FELICITARI MOV79 , LALA ! iulie-august 2010 (147)
Raspunsuri - Pagina 14
btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 gabitza, nu ma gandeam la prostii, Doamne fereste mami de brotacel Andrei Ioan |
NU ai voie sa te gandesti la prostii ci numai la lucruri bune..caci tu ai o minunatie in casa si nu ai cum sa fii cu ganduri negre.
38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
racusor2010 spune:
tsti face curat si eu pazesc bebe plangacios ori am devenit alintat ori ne supara burtica...
dar cand ne ia mami in brate ne trece
mami de brotacel Andrei Ioan
anca_vlad spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
Hai racusor nu plange caci al tau e bine sanatos!!!Nu se compara cazurile E vb de bebele nascut la odiseea dupa noi la 24 de sapt parca sau 27 nu mai tin minte exact. Da.... bebe refuza lapticul de orice fel!! Din ce am inteles de la prietena mea era primul bebe insa parintii au consolarea ca e ingeras acum,deoarece a fost botezat din prima zi!!! Din pacate se mai intampla cazuri insa la noi la odisee sunt numai bebei puternici si dornici de viata...TOTI 38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR CATEVA ZILE pana la Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
nu va incarcati acum cu astfel de tragedii si eu am citit si chiar am si postat la subiectul respectiv...bb David s-a nascut la 25s cu 700g, in general cand se intampla asa ceva e o probleme undeva, nu de fiecare data sunt bb care evolueaza ff bine si devin copii sanatosi dar si bb-ii care nu rezista sau in cazul in care rezista au o evolutie destul de dureroasa pt parinti...
in general cand sunt asa mititei trebuie sa treaca peste riscurile de atac cerebral, stop respirator, hidrocefalie...sa nu mai vb de retinopatia (risc de orbire) data de expunerea prelungita la oxigen, pareze retard neurologic si inca multe altele....
e intradevar o tragedie pt parinti s pt toti cei din jur care ajung sa treaca prin asa ceva, dar ma gandesc ca DD stie mai bine decat noi...de ce?....
sunt sigura ca vor trece peste si DD le va daruii un sufletel curat si sanatos!
PS Am o colega care un baietel nacut tot asa prematur acum are 4 ani dar nu vreti sa stiti ce e in sufletul ei si cum s-a chinuit 3 ani prin spitale...hidrocefalie, tub de dren care duce in stomac...nu merge nu vb mananca doar pasat ....
Asa ca BB David are acum somnul lin si va fi alaturi de parintii lui de acolo de langa DD si in viitor si alaturi de fratiorii lui!
Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
baby78 spune:
LA MULTI ANI pentru cei care poarta numele Sf. Petru si Pavel. Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de nasteri usoare, refaceri rapide, bebei sanatosi si mancaciosi!!!!
Iuliana cu minune 35+ Tudor Constantin
AMR -4
nela_didea spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR SI SARBATORITILOR DE AZI!
Felicitari tuturor celor ce au adus vesti bune de la eco si bafta celor care urmeaza sa mearga.
Imi pare rau pentru micutul David, D-zeu sa aibe grija de el si de parintii lui
32 + cu o de
AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
Mergem inainte cu Doamne Doamne
nela_didea spune:
Eu ma bag la un somnic mic, azi nu prea mi-a fost bine. De pe la amiaza am niste cutite prin burta sper sa treaca.
32 + cu o de
AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
Mergem inainte cu Doamne Doamne
larissa_79 spune:
salutare delfinariu! cam slaba activitate pe aici! Parca vaz ca voi din lista va apucati de nascut cam odata de sa nu mai stim ce si cum sa scriem.
Mie mi-a venit aseara printesa....of ce dor mi-a fost asa ca aseara am dormit amandoua si inainte sa adorm mi-a zis " te iubesc, mami". Imi zice aproape in fiecare noapte la culcare...fara sa o fi invatat nimeni...chiar imi era dor... a crescut...e mai mare....
Azi de dimineata am fost la biserica...ce dor imi era...nu mai fusesem de cand cu statul la pat. Dupa ce am venit i-a dat Ale cadoul lui tati care a fost tare impresionat si a si lacrimat. Nu...nu la cadoul meu ci la faptul ca i-a cantat Alexia "La multi ani". Apoi am papat...l-am infasat pe bebe ( normal ca bebele alexiei a fost imbracat cu hainute de la nepotel, cu pampers si tot ce trebuie) si Ale a facut nani iar eu cu sotul ne-am uitat la un film.
Acum au plecat in parc cu bicicleta iar eu desi mi-as fi dorit sa ies si eu nu m-am simtit in stare. Am observat ca mai mult de o iesire de 3-4 ore pe zi nu pot face si n-am vrut sa le stric plimbarea. Oricum de maine vreau sa mai ies si eu cu ei in parc.
Bebe din burtica e miscaret....burta se mai intareste...dar nu o mai bag in seama.
La multi ani Paula si Victo! Si sotul meu e Paul.
De maine intram in program normal...Alexia merge la gradi pana la ora 13.
Cam atat de la noi...va astept pe voi, fetele din listuta cu vesti bune!
Andreea, au folosit granulele alea la ceva? Cum a fost travaliul?
Larisa 36+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Mycya spune:
LA MULTI ANI sarbatoritelor sa va dea DD bebei sanatosi, cuminti si papaciosi de tzitzi
imi pare rau pentru ingerasul David e cel mai cumplit ce ti se poate intampla in viata ca parinte sa le dea Dumnezeu putere
mai da ce grabite sunteti, v-ati facut si listuta sa vedem cand va apuca durerile care mai vrea sa fie prima. platim la dublu majoretele la cate sunteti pentru o saptamana
eu parca am intrat in priza de cateva zile, nu pot sta locului deloc azi ma apucat iar sa fac curat ,si am smotruit pana acum fiecare coltisor ca am impresia ca peste tot e mizerie si ca daca nu fac acum nu va fi gata cand va veni gaza.sotu a zis ca nu e mizerie deloc dar ca am cam devenit obsedata de astaoare chiar asa o fi???!!!
Bianca 34+ Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
btz_ovi spune:
Mycya ha ha ai sindromul "fac cuibul curat pt bebe"
38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
Otiliav spune:
Eu acum am vazut ca Sheritra aveam DPN azi. Pai ce faci Sheri, de dai de lucru, trebuie sa te mutam in lista de iulie
Eu am niste dureri crunte intre picioare. Nu le pot ridica bine sa urc scarile, sa-mi pun chilotii stand in picioare e o adevarata aventura
si cand ma misc noaptea de pe o parte pe alta e greu al naibii, fac manevra putin cate putin.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra