Bobocei de sept-oct la soare (296)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirabilandia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ClaudiaH
Nocom, Dya, am dezactivat eu linkul de mai devreme caci dupa ce am pus pozele eici am avut si cate 200 de vizualizari pe cate un album. Si ma simt cumva asa, expusa cand stiu ca se uita la pozele mele persoane complet...necunoscute. Uite ca repun linkul la poze. Lista cu poze e in stanga paginii, sa nu credeti ca e albumul gol. Va alegeti acolo "capitolele" pe care vreti sa le vizionati.

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

vizavi de numar ..nu te ingrijora Claudia..Cel mai probabil sunt multe mamici care "citesc din umbra" si nu scriu..sau mamici care vizualizeaza dar nu mai au timp sa si scrie ca au vazut pozici.
Si eu am observat aproape 200 de vizualizari la pozele Izabellei..

Oricum exista si riscul sa fie vazute si de cine nu trebuie...dar asta e un risc asumat atunci cind postezi public.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Mirabilandia ma bucur ca ai revenit.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Claudia, cel mai bine e sa trimiti linkul pe mailul comun, asa stii ca numai fetele de la odisee de aici vor avea acces la pozele tale.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Didididi

Lidia, dar la ce lucrezi tu noptile ?

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Pai cu un laptop si multe cifre de revizuit...poti pierde multe nopti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Laura, ma bucur ca sinteti bine. Elsei ii plac papusile bebelusi pe care le imbraca cu hainutele ei de bebe. O sa-i fac o poza astuia pe care i l-am luat acum sa il vedeti:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!

Pt printesa de babytza si pt fratele ei!!!!
Pt David de Oana
Pt pui de Andy
Pt Nusha

si pentru toti ceilalti care isi serbeaza astazi ziua numelui (inclusiv mami meu, socru-miu si cumnatu')

Mergi la inceput

Laura, nu stiu ce sa te sfatuiesc pt lapte. si eu intentionez sa o mai tin pe lapte praf o perioada. dar sondajul tau ma va ajuta si pe mine in luarea deciziei, atunci cand va fi cazul

Duamna Nocom, chiar asa esti intr-o pasa fff buna si chiar te invidiez. Felicitari Dariutei.

vroiam si eu sa va impartasesc poze cu baietelul meu dar nu ma lasa sa uploadez ca cica sunt format .exe. Si nu inteleg de unde pana unde si ce trebuie sa fac ca sa le modific formatul (ca pe laptop-ul asta nu-mi arata extensi deloc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Claudia multumesc de link.Ma bag la vizionat imediat.

Stiam ca uit pe cineva la multi ani si Dragos de Babymom e si el un Petru mic.
Petru e raspandit in zona Ardealului banuiesc ca de aia l-a ales si Babymom ca ea e din Sj ca tatal meu, mie insa imi place tare l-as fi vrut al doilea nume la Deiu dar sotul meu nici nu a vrut sa auda la ei in Oltenia nu prea e raspandit.

Diana

Mergi la inceput

Dormit in pat junior: nu inca pentru ca nu are. dar vreau si eu cat mai curand posibil (financiar) sa rezolv problema asta. deocamdata adoarme cu mine in patul nostru si o mut apoi in patul ei de bebe (noaptea la o bucata- pentru ca inca se trezeste si vrea lapte - ca eu nu am gasit ca altele snur de ala de dormit - o iau inapoi la noi in pat si doarme acolo pana dimineata)

Progresul este la modul de adormire. Acum eu ma intind in pat si ma fac ca dorm, ea, face ce face (depinde cat e de obosita - sare, citeste, vorbeste de una singura, se da jos din pat si apoi revine) si apoi se aseaza langa mine, cu ursul si cu sticla de apa in gura si adoarme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirabilandia

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Mirabilandia ma bucur ca ai revenit.

Diana

multumesc!

Lidia, mami de Izabella si Stefan

Cu mult drag