Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Acum am citit...Sa descanti nu se invata, se fura. Atunci cand descanta cineva, il rogi sa zica mai tare si asa inveti. Se zice ca nu are efect descantecul daca te invata cineva, si cel ce te invata isi pierde "harul"...adica nu mai au putere descantecele lui...
Asa se zice prin popor... eu nu prea cred in descantece, eu zic Tatal nostru de 3 ori si daca am agheasma stropesc putin pe frunte copilul.

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Exact asa stiam si eu cu descantecul, de furat nu am putut fura ca nu am stat bine cu auzul de mica asa ca , la fel ca tine...Tatal Nostru..

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

ONITZA - imi pare rau sa aud ca iar va chinuiti cu ciuperca off nemernica de ciuperca! LA MULTI ANI lui Paul si pofta mare la tort! Pentru abdomen plat, intr-adevar exista o groaza de sfaturi si alimente anti-balonare, pe grupe etc. Stiu ca am citit articole da nu am respectat niciodata, mi se parea complicat ca nu scria de cartofi prajiti pe nicaieri so... incerc sa pun link-uri de pe niste forumuri dar nu scrise corect ca sa ma lase, sterge tu spatiile apoi:

http://www. copilul .ro/pentru-mama/diete-de-slabit/Dieta_pentru_un_abdomen_plat-a5473.html

http://idieta. ro/forums/showthread.php?t=2418

si un articol, asta ar trebui sa mearga: http://www.evz.ro/detalii/stiri/sase-alimente-pentru-un-abdomen-plat-856377.html
si da si tu p Google: alimente abdomen plat si o sa gasesti

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Dasfta, ca ma tot gandii... si iote: ziceai de retard in dezvoltarea Mirunei... eufemistic vorbind si mama m-a crezut "debila" (asta e termenul de la tzara)... am inceput sa vorbesc foarte si foarte greu (la 3 ani), nu plangeam, nu protestam cand mi se lua jucarii din maina, ma duceau si la un tzigan... mama zicea ca trebuia sa ma pishte ca sa-si dea seama ca am reactii totusi normale...nu plangeam nici cand eram uda sau murdara (acum nu suna bine, dar pe atunci eram doar un bebelus), si eu n-am fost spitalizata cateva luni... am fost doar lasata in patutz ca eram copil cuminte... la scoala am invatat pe foarte bine si am fost si avut si o conditie fizica foarte buna... gandesteste-te ca ai putea avea un copil de genul acesta - eu zic perfect normal (cred).

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Lorex sa-ti traiasca nepotelul! Am vazut poze cu ei si cu tine...toti sunteti f frumosi!

Votati delfita-pisicutza?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Dastefa mult noroc Mirunei, din pacate pe 22 dimineatza plecam pentru botez si o sa fiu in spumele marii cu pregatirile ca ramanem acolo pana in Septembrie....nici nu am idee ce iau ptr copil ptr atata amar de vreme... imi pare sincer rau ca nu o sa pot participa la ajutorul de care sunt sigura ca vei beneficia de la fete

Decenuela adevar graiesti si o mai spui si asa frumos!

Ioana eu la scaunul pus de tine nu vad brandul nicaieri...nici in anuntz nici in descriere nici in poza...si nu intreb de fitza ci de safety...un brand treb sa fie certificat sa vezi daca respecta ultimele norme in vigoare cu privire la siguranta bebelusului. La faza asta nu-i de gluma. Eu una de ex as prefera ceva mai simplu, nereglabil pe toate cele dar de la un brand in care am incredere sa nu te superi ca ti-am zis

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Am uitat sa va zic azi mi-am lua si eu alocatia 400 lei in sf

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Alexutzza cum sa ma supar?doamne fereste tocmai de aceea v-am cerut parerea.In legatura cu descantatul eu l-am furat de la bunica ea are mare leac ca a avut gemeni si da nu e de gluma eu eram sa mor de la un deochi au venit 3 babe si m-au descantat.
M-am uitat acum un pic la stiri si ma bufnit plansul pe cuvant cand am vazut saracii oameni ce necazuri au.Sa ne fereasca d-zeu de asa ceva

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Am promis ca revin sa va spun despre bobitza noastra (adica noi toate ):

Am fost la pediatra la un control d erutina: 6 kg si 63 de cm

diversificare: sa mai asteptam ca bebe practic la varsta asta nu castiga f mult prin diversificare, mai mult se chinuie mama, ca laptele are tot ce are nevoie un bebe de varsta ei si ca daca vreau totusi sa-i dau ceva as putea sa incep cu cereale de la Topfer sau Milupa.
Am zis ca mai astept.
M-a sfatuit cand o sa incep sa incep cu legumele ca sa nu se invete cu gustul dulce si bun al fructelor si apoi sa refuze leguma. Sunt de acord.Stiam de pe la voi

am intrebat daca e prea devreme sa se ridice in fundulet, nu ca s-ar ridica, dar incearca, e la stadiul de abdomene..trage tare sa ajunga pugfuletii de ianuarie februarie din urma
mi-a zis ca nu are nimic.

mi-a spus ca a aparut bcg-ul...

nu mai stiu, ca vroiam sa va mai spun d ela pediatra mai multe dar am uitat...
daca imi mai amintesc revin
mi-a mai spus sa avem mare grija ca in fiecare zi primeste telefoane de la mamici ca le-a cazut copilul din pat..

Iuria vrea numai pe burta, cum se trezeste isi ridica capul si vb cuiva...se uita la noi cu ochisorii aia somnorosi parca e un catzelus...
si cand ii pun scutecul trebuie sa i-l pun invers, am invatzat sa o imbrac in timp ce sta pe burta :))
e simpatica, cand sta in patut ridica capul sa se uite la TV daca e deschis
si noi o certam
testul oglinda: cand e binedispusa rade la ea in oglinda, daca e nervoasa tipa sau plange!

A inceput sa-i creasca parul ca era cam cheala

Si am observat ca se cam sperie de persoanele brunete :))
La un botez la care am fost a tipat o data in biserica din senin de mi-a stat inima, se uita nasa-sa la ea, nasa fiind bruneta si nush ce i s-a parut ei de a urlat asa efevtiv..freaky..

toata ziua roade tot ce prinde si e cam maraita
cand o iau in brate ma musca d ebarba
am uitat sa-i spun pediatrei sa se uite la gingii
dar e cam devreme pt dintishor
cred ca o mananca totusi gingiile..
ma duc s-o pup ca mi-e dor de ea...a dormit 4 ore..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Ioana F ai PM

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Am promis ca revin sa va spun despre bobitza noastra (adica noi toate ):

Am fost la pediatra la un control d erutina: 6 kg si 63 de cm

diversificare: sa mai asteptam ca bebe practic la varsta asta nu castiga f mult prin diversificare, mai mult se chinuie mama, ca laptele are tot ce are nevoie un bebe de varsta ei si ca daca vreau totusi sa-i dau ceva as putea sa incep cu cereale de la Topfer sau Milupa.
Am zis ca mai astept.
M-a sfatuit cand o sa incep sa incep cu legumele ca sa nu se invete cu gustul dulce si bun al fructelor si apoi sa refuze leguma. Sunt de acord.Stiam de pe la voi

am intrebat daca e prea devreme sa se ridice in fundulet, nu ca s-ar ridica, dar incearca, e la stadiul de abdomene..trage tare sa ajunga pugfuletii de ianuarie februarie din urma
mi-a zis ca nu are nimic.

mi-a spus ca a aparut bcg-ul...

nu mai stiu, ca vroiam sa va mai spun d ela pediatra mai multe dar am uitat...
daca imi mai amintesc revin
mi-a mai spus sa avem mare grija ca in fiecare zi primeste telefoane de la mamici ca le-a cazut copilul din pat..

Iuria vrea numai pe burta, cum se trezeste isi ridica capul si vb cuiva...se uita la noi cu ochisorii aia somnorosi parca e un catzelus...
si cand ii pun scutecul trebuie sa i-l pun invers, am invatzat sa o imbrac in timp ce sta pe burta :))
e simpatica, cand sta in patut ridica capul sa se uite la TV daca e deschis
si noi o certam
testul oglinda: cand e binedispusa rade la ea in oglinda, daca e nervoasa tipa sau plange!

A inceput sa-i creasca parul ca era cam cheala

Si am observat ca se cam sperie de persoanele brunete :))
La un botez la care am fost a tipat o data in biserica din senin de mi-a stat inima, se uita nasa-sa la ea, nasa fiind bruneta si nush ce i s-a parut ei de a urlat asa efevtiv..freaky..

toata ziua roade tot ce prinde si e cam maraita
cand o iau in brate ma musca d ebarba
am uitat sa-i spun pediatrei sa se uite la gingii
dar e cam devreme pt dintishor
cred ca o mananca totusi gingiile..
ma duc s-o pup ca mi-e dor de ea...a dormit 4 ore..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Ce frumos povestesti tu de Bobitza ta. A luat bine in greutate si devine o domnisorica in toata regula.

Si noua incepe sa ne creasca parul

Legat de persoanele brunete la noi e invers. Tati e brunet asa ca in tara, cand am fost fara el, radea la toti barbatii bruneti. Cred ca ii era dor de tati.

Si tot in tara Arthur musca de barba dar numai pe mama mea. Pe nimeni altcineva nu a mai incercat, nici macar pe mine Si inca nu se simte nimic la deget desi il tot caut saracutul.

Bobitza si pt mamica

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput