FELICITARI MOV79 , LALA ! iulie-august 2010 (147)
Raspunsuri - Pagina 15
Mycya spune:
Btz_ovi apoi si ce oi face pana nasc ca raman credca si fara lustru la gresie daca o mai frec atata
Bianca 34+ Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya Btz_ovi apoi si ce oi face pana nasc ca raman credca si fara lustru la gresie daca o mai frec atata Bianca 34+ Andra Maria AMR 5+ pana vede mama comoara |
Nu numai tu daca mi-ai vedea sotu cum da cu mop-ul...e in stare sa umble cu lupa dupa el ..el sufera de sindromul asta...eu de cel de somn
38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
Mycya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
Nu numai tu daca mi-ai vedea sotu cum da cu mop-ul...e in stare sa umble cu lupa dupa el ..el sufera de sindromul asta...eu de cel de somn 38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR CATEVA ZILE pana la Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
fiecare suferim de cate ceva
dar e mai frumos sa suferi de somn, si eu la inceput dormeam uiii, zi si noapte...asa frumos era, pe cand acu cand dorm o noapte pup patul de bucurie
Bianca 34+ Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
CarmenAlbu spune:
Fetele am noutati despre Lala, s-a nascut Sebastia, 3300 grame apagar 9, in urma unei operatii foarte grele cu 4 doctori, a ramas fara un ovar ( chistul cred eu), si acum se recupereaza!!
Sa ne rugam pentru ea sa se recupereze bine!! Doamne Ajuta!!!! Bebe Sebastian bine ai venit pe lume si sa o bucuri mult pe mamica ta care a facut eforturi uriase ca sa te aiba!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
34+ cu
AMR 5+
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Fetele am noutati despre Lala, s-a nascut Sebastia, 3300 grame apagar 9, in urma unei operatii foarte grele cu 4 doctori, a ramas fara un ovar ( chistul cred eu), si acum se recupereaza!! Sa ne rugam pentru ea sa se recupereze bine!! Doamne Ajuta!!!! Bebe Sebastian bine ai venit pe lume si sa o bucuri mult pe mamica ta care a facut eforturi uriase ca sa te aiba! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 34+ cu AMR 5+ |
of saracuta...Slava Domnului ca a fost totul bine pana la urma!
Bine ai venit bebe Sebastian! Sa ai o viata binecuvantata, te-ai nascut intr-o zi de asa mare sarbatoare!
Felicitari Simona! Bine ai venit printre mamici!
Carmen, multumim de vesti!
Larisa 36+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
tanamera spune:
Lala felicitari mamico!!!Refacere usoara si rapida.
Sebastian bine ai venit pe lume!!!
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
carla_2008 spune:
fetele va rog raspundeti-mi ca e urgent!!!!! am o cunostinta,a facut eco dopller,e in 30sapt si IR i-au iesit cam asa: IR pe artera ombilicala 0,82 si IR pe artera cerebrala,medie 0,79.Dr i-a spus ca ar fi o problema cu bebe din cauza valorilor si e disperata!!!e colega de salon de la spital careia i-a murit un bebelus de o sapt acum 2 ani nascut la 28sapt din alte motive. O parere va rog!!!! e chiar asa grav cu valorile astea? vroiam s-o calmez ca plange si e disperata vb cu ea pe mess acum
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
34+ Carla Maria si Matteo Cristian
AMR -3 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Andreea, au folosit granulele alea la ceva? Cum a fost travaliul? Larisa 36+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 3+ saptamani pana la http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
larisa, nu stiu cat au folosit sau daca au folosit, insa pot sa-ti spun ca am avut un travaliu mult mai ok decat la primul copil..adica na, stiam ce ma asteapta, insa durerile contractiilor au fost mult mai bine suportate...adica io povesteam cu sotul, iar cand venea contractia stateam si ma concentram, pana trecea, apoi iar povesteam, si tto asa.. iar la 3 cm mi-a pus peridurala, asa cam pe la 12 juma ...boierie frate...n-am mai simtit nici o contractie..cea mai extraordinara inventie pt nastere... stateam si povesteam cu dr-ita mea despre tot felul, ca la o sueta....iar la 3.20 Filip a sosit printre noi...
Andreea, Eric (9.12.2007) si Filip (24.06.2010)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
FELICITARI SIMONA! BUN VENIT PE LUME BEBE SEBASTIAN!
MAMICO, LAPTIC MULT SI SA DEA DD SA TE RECUPEREZI CAT MAI BINE!!
Andreea, Eric (9.12.2007) si Filip (24.06.2010)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
aelita spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Fetelor,micutul David de la Odiseea de sept-oct s-a dus la ceruri.Acum e un mic ingeras.Doamne Doamne sa il aiba in grija 38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR CATEVA ZILE pana la Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
azi am aflat numai vesti rele...si o fetita care plecase in Barcelona,se stransesera banii si se spera sa scape de leucemie la 1 an si ceva...ieri s-a dus si ea sus la ingerasi..acum mama e disperata in Barcelona ca nu mai are bani sa o duca in tara sa o inmormanteze...numai vesti triste
ELADEA lasa-l sa ia paturile,eventual spune-i ca da,sunt ale lui si ca daca le vrea le poate lua,ii pui alta,vezi tu cum faci,sa nu creada ca acum ii ia bebe tot.
eu asa ii fac lui Andres,intreaba cui fac paturica,si i-am zis ca lui bebe,si el a zis ca e a lui,i-am zis bine,daca o vrei tu,e a ta ! apoi a zis ca e pt bebe si a pupat burtica.daca ziceam ca nu,ca e bebe mic,probabil se incapatana mai tare .
incearca sa cedezi la ce crede el ca i se ia locul,si o sa fie bine.
sigur nu va fi gelos.eu cred ca gelozia se baga in cap de la cei din jur,asa ca ai mare grija ce ii spun ceilalti in lipsa ta.
cat de scump e Filip !! mor dupa el cand il vad asa mare !!!
CARMEN-
Fetele am noutati despre Lala, s-a nascut Sebastia, 3300 grame apagar 9, in urma unei operatii foarte grele cu 4 doctori, a ramas fara un ovar ( chistul cred eu), si acum se recupereaza!! Sa ne rugam pentru ea sa se recupereze bine!! Doamne Ajuta!!!! Bebe Sebastian bine ai venit pe lume si sa o bucuri mult pe mamica ta care a facut eforturi uriase ca sa te aiba! |
CARLA,nu stiu...dar medicii cum o lasa asa,ii baga doar frica si apoi nu ii explica valorile ??
doamne,saracuta,a mai avut un bebe ..
numai de asa ceva am auzit azi...imi pare asa rau pt mamicile care in loc sa se bucure,sufera cate o pierdere.Pentru toti ingerasii ,mii de flori:
32+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)