Bobocei de sept-oct la soare (296)
Raspunsuri - Pagina 8
dyanira spune:
Doamna Nocom asa e ea vesela, optimista, plina de viata insa e egoista ca nu vrea sa ne spuna si noua ce mananca de arata si se simte asa bine.![]()
Multi pupici duamna!!!Mesajul dvs de dimineata cu cafeaua si cu ziua alaturi de bobocei mi-a mers la suflet.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Iepurila si Deiu tot asa adoarme trebuie sa stau langa el sa ma fac ca dorm si in final se culca si el...uneori dureaza mai mult alteroi sunt mai norocoasa.Insa sunt verde de invidie pe alde Pio, Claudia etc la care bobocei adorm singuri.
Dar ma consolez cu ideea ca la noi snurul e bun si odata adormit rar se trezeste si asta scurt doar pt o gurita de apa.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
andy_galro spune:
Multumim tuturor de urari!!!!

scutece: folosim pampers nr 5 normal, clasic si am gasit La Plus care nu au miros din ala ciudat....am incercat si Libero care imi plac muuuult de tot dar nu pt vara ca sunt prea grosi.
patut junior: inca nu dar dupa ce ne mutam la casa cu siguranta pentru ca va avea camera lui frumos colorata si amenajata
...iar de adormit nici al meu nu adoarme singur dar noi am facut programul in asa fel incat la amiaza sa doarma de la 13 max 14 si doarme cam 2 ore si atunci seara la 9 sau 9.30 nu mai poate deja si doarme cam 10h/noapte cu trezirile pentru apa desigur![]()
lapte noi am trecut pe lapte Prima Crescita de la Parmalat si a fost fff incantat de el....dar cand ramanem fara ii dau de la Fulga ( ca noua asta ne place) din acela simplu fara arome de 3,5% si nu are nici o problema....la el lapte sa fie nu conteaza de care![]()
Pupici multi si o zi frumoasa sa aveti!!!!

nikolici spune:
La multi ani Nusha si tuturor celor care isi serbeaza onomastica azi!!!Tot ce este mai bun pentru voi!

in 22s cu
si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
dyanira spune:
Si o intrebare off topic
Cu ce va epilati???
Eu pana acum ma epilam cu aparatu dar acum am devenit tare sensbila la durere de azi dimineata ma chinui pe un picior, ceara nu o tolerez deci...Am incercat si o sedinta de epilare definitiva a fost destul de dureros si mi-am pierdut curaju de a mai merge
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Claudia ffff frumoase pozele si locurile.De mult vroiam sa te intreb Stefan e mai atasat de tine si invers sau e doar o iluzie din poze doar???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
ClaudiaH spune:
Dyanira, merci de complimente! La noi in familie amandoi copii sunt atasati de mine, inca ma prefera aproape la orice pentru ca tata e mai serios si exprima mai putine sentimente in comparatie cu mine care sunt o fire mai vulcanica si desi urlu des la ei, toata ziua ii strang in brate ii alint, ii bibilesc si in plus ma cobor cu usurinta la mintea lor. In schimb exista preferinte la mine si asta probabil se vede in poze; il prefer de multe ori pe Stefan asa ca o pasez destul de des pe Lucia la taica-su. Nu ma intelege gresit, ii iubesc pe amandoi la fel de mult insa Lucia e o fire tare dificila si imi devine tare des nesuferita. In schimb sotul meu pare sa faca fata mai bine felului ei de a fi asa ca o pasez destul de des lui . De fapt cred ca vine de la faptul ca Stefan imi seamana mai mult mie ca structura interioara iar Lucia lui taica-su si de-aici compatibilitatile diferite.
ClaudiaH spune:
Dyanira, legat de epilat, eu am ramas la varianta cu aparatul. legat de durere pot sa-ti dau doua sfaturi:
1. la menstruatie si imediat dupa cateva zile precum si inainte e mai dureroasa epilarea. cica ar avea ceva legatura cu nivelel crescut de progesteron parca. am citit undeva.
2. daca firele de par sunt lungi e mai bine sa le tunzi sau sa le razi intai si apoi cand au lungimea optima de pana in 5 mm sa le epilezi.
La mine s-au adeverit amandoua. Poate de fapt stiai si tu ce ti-am povestit mai sus. Scuze daca am vorbit in plus!
dyanira spune:
Claudia iti multumesc ca ai fost sincera puteai sa zici ca nu e adevarat ca mi s-a parut etc.Iti spun ca din toate pozele care le-am vazut cu voi reiesea clar compatibilitatea si afinitatea dintre tine si Stefan parea asa o relatie speciala, deosebita ceea ce nu se vedea intre Lucia si tine dar asta nu inseamna ca nu o iubesti ar fi si culmea ca doar sunt amandoi copii tai insa tu cu Stefan pareati asa un intreg...Cred ca aveti o relatie tare frumoasa!!!Tot ce am zis e doar ce am vazut din poze insa mereu reusesc sa inteleg ff bine persoanele de la prima vedere!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
nushulica spune:
multumesc frumos de urari vi le intorc inzecit ca sunteti toate niste dragute

nu va zic cum ma cheama ca va stricati de ras,oricum nu "folosesc" numele asta,doar ca il am in buletin
dyana eu pt epilat folosesc tot aparatul,e sfant,il folosesc imeediat dupa o baie mai fierbinte asa si nu ma doare deloc...sincer imi e lene sa ma duc la salon mi-e mai la indemana acasa
andy eu ii dau lui david lapte dorna 3.5%ecologic
bea cam 600-700ml/zi
de
David si
26+