Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 14
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_fota Am uitat sa va zic azi mi-am lua si eu alocatia 400 lei in sf de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
Ce bine Spor la cheltuit
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
Beatrice1982 spune:
hm..............povesti triste pe aici..................ma intristeaza.........dar totusi sper ca MIRUNA sa nu aibe nimic, si sa treaca bine de controlul de la bucuresti.............
multe flori la fetele care o ajuta.........sunteti foarte dragutze...
in legatura cu sanatatea noastra si a copiilor nostri , eu mereu zic, virgula, ca sanatatea e cea mai de pret bogatie pe care o avem........si care nu se poate cumpara cu bani.cateodata.......asa ca trebuie sa ne rugam mereu pentru sanatate...........
eu seara mereu cand ma culc, ma uit spre patutzul lui Ivan, si mereu asa ma rog..........si spun mereu sa il pazesca doamne-doamne de toate relele, si daca e sa ii fie sortit ceva urat, sa mi se intample mie, sa il fereasca de boli de rau si de tot ce e mai urat in lume, sa fie alaturi de el, si atunci cand eu nu voi fi, sa il tina mereu de mana sa nu se impiedice, sa il duca in palma, sa ii fie bine si sa fie in siguranta si sa ii ajute sa aiba o viata cat de cat buna...........................
sper sa ma asculte cel de sus...............
am citi mult, o gramada de info, dar nu mai tin minte.......va rog sa ma scuzati ca nu nominalizez, dar chiar sunt trista si ma duc in gradina, poate imi trece,,,,,,,,,,,,si poate trag un plans ca tare am un nod in gat...................
felicitari la vestile bune de la doctori
noi mergem joi la baia mare la vaccin, il cumparam, de la sesni cu 2627 di platim si 70 de roni la cosult, ca oricum nu l-a consultat nimeni pe ivan de cand avea 3 luni............deci abia astept............doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!
Doamne ajuta si pe miruna si dastefa!!
...lorex..........il iau, dar cand ploua sau asa, nu pot sa il iau, sau cand e vant puternic.nu il las sa dorma afara in carutz.ca e vreme tare bolunda pe aici.,dar il iau in genreal..........probl e ca doarme tare putin................si na.........asta e.............
ma bucur ca bobitza doarme mult!!!!!!!!!!!!
e foarte bine sa doarma 4 ore.........wowww..........super
ivan a dormit azi 2 ore la amiaz si am facut curat in toata casa,..am spalat si 3 randuri de haine si cate nu am mai facut..nush cum de a dormit atat...................
la multi ani sarbatoritilor de nume!!!!!!!!!!!!!!sa traiti petru si pavel................
la multe lunite pufuletilor nascuti azi...............
si ma duc............
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
lorex spune:
Miremia,
multumesc! Sa dea Dumnezeu sa fie mereu sanatos deacum inainte!
Danyelana,
merci
oare avea alt gust bunica?
MAMIDEPUIUTI, vezi ca este concurs
Dai o replica papagalului de la Dero si castigi un aparat foto :))))
m-am gandit la tine, poate castigi la cat il urasti
Bea,
merci
Bobitza d eobicei nu doarme asa (jum de ora doarme daca nu stau lng ea..), probabil din cauza ca e innourat afara o fi crezut ca-i noaptea..am trezit-o usor fortzat..
acu iar face abdomene :)) se inroseste toata la fatza
ciudat mi se pare ca a transpirat mult desi era imbracata chimono iar eu stau cu maneca lunga.oare ce-o fi? de obicei nu transpira..
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
MS si Ioana..ce tot vb voi acolo pe PM
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
ioana_fota spune:
Cred ca asta e bun si ca pret si ca cerinte www.myreclama ilegala - avertizare/bebe-la-masa-c2/scaune-metalice-pentru-servit-masa-copii-s5/scaun-pentru-servit-masa-douceur-ii---roz-d528.html" target="_blank">aici
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
ioana_fota spune:
Lorex felicitari pt rezultatele Bobitzei.Daca nu se supi MS iti spun ca vb de hainutele de care am intrebat fetele, ea a facut un colet si mi-a trimis.
ratusca_mica spune:
Seara buna!
Intrebare: ce intelegeti prin "bebe face abdomene"? Adica isi ridica partea superioara a corpului de la orizontala, practic se ridica singuri in fundulet sau isi ridica picioarele catre gura? Ca nu inteleg!
Ruxita, foarte frumos ca vrei ca fata ta sa iti calce pe urme in ceea ce priveste aspectele pozitive! Si eu ma gandesc la fel, spaima mea este ca o sa scot un rasfatat care va crede ca totul i se cuvine si nu va realiza nimic in viata ca, lasa ca sare mama sa ma ajute! De aceea, de cum va intelege de vorba, o sa aplic principiul SAU, as compared to SI. Adica, nu va primi niciodata tot ce isi doreste, va trebui sa aleaga tot timpul doar un obiect, o actiune etc. In plus, planuiesc sa ii insuflu ideea ca mamai si tati ii asigura masa si casa. Vrea mai mult, adica excursii pe nustiu unde, bani de suc pentru prietena, pentru film etc. sa munceasca si sa si-i castige. Si prin munca nu ma refer sa imi faca curat prin casa si eu sa il platesc, ca asta intra oricum in obligatiile fiecarui locatar, deci munca pe bune, la o terta parte! Acuma, sper sa nu ma trezesc ca imi vinde lucruri din casa!
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 3.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ioana_fota spune:
Lorex ai PM.
catalutza81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
aflam rezultatele repartizarii computerizate abia pe 3 iulie... pana atunci stam cu sufletul la gura si asteptam... nu ma deranjeaza prea mult Cristinel, la cum il lauda maica-sa ca e un baiat cuminte si ma bucur ca nu merg la acelas liceu... e important la varsta ei sa aiba un prieten (cred) sa se simta apreciata, "ravnita" (nu in sens de dorita, ci ca "gagica") si asteptata (dupa ce primul ei baiat i-a dat cu flitul ca avea de invatat pentru liceu...) - i-am zis sa experimenteze o "relatie" (fara implicatii prea multe), incercand sa-l cunoasca mai bine (sa cunoasca un baiat, sa invete cum sa relationeze cu ei, baietii, sa invete efectiv sa vorbeasca cu un baiat, ca am impresia ca are stilul meu, total neatent la detalii... ma deranjeaza doar stilul, umbla in haite, exact ca canii maidanezi... fara nicio ocupatie, fara nicio treaba... alt detaliu, Cristinel face lupte greco-romane, sora-sa dans, poate treaba asta o inspira sa faca si ea un sport (el merge la antrenament in fiecare zi)... nu stiu ce vreau de la fata asta (sa fie ca mine?) la varsta ei aveam multe preocupari interesante si daca le insirui m-as cam lauda, vreau macar in jumatate sa aiba pre-adolescenta mea (cu stop la intalnirile cu tatal ei - ca in rest a fost chiar interesanta) - competitii sportive (dame, sah, turism, ciclism), job de a 16 ani, multe-multe lecturi (de ex. "cum sa fii barbat la 16 ani" acum ma amuza numai titlul...), incercari pseudo-literare (le are si ea, eu cam rad de poeziile ei, dar pe forumul ei ea strange de la putzoii de varsta ei lauri... inseamna ca nu inteleg nimic din poezia ei, sa-mi fie rusine...) copii de varsta ei sunt copii internauti, care nici nu se spala bine dimineata pe dinti ca sunt deja pe forumuri... pe de o parte e bine ca mai iese din casa, pe de alta parte... poate la liceu o sa-i fie mai interesant, mai ales ca e o persoana foarte sociabila, prietenoasa si se implica in treburi "obstesti" (gen proiecte)... dar oricum, activitatea extracuriculara in ro... lasa de dorit, vreau mai mult... AMR 8, aproape o dama bine! _ Un vot pentru un maimutzel va rog |
si eu am trait tot in haita de 24 persoane, cantam la chitara si beam bere (seara) + gratare pe unde apucam de disperau gospodinele ca le facem praf rufele de pe sarma . Dar stateam in orasel de provincie...ei ce fac acum, chiar? cand ies cu Irina vad fete de varsta Elei (parcul e chiar langa un liceu) si stau in haita cum zici tu, dar nu fac mare lucru, vb de baieti (de genu' l-am vazut pe ala fata???) merg pe stake (ff multe, chiar m-am mirat...) si in rest fac inconjurul parcului...deci nu mare lucru...
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Ai PM cu link-ul Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!