Bobocei de sept-oct la soare (296)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirabilandia spune:

sarbatoritilor zilei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

La multi ani de Petru & Pavel! Sa va traiasca boboceii, Tina si restul familiei care se sarbatoreste. Un la multi ani calduros lui nally, desi s-ar putea sa nu vada ca am scris, cu 3 copii nu ma mira.

Nusha, esti cumva Paulina? Lasa ca si eu am nume rar tot asa mai mult de buletin si de sacait colegii (ei pe mine) cand eram la scoala.

Vad ca discutati despre scutece ca sunt groase sau subtiri. Mie nu mi se pare un indicator bun, pentru ca pot fi scutece subtiri dar cu interior sintetic, care nu lasa pielea sa respire, dar si scutece mai groase tapetate cu un material mai racoros. Nu stiu cu cate grade creste temperatura sub un scutec conventional, dar stiu ca la anumite modele de scutece ecologice cu protectie creste cu 4-5 grade, pe cand la altele care au protectie din lana nu creste nici pe departe atat pentru ca respira pielea.

Si eu m-am hotarat sa ii fac Andei o cura cu fier. Ii pun spirulina in suc de portocale, mancam galbenusuri de ou, legume verzi, lapte de la sursa. Aseara i-am dat prima data spirulina si azi dimineata a facut caca verdeeee :)). A, si a spus ca a facut dar n-am crezut-o, sper sa mai spuna, sa nu creada ca e inutil. Azi mi-era sooomn! Acum bea suc verde cu paiul ca de dimienata am cam dat chix cu el.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara,

claudiaH am reusit sa vad si pozele voastre (multumesc pt link) si sunt bestiale, nu m-am putut opri pana nu am vazut TOT!!!! Cate nazbatii poate face Lucia si ce gradina mare si frumoasa aveti! Lalelel pestrite sunt . Ce pomi fructiferi aveti??

Lucia mi se pare atat de mare!! Si era asa micutza cand s-a nascut!!! Chiar, mai sunt cateva zile si implineste 2 ani, asa-i?? Doamne, ce repede trece timpul!!

dya si noi folosim scutece clasice pampers nr 5, de la cele chilotel sau alte marci se irita imediat, se pare ca s-a obisnuit pielea cu astea si pe astea trebuie sa mergem pana la capat... bine ca nu mai e mult! De epilat ma epilez numai cu ceara de unica folosinta la salon, mi se pare mult mai confortabil si cel mai putin dureros!

andy noi de la 1 an bem Prima Crescita de la Parmalat. L-a acceptat din prima si bea cate 500ml/zi ( 250 dim si 250 seara)! Eu zic ca e de preferat laptelui de vaca pentru ca este imbogatit cu minerale, fe, ca, bla bla bla..... bine si pretul e pe masura....Daca vrei sa schimbi laptele praf din motive financiare, asta nu e solutia!

Noapte buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

vreau si eu inca o data linkul cu pozele Claudiei pls pls.

in 22s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

si va dam si noi ceva la schimb [

in 22s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Poftiti la o cana cu supa-crema de rosii, ca de ce s-a omorat fi-mea adormind mai devreme, m-am razvratit si m-am dus sa termin macar ciorba si sa mananc niste miere cu ultima farama de unt din casa ca nu mai puteam.

Nicole ce burtica frumoasa ai, bine ca ai pus film ca nu stiu cand o sa te vad live . Si ce par luuuuung are K! OMG!!! E adorabila! Si sta si cu motz.

Mergi la inceput

ramo si eu v-am admirat pozele de pe blog, habar nu aveam ca aveati poze acolo.Eu inca am ramas cu imaginea Andutzei de cand ieseam in Tineretului, ar trebui sa facam pe naiba in patru sa ne revedem ca acum va duceti toate la munca si eu raman singura prin parcuri si zau ca nu ma vad legand mari prietenii cu mamicile de la odiseea Kendrei., asa cum am facut-o cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Neata!

Citesc si eu de la coada, pana s-o trezi G, adica dintr-o clipa in alta si am vazut filmuletul cu Karina cretulina si dansatoarea si Kendra zvapaiata , adorabile toate trei , ce mai! Abia astept si eu fetita cu fundita si fustita!

Am fost ieri la doctor, totul pare ok cu bebelina Cezara, insa mi-a semnalat acum ca am placenta praevia marginala si, daca nu se mai ridica, posibil sa nu pot naste natural , sper sa nu fie cazul. In rest, fetita are 833gr si nu mai e lunga in picioare cu capul mic , acum e pitica cu capul mare .. ce ti-e si cu ecografiile astea! Ntz, ntz, ntz!

Lapte: Milumil Junior 1+, care va deveni 2+ + alaptat din septembrie , bea intre 300 si 500ml/zi
Scutece: Pampers 4, sper sa nu mai avem timp sa 'avansam', desi nu facem nici un progres in sensul asta
Patut junior: este; adoarme numai la san, se mai trezeste noaptea sau dis de dimineata o data, uneori. Cand doarme la mama, dorm impreuna, adoarme pe picioare
Epilat: ceara, la cosmetica

Laura, felicitari pentru analize! vorbareata Alexia si frumuselul Andy

Am vizionat pozele Claudiei! Ce frumosi sunteti toti si ce vacanta faina ati avut! Dar cum ati facut, v-ati plimbat/cazat din oras in oras sau va intorceati la baza? Lucia are figuritza de fetita maricica, nu mai e bebe, carliontii sunt superbi! Iar Stefan este baiatul mamei, intr-adevar

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza,

laura, ma bucur mult ca sunteti bine cu totii!

sa raspund si eu la sondaje:
lapte praf: pana pe la 3 ani, depinde cum merge treaba ca deja nu prea mai vor sa-l bea... poate daca-l schimb, o sa aiba pofta mai mare... dupa lapte praf vom trece la Tnuva sau Dorna, 3.5%.
epilat: acasa, cu aparatul.
pat junior: cand ne-om muta de aici.... sau daca se impune mai devreme, cumparam 2 patuturi in locul canapelei existente. acum adorm fie leganati (de cele mai multe ori), fie singurei, fatzaindu-se pe langa mine, eu ma prefac ca dorm. merge, dar unul dintre ei musai trebuie sa fie deja adormit, altfel se iau amandoi cu joaca si nu mai iese nimic. ii mutam apoi in patuturile lor si e ok toata noaptea, rar se trezesc ptr apa, nu mai beau lapte noaptea de mai bine de o luna. la pranz nu prea prefera patuturile lor, dorm in patul nostru. asta in we, cand nu sunt la cresa, desigur.

ma bag la pana iau hunii de la cresa. ma sacaie rau raceala, n-am mai dormit de vreo saptamana de cand au fost hunii bolnavi, iar dupa-amiezile si serile sunt horror, o agitatie continua cand la unul cand la altul, cand de oboseala, cand de la masele, ca nu mai ies o data!
va pup.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

nerantula ole pt Cezara!Ma bucur ca este ok in masuratori si sorry pt pravia.

lumi am zambit cand am citit ca dormi pana iei hunii de la cresa.UFFF sa stii ca dupa ce te citesc pe tine ma ia asa un sentiment de vinovatie ca o duc pe K la cresa de mor.Azi noapte de abia am adormit de grija ei, m-am foit pe langa ea rau.
De unde eram fericita ca am reusit sa o inscriu acum ma simt ca un kk mare de tot, incerc sa-mi zic ca nu am alternativa si ca totul va fi bine pentru toata lumea, dar cand va citesc cu bolile ma iau de cap.Mai am o luna in care trebuie sa ma montez singura!
Multa sanatate hunilor dragi!

Mergi la inceput