Bobocei de sept-oct la soare (296)
Raspunsuri - Pagina 6

luminita2008 spune:
 dya, hunii stau acum de la 08.00 la 15.00. am prelungit putin, o ora la pranz si juma de ora dimineata, cand am vazut, la revenire, ca dupa o absenta de 2 luni nu au plans deloc. am tatonat cateva zile sa ma asigur ca tot nu plang, am dat telefoane peste telefoane de control si e ok. din toamna, cand reincep munca, o sa stea pana la 16.00. deci nu vor simti mare diferenta.
pe iTeddy eu l-am luat de pe dinoland punct ro, cu 145ron. insa e mai scump decat in supermarketuri, 129ron. plus ca mai platesti si transport, parca vreo 21ron. in Bucuresti era si in Auchan. eu zic sa cauti mai intai in supermarketuri. si ai grija sa-l testezi sau sa te aiguri ca-l poti schimba/repara, daca e cazul. au softul ff prost, eu deja vreau sa le cumpar hunilor inca unul, caci avem probleme cu sonorul si cu bateria, unul din ei e aproape inutilizabil si e jale, e bataie pe el, hunii il iubesc ffff mult.
Ceata lui pitigoi: Luminita,  
Edi si  
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" 

dyanira spune:
 Lumi merci.
M-am uitat in Metro si Real si nu l-am vazut.O sa merg si in Auchan.Din cate stiu eu majoritatea magazinelor nu dau garantii la jucarii din pacate.
Sper sa ii placa si la Deiu.Vreau sa il iau si pt drum ca vom avea de facut drum lung in concediu in august.
Diana
mamica fericita de 
    ANDREI TUDOR    

piolica spune:
 La multi ani tuturor care serbeaza azi ziua numelui!!!
Xor, pe Elsa am trezit-o cu greu la 9:45 ca sa o duc la cresa!!!! Insa s-a trezit de citeva ori azi noapte ca a avut niste accese de tuse destul de nasoale ca nu mai stiam ce sa-i dau / sa-i fac. E clar ca e de la dinti, ca de citeva nopti face asta si are gingiile fff umflate. 
Nocom, va astept la piscinuta! E cald si frumos aici!
Ange, eu ii pun Elsei o solutie gen Acerumen in urechi, pt ca ea are tendinta sa faca dopuri. Insa ai grija, din cite stiu eu asta este pentru copii mai mari, eu ii pun Elsei Doculyse pt bebelusi. 
babaymom, bien ai revenit! 
CD, esti pe ultima suta de metri! Cezariana usoara si refacere rapida.
babytza, bine ca s-au linistit apele la voi. Cind plecati in Suedia? 
Maine incep soldurile, deja unii au inceput de azi, asa ca i-am cumparat Elsei un super bebe de 52 de cm, mai lung decit ea la nastere. Cred ca o sa fie super incintata cind il va vedea in seara asta.
o zi buna!

angelynna82 spune:
 Babytza felicitari pentru impacare
, 
 Valentinei si sotului
Pio
 da am citit si am vazut ca e pentru copiii mai mari. Nu vreau sa ii iau insa intreb pt ca dr a recomandat. Multa sanatate Elsei
 de 
 Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

angelynna82 spune:
 Pio din pacate nu se gaseste la noi...ca majoritatea produselor bune
 de 
 Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

andy.p spune:

si 
 tuturor.
Eu am asteptat cu infrigurare rezultatele coproculturii...suntem toti in regula

Suntem bine,am terminat si curatenia,finally
Sunt cu copii toata ziua...cu programe destul de diferite ,l-am mai lasat pe Andy la bunici.Alexia incepe sa spuna din ce in ce mai multe cuvinte.De saptamana trecuta nu mai sta in patutz,imi tot arata ceva pe perete,m-am speriat si eu
,seara de seara aceeasi poveste...eu zic ca e ceva legat de baie, a fost mult zgomot si cum e mai sperioasa ...patutzul e pe peretele comun cu baie.
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!!!
Lumi ma bucur ca sunt mai bine hunii
Dya multi,multi
..noi folosim pampers no.5..
 tatalui tau.
Ange si pe noi ne chinuie caninii de sus,plus ca si ea e constipata
Nocom debordezi de optimism
...ma servesc si eu
Roxana vine bobinache,vine bobinache

Babytza ma bucur ca v-ati impacat si ati lamurit lucrurile
pio si Alexiei ii plac pausile,da se plicti apoi si le uita..vrea altele noi![]()
Nusha
 ..wow ce a trecut timpul,mai ai un pic
andy g
Laura ,                                     
Alexia (14.09.2008) 
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"     
(Micul Print)

dyanira spune:
 Laura ma bucur ca sunteti toti bine.Andy e la bunicii din Oradea??Cum a iesit baia??Ce bine ca ai scris ca deja imi era dor de voi.
Diana
mamica fericita de 
    ANDREI TUDOR    

andy.p spune:
 Dya da la bunicii de aici ca ceilalti sunt mai departe si nu-mi place fara el.Baia a iesit frumos,o combinatie de bordo cu crem.Cum e la bac??Si mie imi era dor de voi
Intrebare:Ce lapte dati copiilor??Eu vreau sa scot laptele praf.Ce alternative am??Multumesc.
Laura ,                                     
Alexia (14.09.2008) 
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"     
(Micul Print)

dyanira spune:
 Laura te cred ca nu iti place fara el si dupa patania cu supa de la socrii ma gandesc ca nici curaj nu ai sa il lasi singur.(sper ca nu te-am suparat).
La bac eu sunt in comisie la un centru de examen ca de altfel in ultimii 4 ani 
e mult de lucru ca informatician multa bataie de cap...noroc ca anu asta e mai scurt ca s-au dat deja oralele prin 8 iulie am scapat cu totul.
Despre lapte nu stiu ce sa iti zic ca eu vreau sa ii mai dau tot praf, am hotarat ca ii voi da minim pana la 2 ani jumate as vrea chiar 3 ani.Tu de ce nu vrei sa ii mai dai LP???Dar totusi cand voi trece pe lapte normal voi alege intre Zuzu, Tnuva si Milli cred.
Diana
mamica fericita de 
    ANDREI TUDOR    

ClaudiaH spune:
 Babytza, nu stiu de la ce v-ati luat dar e BINE ca v-ati impacat. Si noi ne-am luat de multe ori in pene dar ne-am lamurit de fiecare data problemele. Nu cred ca exista un cuplu fara divergente. Important e sa se rezolve.
Nocom, Dya, am dezactivat eu linkul de mai devreme caci dupa ce am pus pozele eici am avut si cate 200 de vizualizari pe cate un album. Si ma simt cumva asa, expusa cand stiu ca se uita la pozele mele persoane complet...necunoscute. Uite ca repun linkul la poze. Lista cu poze e in stanga paginii, sa nu credeti ca e albumul gol. Va alegeti acolo "capitolele" pe care vreti sa le vizionati.