Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 12
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela of mai fetelor....asa m-am intistat k ...miruna.... daca am consideat veodata ca am pobleme....am mintit...ASTEA SUNT PROBLEMELE ADEVARATE....sa-ti vezi copilul sufeind si tu sa te simti neputiincios.... of doamne....da-i putere mamei sa foie tae..sa poate fi alaturi de fetitza.. si ca sa fie umplut paharul...a venit la mine o mamica...( am dat cosul lui jiji)cu un dolafanel de 6 kg la 6 sapt....care exact ca si bb adinei si laurei...fusese in germani la operatie pe cord....doamne i-am vz opeatia.......ma gandesc ce tebuie sa fi fost in sufletul paintilor...din feicire operatia fc de un dr roman ( zicea ca operase si bb de 600 gr) reusise si bb era f f bine si mancacios si sanatos..... ma uitam la jiji si ma gandeam ca maq tezeste din ora in ora??? asta e problema?????? dumnezeule sunt privilegiata ca ma tezeste un copil sanatos....ma trezeste sa nu uit ca are nevoie de mine....si vrea sa fiu langa el.... scuze am blocata tasta r.....si multe cuvinte sunt fara ac litera dar nu ma mai corectez ca maraie jiji Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
Decenuela, cat adevar in mesajul tau. Faptul ca ne trezim des noaptea nu e deloc problema cand ne uitam la ei si ii vedem sanatosi.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
si eu simt la fel... nu ii multumesc lui dumnezeu destul pt ce am ...cateodata ma cramponez in fleacuri si uit esentialul ...sotul meu intotdeauna se roaga doar pt sanatatea familiei...ca celelalte le facem noi daca avem sanatate mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
Adevar este. Daca suntem santosi le facem pe toate.
pozele mele
Charles Baudelaire
miremia spune:
LML Maia! Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa, sa o bucuri pe mami!
LMA pufosilor sarbatoriti astazi!
MP ma bucur ca ti-a iesit macar ceva cu Freddie dupa atata asteptare.
Decenuela frumos vorbesti.
Lorex nu stiu cume cu compartimentele, era copy/paste din prospectul pungilor pt stocare. Eu la congelator am 3 sertare diferite...unul se trage, altuia i se deschide doar usa, ma gandesc ca la alea se refera dat nu stiu cum sa le identific.
Votati delfita-pisicutza?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 8 kg
danyelana spune:
Asta e de incercare sa vad daca imi apare samnatura.
pozele mele
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
citat din mesajul lui danyelana Asta e de incercare sa vad daca imi apare samnatura. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
Apare
pozele mele
Charles Baudelaire
ioana_fota spune:
Buna ziua si de la noi fetele de pe litoral unde in sfrasit s-a indreptat vremea si e un soaree.Ieri a plouat ecva de goraza dupa o dim frumoasa cu soare din pacate am plecat la dr pe soare si ne-a prins ploaia desi aveam copertina la mine pt acrut nu am indraznit 2 ore sa ies dintr-un hol unde ma adapostisem dar am ajuns cu bine acasa.Am fost la dr mea care a venit din concediu Alexandra mea e sanatoasa e bine dar nu a luat f mult in greutate deci in cele 3 luni a luat 2.400 media ar fi de 800gr/luna e in grafice cum se spune dar asa cum ati spus si voi multumesc lu D-zeu ca este sanatoasa.Dastefa iti tin pumnii cand mergi cu Miruna la Bucuresti sa fie totul bine,fetele care v-ati oferit sa o ajutati.Ati vb de Aptamil eu una sunt f multumita de el ,noi stiti bine ca am avut probleme cu constipatia de cand am inceput sa-i dau si LP(Aptamil) are zile in care face si 3 kk/zi.Legat de scaunu de masa ma batea si pe mine gandu desi e cam devreme dar se anunta vremuri grele din cauza TVA sa achizitionez unul am gasit ceva pe okazii si as vrea daca se poate ceva pareriwww.okazii.ro/catalog/39709277/Vand-scaun-cu-masa-reglabil-pe-inaltime-NOU-NOUTZ-SIGILAT-.html" target="_blank">aici.Larisel , Onitza bine ati revenit.
LML sarbatoritilor de azi si zile de nastere si de nume
Va mai citesc sa vad ce am sarit si revin
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
ioana_fota spune:
Sper sa va placa si sa va inveseleasca un pic
Patru Pisici
Patru b#259;rba#355;i s-au l#259;udat despre cāt de de#351;tepte sunt pisicile lor.
Primul om era inginer, al doilea om era contabil, al treilea om era chimist #351;i omul al patrulea era angajat al guvernului.
Pentru a demonstra asta, inginerul a chemat pisica lui:
"T la p#259;trat, f#259;-ti jobul."
T la p#259;trat s-a urcat pe birou, a luat ni#351;te hārtie #351;i pixul #351;i a trasat imediat un cerc, un p#259;trat, #351;i un triunghi.
Toat#259; lumea a convenit c#259; a fost destul de de#351;tept.
Dar contabilul a spus c#259; pisica lui ar putea face mai mult. El a chemat #351;i pisica lui #351;i a zis:
"Foaie de calcul, f#259;-ti jobul." Foaie de calcul s-a dus la buc#259;t#259;rie #351;i s-a īntors cu o duzin#259; de pr#259;jituri.
Ea le-a īmp#259;r#355;it īn 4 gr#259;mezi egale de cīte 3 pr#259;jituri.
Toat#259; lumea a convenit c#259; a fost bun#259;.
Dar chimistul a spus pisica lui ar putea face #351;i mai mult.
El a chemat #351;i pisica lui #351;i a zis:
"M#259;sura, f#259;-ti jobul." M#259;sura s-a trezit, mers la frigider, a luat un litru de lapte, a luat o sticl#259; de 10 uncii din dulap #351;i a turnat īn sticl#259; exact 8 uncii f#259;r#259; verse o pic#259;tur#259;.
Toat#259; lumea a convenit c#259; a fost destul de bine.
Apoi cei trei oameni s-au īntors spre angajatul guvernului #351;i au spus: "Ce poate face pisica ta?"
Angajatul guvernului a chemat pisica lui #351;i a spus, "Pauza de cafea, f#259;-ti jobul."
Pauza de cafea s#259;ri īn picioare ....... mānc#259; toate pr#259;jiturile, b#259;u laptele ........ se c#259;c#259; pe hārtie ....... regul#259; celelalte trei pisici ....... apoi pretinse c#259; ultima activitate l-a r#259;nit la spate. A īntocmit un raport pentru condi#355;iile nesigure de munc#259; ....... a cerut desp#259;gubiri acordate lucr#259;torilor, apoi plec#259; acas#259; pentru tot restul zilei, īn concediu medical
Iat#259;, prietene, de ce toat#259; lumea vrea s#259; lucreze pentru GUVERN
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
danyelana spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Buna ziua si de la noi fetele de pe litoral unde in sfrasit s-a indreptat vremea si e un soaree.Ieri a plouat ecva de goraza dupa o dim frumoasa cu soare din pacate am plecat la dr pe soare si ne-a prins ploaia desi aveam copertina la mine pt acrut nu am indraznit 2 ore sa ies dintr-un hol unde ma adapostisem dar am ajuns cu bine acasa.Am fost la dr mea care a venit din concediu Alexandra mea e sanatoasa e bine dar nu a luat f mult in greutate deci in cele 3 luni a luat 2.400 media ar fi de 800gr/luna e in grafice cum se spune dar asa cum ati spus si voi multumesc lu D-zeu ca este sanatoasa.Dastefa iti tin pumnii cand mergi cu Miruna la Bucuresti sa fie totul bine,fetele care v-ati oferit sa o ajutati.Ati vb de Aptamil eu una sunt f multumita de el ,noi stiti bine ca am avut probleme cu constipatia de cand am inceput sa-i dau si LP(Aptamil) are zile in care face si 3 kk/zi.Legat de scaunu de masa ma batea si pe mine gandu desi e cam devreme dar se anunta vremuri grele din cauza TVA sa achizitionez unul am gasit ceva pe okazii si as vrea daca se poate ceva pareriwww.okazii.ro/catalog/39709277/Vand-scaun-cu-masa-reglabil-pe-inaltime-NOU-NOUTZ-SIGILAT-.html" target="_blank">aici.Larisel , Onitza bine ati revenit. LML sarbatoritilor de azi si zile de nastere si de nume Va mai citesc sa vad ce am sarit si revin de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
Felicitari pt vestile bune de la doctor. Nu iti face griji pt greutate ca nu iau mereu la fel in greutate, uneori mai mult, alteori mai putin. Si poate de la calduri a papat mai putin.
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Noi suntem bine. Arthur tot incearca sa se impinga in picioare, se ridica cu fundul in sus si e asa comic Si e intersat din ce in ce mai mult de jucariile lui, la care le vorbeste si le povesteste, numai e stie ce.
Azi ne-am trezit de dimineata si am iesit afara pe la 8 ca era asa frumos si am vrut sa profitam de racoare. Si cum cine se scoala devreme departe ajunge, pana la pranz facusem si supa de curcan si o tarta cu piersici si o painica si aranjasem si prin bucatarie. Cand a venit sotul la masa nu ii venea sa creada. Nu am mai avut de mult timp in cursul saptamanii la pranz supa, felul doi si desert toate de casa Asta pt ca Arthur a fost cuminte si a dormit in carut sau s-a jucat singur in parc la el. Ador diminetile asa.
Ieri am facut spanacul din gradina ca era numai bun (am pus in congelator pt iarna) si am vrut sa fac si pt Arthur asa ca am scos aparatul lui din cutie si i-am pregatit cateva borcanele pe care le-am pus la congelator. A fost prima data cand am folosit baby-cook-ul lui si a fost asa nostim sa ii fac de papa, portioare mici
Taica-su ma intreba deja, "Da nu ai putea sa-i dai si lui sa pape?" "Ba da, dar nu vreau sa-i dau inca"
Poate sapt asta sau la inceputul celei viitoare ii luam si scaun si atunci ma voi apuca. Desi sincer in momentul in care il voi diversifica voi avea impresia ca bebel meu a crescut si nu mai are nevoie de mine. Si apoi pana la insuratoare nu mai e decat un pas mi-l ia shtoarfa (vorba Decenuelei )
pozele mele
Charles Baudelaire
lorex spune:
Mda...si eu multumesc aproape in fiecare zi Lui Dumnezeu ca am copil sanatos si ca mi-a dat mai mult decat merit!
si-L mai rog sa ma tina si pe mine sanatoasa sa pot avea grija de copilashul meu drag!
Sunt sigura ca Miruna e bine! O sa-i spuna si doctorul dealtfel..
Sora mea are un baietel care s-a nascut cu probleme la inimioara...nush daca mai tineti minte cand eram insarcinata in luna 5 va povesteam eu ca au fost la Berlin pentru interventie chirurgicala..prin ce-am trecut ..of...eu, dar oare ce-a fost in sufletul surorii mele, nu vreau sa aflu niciodata...
Pt cine doreste si are timp va las povestea nasterii lui
cat despre interventia de la Berlin, Slava Domnului ca a fost o reusita, insa n-o sa uit niciodata cate nopti l-a pazit efectiv de teama sa nu pateasca ceva sau cum povestea ca la sarutat plangand inainte sa intre in sala de operatii si cum era el mititelul imbracat in camasa aceea specifica legata la spate..
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_