FELICITARI MOV79 , LALA ! iulie-august 2010 (147)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79
Andreea, au folosit granulele alea la ceva? Cum a fost travaliul?

Larisa 36+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

larisa, nu stiu cat au folosit sau daca au folosit, insa pot sa-ti spun ca am avut un travaliu mult mai ok decat la primul copil..adica na, stiam ce ma asteapta, insa durerile contractiilor au fost mult mai bine suportate...adica io povesteam cu sotul, iar cand venea contractia stateam si ma concentram, pana trecea, apoi iar povesteam, si tto asa.. iar la 3 cm mi-a pus peridurala, asa cam pe la 12 juma ...boierie frate...n-am mai simtit nici o contractie..cea mai extraordinara inventie pt nastere... stateam si povesteam cu dr-ita mea despre tot felul, ca la o sueta....iar la 3.20 Filip a sosit printre noi...

Andreea, Eric (9.12.2007) si Filip (24.06.2010)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

da..si eu cand mi-au facut epidurala mai sa adorm nu alta...am suportat f putine contractii dureroase. Ce vroiam sa te intreb insa...la expulzie, adica final trecuse efectul epiduralei, ai putut sa impingi? ai epizio? ca eu am facut 2 doze si nu imi mai simteam fundul la expulzie si nici nu puteam sa imping ca daca nu iti simti fundul nu poti sa te scremi....uffff...si mi-e teama sa nu ajung din nou aici. eu am avut epidurala tot asa de la dilatatie 2 cm la 10 cm prima doza...deci eu n-am simtit nika nu ma durea nimic...apoi au aparut iar durerile si am mai cerut o doza....mai bine nu o faceam pe a doua.
A...si la tine...au venit contractiile natural? ca eu aveam mebrane rupte dar ca sa am si eu contractii mi-au pus perfuzii cu oxitocina cred....
tu la eric ai avut tot membrane rupte? am si io o obsesie....scuze ca te bat la cap si tu cu bebe mic...
si sa nu uit...ii un frumusel Filip si grasunel si mare asa... Ai haine first size de la george ( anglia)? ii vin? ca am luat si eu cateva first size ( mai bine luam 0-3 luni) si mi-e sa nu imbrac papusile pana la urma...

AMR 3+ saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Bine ai venit Tanti acasa!!!ce scump e bebelul!!!!parca e asiatic!!!si ce parut are!!!!!

LALA FELICITARI pt bebe Sebastian!!!!!!sa te refaci repede!!!!

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
34+ Carla Maria si Matteo Cristian

AMR -3 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

LALA FELICITARI MAMICUTO SA VA DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE SI RECUPERARE GRABNICA

am si eu o intrebare daca ma mananca pielea de pe burtica semn ca se intinde oare o sa imi iasa si vergeturi??ca parca mie si teama sa ma scarpin mai tare sa nu cumva sa le fac eu sa apara

Bianca 34+ Andra Maria

AMR 5+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Mycya si pe mine ma mananca pielea pe burtica de cateva luni si nu am nici o vergetura!!!!si sper sa nici nu apara pana nasc!iar eu am 2!!!!si 111cm circumferinta.

AMR -3 saptamani

Mergi la inceput

Ramo Casa de piatra si sa va dea Dumnezeu un bebe sanatos si frumos care sa va umple inima de bucurie!!!

AMR -3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Mycya si pe mine ma mananca pielea pe burtica de cateva luni si nu am nici o vergetura!!!!si sper sa nici nu apara pana nasc!iar eu am 2!!!!si 111cm circumferinta.

AMR -3 saptamani

si eu sper sa nu apara nici una cum ma apuca mancarimile numa la asta ma gandesc.eu am 100 cm circumferinta.

Bianca 34+ Andra Maria

AMR 5+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ca vorbeati de epidurala,ca impiedica impingerile.
nu e asa,totul vine de la creier.
imi amintesc,cand eram operata de apendicita,dupa,nu imi simteam inca piciaorele,si ma intrebau daca pot sa misc din degetele de la picioare,si eu ziceam ca NU.si radeau de mine:le misti !!! Adica eu le miscam,ca venea de la creier comanda.dar numai eu nu simteam !

ce vreau sa spun cu asta? ca si sub epidurala,impingeti la fel,ba chiar mai cu forta ca tot aveti impresia ca nu impingeti ca lumea.
nici eu nu simteam,aveam impresia ca umflu un balon,si am intrebat,domleeeeeeeeeeeee aloooo domnuuuu io fac bine ce fac aici sau dau in gol,vorba aia?? si mi-au zis FENOMENAL !

nu stiu cum se fac la voi dozele,mie mi-au pus ca o perfuzie,adica venea in spate cu un cateter,si picura,asa tinea mereu epidurala.deci nu avea cum sa vina durerile,ca am intrebaaat,ca imi era frica mie ca acu acu vine durerea a mare si ma trezesc in contractie de final asa pe nepusa masa !

simteam contractiile cand veneau,cam cum le simt acum..pe astea nedureroase.si cand ma uitam pe aparatul ala ,mi se urca parul in cap cand vedeam cifrele !!!!!!!!!!!
adica eu avusesem dureri maaaaaaari mari la dilatare 8 ,si aparatele alea imi aratau niste contractii acum sub epidurala mult mai mari,si ma gandeam,aoleeeu nu le-as fi suportat.
la dilatare 8 am avut eu epidurala,ELADEA,ai fost o fericita sa iti faca anestezia la dilatare 3 !!!!!!!!!!!!
eu la 3 eram in casa,ziceam ca nu nasc...
apoi ziceam ca nasc dar nu aveam cu cine sa las copilul,si sunam la toata lumea,la 5 dmineata,in cotractii si dilatare 6 !!!!!!!! la 5 minute contractiile.si nu raspundea nimeni,desi toti se oferisera sa ii sun la orice ora...asteptau din zi in zi sa nasc...si nimeni nu auzea telefoanele,ca defapt nici nu le tineau la cap,oferta era asaaaa...

de ce o dadui din una in alta?? ca si anula sta sunt la fel,daca ma ia ziua platesc pe cineva sa stea cu copiii,daca gasesc atunci repede,dar daca e noaptea si iarrrr nu imi raspunde nimeni la telefon,cat sa stea pana rasare soarele,vorba aia,sa plec la spital,si ziua trimit pe cineva platit...
mi-e groaza sa ma apuce noaptea ca nu am ce sa fac cu copiii.
mai ales daca ma a`puca asa ca la celalate ,cu dureri mari mari dintr.-o data de nu mai eram in stare sa gandesc ce fac !!!!!!

O ORA JUMATE IN DURERI PRIN CASA snam continuu la toti,ma luase plansul...ma gandeam,chiar asa??????? din cata lume am ajutat si am dat si camasa dupa mine ,sa nu am pe nimeni sa stea cu copilul sa alerg la spital??
asa am ajuns eu in dilatare 6 la spital ,cu Andres..

acum,toti din partea sotului pleaca in Ro in august.
mama nu vrea sa vina,i-am zis macar atunci sa stea cu copiii...imi zice ca soacra-mea de ce isi ia concediu in Romania cand nasc eu??
dar tu,mama mea,de ce nu vii??
sora-mea e in tara in periaoda aia.
toti la mare,vara...
zau daca stiu ce sa fac..

cred ca mai bine nasc la mare
macar asa nu o sa zica nimeni ca nu ar fi venit daca eram aici
RODICA vii tu la mine daca nasc la mare

32+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

aelita, eu nu stiu din experienta altora, doar din a mea. La mine doctorita imi zicea ca ma screm din gat si nu din fund. Iar eu fundul nu il simteam.....ia incercati voi sa va scremeti fara sa simtiti fundul....deci eu nu faceam bine si nici nu ma durea nimic si nici nu simteam nici o contractie.

AMR 3+ saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Madame Sheri e o greseala in lista...eu mi's pi doispi!!

38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Asa, stati la coada, ca ai un cavaler in burta! Pi cand veniti la Buc facem cunostinta cu mandrele mele.

Shery 36 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -7z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Am revenit si noi de la eco + control pe masa (). Suntem bine, este coborat destul de tare, col scurtat dar...... stam destul de bine la mami in urtica si se pare ca mai avem de gand sa stam. La sfarsitul saptamanii mai mergem sa vedem cum mai stam .... dar in principiu o mai chinuim pe mami un pic
Gabita: am intrebat doftora daca trebe sa vin cu episurala si a zis ca nu, are spitalul, poate exista o criza de moment dar nu trebe sa imi cumpar eu. cik la cuza nu se mai fac cezariene la cerere ca a iesit scandal ca se percepea o taxa de 500 de lei pt operatie (in principiu nu se mai fac dar cred ca orice medic se descurca daca pacienta lui vrea). In fine, am discutat si de nastere, chiar daca avem circulara merge de nastere normala bebele ar avea 3600 +- 525, totul e ok numai mandru sa se hotarasca sa vina.

38+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 1 sapt

Mergi la inceput