici! doar ca tot cautand pe net dupa una alta am dat de un site cu ceva Silent Scream of the unborn child si m-am apucat sa ma uit si era vorba de un live cu un avort din punctul de vedere al fatului... nu ma pot uita
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 3 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
larisel spune:
citat din mesajul lui larisel ayanna Crema buna de funduletz eu am descoperit una cu apa termala de la uriage. Uite www.smartbuy.ro/articole-copii/uriage-uriage-crema-pentru-copii~1756233.html#" target="_blank">asta. Noua ne trece de pe o zi pe alta...si acum ne iritam zilnic nu gluma de cand cu diversificarea asta.... |
Rectific. De fapt www.smartbuy.ro/articole-copii/uriage-uriage-1-ere-change-crema-bebelusi~1756232.html#" target="_blank">asta este crema.
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7
Filmuletze
AMR 4 (+11)
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
eu zic ca e prematur sa faci astfel de proiectii de viitor... totul de in functie de copil - sunt atat de diferiti! Foarte bine ca ai de gand sa-i faci educatia prin munca (un concept comunist, util totusi si in societatile capitaliste), pe mine Ela ma exaspera ca la 10 ani nu facea absolut nimic! putea sa se impiedice de lucrui si nu le misca din loc (spre deosebire de copii de la tara care la 7 ani duc vaca la cireada, matura curtea, aduc apa de la fantana cu caldarusa, dau apa la animale s.a.) foarte greu si foarte tarziu am inceput aceasta educatie prin munca - acum ea are obligatii foarte concrete in casa cum ar fi dus gunoi, spalat vase, aspirat prin sufragerie si bucatarie, cumparaturi zilnice (nu piata ci maruntusirile, o apa, un ulei, un cafea, o paine), spalat hainele ei si cam atat, altele la cerere expresa si normal, sa stea cu bebelushka numai si numai cand sunt eu plecata, aaaa si sa hraneasca pisica si sa stranga si sa spele din urma ei - responsabilizarea copiilor incepe mult mai tarziu decat ne-am fi dorit noi, totul e sa nu-i punem in carca responsabilitati pe care sa nu le poata duce. Nu stiu daca e o idee prea buna sa munceasca neaparat pentru bani daca vrea excursii, s.a. atata timp cat nu are varsta legala pentru a munci (18), Ela de ex. ar vrea sa munceasca, dar n-as lasa-o eu (sa imparta fluturasi... nu, n-o las) sa se multumeasca cu banii de buzunar pe care ii dau (deocamdata si cat mai e de unde)... azi m-am gandit la un job pentru ea - shoppingarita, sa faca cumparaturile vecinilor (eu aveam nevoie repede de o smantana si nu putea cobori, i-am dat un tel ca era pe-afara si a venit i-am dat bani, a facut shoppingul si mi-a adus repede smantana)... dar asta trebuie sa vrea ea sa faca, sa transpire astfel pentru un 5 lei pe zi care altfel ii obtine cerandu-mi-i. AMR 8, aproape o dama bine! _ Un vot pentru un maimutzel va rog |
da, de acord, banii de buzunar o sa existe (sper ), insa pentru chestii mari si, mai ales, dese... trebuie responsabilizata odrasla si invatata ce e valoarea banului. Exemplu: eram mai mica (vreo 13-14 ani sa zic) si imi doream o geaca nou aparuta (o chinezarie de altfel, ca multe minuni dupa revolutie, insa o aveau toate fetele cool din clasa) si o tot zapaceam pe mama ca o vreau. Mama imi tot spunea ca nu poate pentru ca nu are bani si eu nu intelegeam cum nu are x lei (ca nu mai stiu cat era) ca sa imi ia mie o geaca. Nu intelegeam si pace. Cand am inceput sa muncesc (de la 18 ani si eu) am priceput: banii munciti intr-o luna ii poti cheltui intr-o zi sau ii gestionezi sa iti ajunga cateva saptamani... simplu, insa se invata doar din experienta personala
Foarte buna ideea cu shopinguiala pt vecini. Tot pe aici intra si plimbatul cainilor cred, nu?
larisel spune:
citat din mesajul lui Ruxita larisel, mersi mult de info legate de diversificare, ti-am admirat stilul organizat si documentat... mi-am zis: "uite femeie care nu are timp de prostii gen actori preferati, s.a.", foarte la obiect - hai sa Monti schema, retete, s.a.m.d. in general am admirat persoanele organizate (desi eu nu sunt deloc genul), dar tu dai clasa oricui la capitolul asta. AMR 8, aproape o dama bine! |
Nu prea am incotro... daca nu ash da raspunsuri strict necesare nu v-ash mai ajunge-n veci la ce vitezomane sunteti.
Actori preferati...oho...o gramada. El: Mel Gibson, ea: Julia Roberts. Dar si altii...Oricum nu prea sunt in trend cu noutatzile...pardon, prospaturile...
Filmuletze
AMR 4 (+11)
dandanaG spune:
citat din mesajul lui larisel
Rectific. De fapt www.smartbuy.ro/articole-copii/uriage-uriage-1-ere-change-crema-bebelusi~1756232.html#" target="_blank">asta este crema. din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7 Filmuletze AMR 4 (+11) |
tu de unde ai luat crema?
de pe site?
La multi ani tuturor celor ce sarbatoresc azi
Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze
lorex spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Seara buna! Intrebare: ce intelegeti prin "bebe face abdomene"? Adica isi ridica partea superioara a corpului de la orizontala, practic se ridica singuri in fundulet sau isi ridica picioarele catre gura? Ca nu inteleg! |
Adica isi ridica partea superioara a corpului de la orizontala
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui lorex
Adica isi ridica partea superioara a corpului de la orizontala _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
da, de asta imi era frica, noi nu facem nici asta...
dandanaG spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ratusca_mica
da, de asta imi era frica, noi nu facem nici asta... Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 3 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
nici noi
suntem mai grasomegi asa
si avem si 6 luni
poze
larisel spune:
dandanag Eu am primit crema cadou. Dar sigur se gaseshte in farmacii.
Filmuletze
AMR 4 (+11)
dandanaG spune:
citat din mesajul lui larisel dandanag Eu am primit crema cadou. Dar sigur se gaseshte in farmacii. din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7 Filmuletze AMR 4 (+11) |
e mai scumpa decat pe site din ce am vazut eu
la farmacie azi imi dadeau ceva la 47 ron
mai ieftina nu aveau
poze