Bobocei de sept-oct la soare (296)
Raspunsuri - Pagina 10
tzitziri spune:
Neata,
Lumi, eu sper sa treaca repede..deja cred ca esti la capatul puterilor
.Nu pot decat sa va urez multa multa sanatate si sa fie bine totul in curand si pe straduta voastra
Iar greutatea hunilor chiar nu cred ca e o problema
Dya,scutece folosim Libero.La recomandarea lui Ramo (300) folosim chilotei nr 5 atunci cand gasim.Altfel scutece normale (comfort fit sau cum le cheama pe cele de la libero).Tot numarul 5.
David doarme singur atunci cand nu e cu mine.Deci nu cred ca daca Andrei nu vrea sa doarma decat cu tine cand esti prin preajma e vrei problema![]()
Babytza,Ange,sper ca nu mai sunteti certate cu sot/mama...uneori ma gandesc ca viata e asa de scurta ca sa ne amaram...
. LE:Acum citesc ca Babytza e bine
..sa o tii tot asa![]()
Multumim de urari fetelor
Duamna Nocom, azi mergem dupa cadou.Ieri nu a meritat ca a fost cam recalcitrant![]()
Laura
, am ajuns cu bine ieri.Dupa 3 nopti pe drum!E vreme frumoasa si sper sa ne bucuram de saptamana asta aici.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
nikolici spune:
ramo si noi suntem cu libero 5 si cum stii si tu e o pb cu numarul acesta pe piata, am zis ca le fac o reclamatie ceva, ca de multe ori am luat 4 ca nu gaseam 5-ul.Dar am gasit la Mall Sun Plaza in Cora la Big.Pup
in 22s cu
si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Xor spune:
Buna dimineata!
Nikol - m-am amuzat teribil cu filmuletul tau....sunteti tare simpatice
Nerantula - ma bucur ca e bine Cezara...mai ai putin si o vei strange in brate
Epilat - acasa cu aparatul
Lapte - dupa ce nu a mai supt nu a acceptat nici un alt fel de lapte, praf sau nu, cu arome sau fara....bea iaurt din biberon
(am mai povestit asta si cu alte ocazii)...singura schimbare e ca fiind mare amator de paste a inceput sa manance lapte cu fidea, dar asa...mai gros, cu multa fidea si putin lapte![]()
De dormit doarme in patutul lui...de cele mai multe ori ma asez pe patul meu si ma fac ca dorm, dar cand n-am timp, adoarme si singur
Claudia - sunteti o familie f frumosa, si va plimbati prin niste locuri superbe. (spuneai ca de origine esti din Iasi?)
revin![]()
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici nerantula ole pt Cezara!Ma bucur ca este ok in masuratori si sorry pt pravia. ![]() lumi am zambit cand am citit ca dormi pana iei hunii de la cresa.UFFF sa stii ca dupa ce te citesc pe tine ma ia asa un sentiment de vinovatie ca o duc pe K la cresa de mor.Azi noapte de abia am adormit de grija ei, m-am foit pe langa ea rau. De unde eram fericita ca am reusit sa o inscriu acum ma simt ca un kk mare de tot, incerc sa-mi zic ca nu am alternativa si ca totul va fi bine pentru toata lumea, dar cand va citesc cu bolile ma iau de cap.Mai am o luna in care trebuie sa ma montez singura! Multa sanatate hunilor dragi! in 22s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
niko, din pacate nu te pot ajuta. acelasi sentiment de vinovatie il am si eu. inca il am!! acum ma bag la somn doar ptr ca sunt fizic epuizata, si vreau sa fiu apta ptr huni cand vin dupa-amiaza, sa petrec macar cateva ore de calitate cu ei... nu bag mana in foc ca voi reusi sa dorm, nu ma pot relaxa neam cand ei sunt departe de mine
.nici in privinta bolilor nu te pot ajuta.... la noi e horror. stiu cazuri si mai fericite, nu e regula sa fie asa, insa usor nu va fi, nu am de ce sa te mint.
si asta iti spune o mama care a sucit problema pe toate partile si la care concluzia e aceeasi: cresa e solutia cea mai buna...
.Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui tzitziri Neata, Lumi, eu sper sa treaca repede..deja cred ca esti la capatul puterilor ![]() Iar greutatea hunilor chiar nu cred ca e o problema ![]() |
sar'na mult!!

astept si eu vremuri mai bune, zau, in fiecare seara cand pun capul pe perna imi spun ca maine va fi altfel. in fiecare dimineata la fel, mi se pare ca ziua va fi mai buna. nu-mi iese mereuacum chiar ma bag la somn!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
andy.p spune:

Vazui doua frumuseti:K e o dulceeee
si mamicutza ei are o burtica 
Oana ma bucur ca ati ajuns cu bine
Lumi off mama ei de raceala,sper sa-i dai de cap cat mai repede
Dya vreau sa schimb LP...nu cred ca-i face asa bine,plange dupa ce-l bea cam la o ora..as incerca altceva.
Nocom unde esti???E o zi frumoasa cu soareeee

Nerantula
ma bucur ca e totul in ordine cu Cezara
Claudia super pozele voastre...m-am regasit in ce ai zis tu despre plasatul copiilor![]()
Ramo,Ange,Babytza
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy.p spune:
Multumesc ptr raspunsuri
..ramane sa ma hotarasc.
Alexia in ultimul timp se catara pe tot ce ajunge si coboara in picioare
, a facut o pasiune ptr tot ce inseamna sandale,pantofi,papuci de-ai mei..ii poarta intr-o veselie,am ajuns sa-i ascund pe rafturi inalte sa nu ii vada![]()
A si e indrgoastita de sutiene pe care cum pune mana si le aseaza la locul potrivit![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
ClaudiaH spune:
Nocom, oau! cum ai avut rabdare sa te uiti la atetea poze? merci de complimente! Si da, gradina e mare pentru timpul nostru si nu prea reusesc sa ma tin cu ingrijitul si nici prea talentata intr-ale gradinaritului nu sunt. POmi avem doar 3 meri si o magnolie in rest... arbusti decorativi. Nici mie nu-mi vine sa cred cand ma uit la Lucia si vad ce mare e; parca nu reusesc sa fac o conexiune intre gandacelul firav de la nastere care incapea intr-o palma aproape si fetita inalta si solida care e acum (nu e grasa dar e genul de copil indesat).
Nikolici, e mortala Karina!!!! Ce frumos danseaza si ce par lung are!!! Iar filmuletul a reusit sa ma molipseasca de voie buna. Vreau sie u playlist-ul. uite inca o data linkul cu pozele noastre.
Nerantula, bine ca Cezara e ok. La ambele sarcini am avut si eu initial placenta joasa dar in final s-a ridicat. Eu am nascut ambele cu cezariana insa din cu totul alte motive, placenta a fost ok. Asa ca fii pozitiva, o sa fie bine! Despre concediu: nu ne-am mutat din oras in oras, am fi murit. Am inchiriat o casa de vacanta intr-un orasel la malul marii ca sa ajungem usor la si de la plaja si apoi am mers cu masina si am vizitat puctele de interes care erau la o distanta de cca 90 de min. cat doarme Lucia la pranz ca sa ne suprapunem pe perioada de somn. Am vizitat mult pentu ca am avut si zile cu nor care nu erau bune de plaja si pentru ca eu oricum fac alergie la soare daca stau mai mult de 2-3 zile consecutiv la plaja.
Xor, merci! Sotul e de origien din Iasi, eu sunt olteanca prin nastere insa am trait mult in Moldova asa ca si Iasul e tot acasa pentru mine.
Lumi, tine-te bine! N-o sa mai dureze mult. Sa stii ca de pe la 5 ani nu se mai imbolnavesc asa mult. mai ai doar 3 ani pana atunci. Glumesc. Te inteleg pentru ca imi inchipui ca e greu. La mine rareori sunt bolnavi simultan datorita diferentei de varsta insa cand sunt amanoi bolnavi, imi vine sa-mi dau demisia insa... nu se poate. Asa ca aduna-ti puterile maine va fi mai bine!
Laura, ma bucur ca nu sutn singura. O vreme m-am simtit vinovata in timp insa mi-am dat seama ca n-am de ce. Si Lucia are chestia asta cu papucii. Sa vezi ce-si rupe picioarele cand incearca sa se urce pe tocuri. Asa ca si noi ascundem papucii.
Gata, fug la cumparaturi, azi avem un party la o fetita si tre' sa cumpar cadou iar in week-end avem party la o prietena deci iar cumparaturi. tot un party frate!
300 spune:
Neata!
Nicole si eu tot de acolo ma aprovizionez cu scutece dar nu mai aveau. Pana la urma am luat nr. 6 chilotei. Oana cred ca aia merg si pentru noapte, sunt putin mai larguti la conformatia slim a bebelusilor nostri si nu iese nimic din ei, adica se strang bine pe picioare. Deci cand nu gasiti 5, 6 sigur este. Nicole nu am incercat nr 6 confort fit ca mai am babylove (care imi plac f mult) si libero 4 pe care ii gasesc dimineata trosnind de plini ce sunt, treb neaparat sa-l atentionez pe L sa nu-i mai puna de-astia cand o schimba pt noapte). Cred totusi ca intre 5 si 6 la scutece cu scai diferenta e mica/ marime.
Abe, cu scuzele de rigoare dar am avzut PM-ul tau la 1 adica acu vreo 20 de minute, nu te-am mai sunat ca m-am gandit ca esti pe drum inapoi
. Imi pare raud aca te-am incurcat, fi-mea s-a trezit la 12 azi ca de obicei.
300 spune:
| citat din mesajul lui andy.p A si e indrgoastita de sutiene pe care cum pune mana si le aseaza la locul potrivit Laura , Alexia (14.09.2008) Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii" (Micul Print) |
:))) am patit si eu desi credeam ca nu prea port. Dulceata mica!