Bobocei de sept-oct la soare (296)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neataaaa mai pe la pranz!

Nikolici spune drept de cand repeta K dansul pe melodia asta??? ca stia coregrafia pe de rost!!! Super distractie pe voi fetelor!!! Tu esti intr-o forma sde invidiat!! Pai eu nu as fi putut topai atata nici fara burtoi...... BRAVO!!! Mi-a placut de voi ENORM!!

andy pai tocmai ca este soare nu-s pe aici. am tot batut drumurile cu fi-mea si dupa ce am culcat-o m-am apucat de vopsit, tuns iarba, bla bla, ca ne-a intrat in cap sa renovam terasa si sa amenajam altfel gradina si acum tre sa terminam pana we urmator ca e ziua lui matei si avem party!!! Dar la fiecare pauza, mai bag un ochi pe aici... Daria are pasiune pentru papuci, pantofi, bla bla, dar numai ale ei, si le tot pune, schimba... (singurica!!!) si vine si ne arata: pantocii, papucii, didasii (ca tata si mati=matei) deci n-am de ce sa ascund...

ClaudiaH da, asta vad si eu in poze cand ma uit la Lucia: o fetita sanatoasa si puternica, asaaaa, viguroasa!!! Sa-ti traiasca!!!

Nerantula asa deci, Cezara s-a facut dintr-o data bondoaca, ha?! Cu placenta nu-ti face griji, eu am avut placenta dezlipita pe o suprafata destul de mare si s-a lipit singurica la loc fara sa ma menajez eu prea mult.... Asa ca, cu DD inainte!!! Totul o sa fie bine!!!

tzitziri distractie placuta si vreme buna!!!!

lumi, nikol nu va mai invinovatiti, ca asa e cursul vietii! Desi ne este greu, copiii nostri cresc si trebuie sa mearga la cresa, gradi, scoala....... Nu le faceti nici un rau! Sunt copii care stau acasa si tot asa des se inbolnavesc, so.... haideti, capul sus!!! Lasativa copiii sa-si traiasca viata asa cum trebuie! va pup de va zapacesc!!!!

lumi sper ca la ora asta dormi dusa!!!

Cred ca mi s-a trezit mandra!
Fug sa vad!

PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Salutari!!!
Scriu fix dupa Duamna Nocom asa ca nu pot sa nu remarc ca si azi debordeaza de veselie.Bravo!!!
Nikole vazut filmuletul super tare.Ce fain dansati.
Tzitziri ma bucur ca ati ajuns cu bine.Unde sunteti in vacanta??
Laura daca ti se pare ca nu ii mai prieste laptele praf poate ca e bine sa il schimbi.Eu nu as avea nici o sansa Deiu e inebunit dupa el si ii merge bine cu el.
Lumi sper ca te-ai odihnit.E greu tare pt tine.Eu chiar vroiam sa te intreb cum reusesti sa le faci pe toate in doar 24 de ore??

Apropo de scutece eu am luat un pachet de pampers acum cateva zile ca nu am gasit Libero.Ei bine ori m-am dezobisnuit eu de ei ori Deiu clar e ca nu am mai rezistat cu ei in fiecare dimineata ne-am trezit uzi, nu au elastic la spate, am facut o usoara iritatie de la ei si mai si miros nasol.Asa ca aseara am dat o fuga la Selgros si am cumaparat Libero comfort fit nr 6 3 pachete sa fiesi chilotel 2 pachete dar nu am gasit decat pachet mic cu 20 de bucati.Ehhh alta viata azi de dimineata ne-am trezit uscati si fara bubite.Ma mir ca a facut alergie la ei ca noi pana la 1 an am folosit exclusiv Pampers fara nici o problema.
Ramo Babylove ne plac si noua mai mult decat Pampers.

Ah am uitat sa va zic tot de aseara suntem mandri posesori de Iteddy doamne ce pasiune a mai facut pt elSper sa nu devina dependent.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

pampers am folosit o gramada, multe firme no name, am fost multumita de toate. Urasc Happy mi se par o mizerie de scutece. Acum am incheiat odiseea scutecul cu Pampers nr.5, foarte buni, am sa le reprosez doar pretul care mi se pare de porc.
lapte tzitzisor este de baza dar bea ocazional Dorna Bio de la Alexei sau lapte de capra.
epilat total cu ceara la o cosmeticiana meseriasa, este ultimul rasfat care mi-a mai ramas.
pat junior am renuntat la idee, le-am cumparat o saltea si daca ne ajuta DD sa ne mutam in casa noastra poate, doar poate daca vor si ei le vom lua paturi suprapuse mai este insa pana atunci.

niko, lumi nu aveti dece sa va simititi vinovate. Pentru voi, in momentul asta este cea mai buna solutie. Trebuie sa le povestiti si copiilor despre asta, sa le spuneti de ce merg ei la gradi etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Miruna daca Pampers ti se par scumpe atunci de celelalte cu preturi si mai mari ce zici???La noi Pampers e la un pret ok zic eu 50 ron pachetu.Happy am incercat si eu o data cand era Deiu f mic 2-3 luni avea dupa primele 2 folosite am dat pachetu la o vecina cu un copil de aceiasi varsta.Azi i-am dat si pachetul de Pampers tot ei.
Nu mai folositi scutece deloc???Cum ati procedat??
Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

apropos de scutece si de preturile acestora, la unele magazine din Franta din cind in cind se fac reduceri f mari, la modul al doilea la juma de pret sau chiar 75% redus, sau al treilea gratuit. asa ca eu am stocuri mari, ca mereu cumpar cind sint astfel de reduceri. Cele eco le-am luat la juma de pret, cica nu se vind, ca sint scumpe + ca oamenii sint obisnuiti cu pampers, huggies, asa ca le-au facut pretul la jumate. A iesit super la pret.
Dia, cite scutece sint in pachetul ala de 50 ron? daca-mi amintesc eu bine preturile nu sint cu mult mai mici decit in Franta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

hehe, ce de optimism pe capul tau, doamna Nocom!
am luat si eu o gura, sar'na de incurajari. mergem inainte, dap. da' sa stii ca tot n-am reusit sa dorm, 2 ore m-am foit in pat ca un peste pe uscat... poate maine.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

nico, ce veselie pe voi! Super tare filmuletul. Si apropos de cresa, nu-ti mai face atitea procese de constiinta, te inteleg perfect ca asa am facut si eu, insa iti spun din proprie experienta ca e un stres inutil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Lumi sper ca te-ai odihnit.E greu tare pt tine.Eu chiar vroiam sa te intreb cum reusesti sa le faci pe toate in doar 24 de ore??

ei cum, f simplu: nu le fac pe toate!
serios acum, treburile casnice pot sa astepte. strictul necesar cand sunt super obosita si restul, cand imi revin. familia primeaza. asta e cea mai buna lectie de viata pe care am invatat-o (indirect) de la mama, sau mai bine zis, de la greselile facute de ea...

miruna, merci. asa e, eu vorbesc mereu cu ei despre cresa, le spun cam de ce merg ei acolo, le spun ca eu vin mereu sa-i iau, apoi ii intreb ce-au facut... ma simt insa putin ciudat, ca si cum as vorbi singura. stiu ca nu e asa, de-asta si continui sa le vorbesc, dar astept cu nerabdare momentul cand o sa-mi poata spuna si ei cate ceva...

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

La noi in metro o buna perioada s-a gasit libero chilotei 2 pachete mari la pret de 1 (38 + 38 bucati la 50 de lei). Normal ca nu mai sunt.

edit: lumi cam as aprocedez si eu cu casa. Azi insa am sacrificat-o pe Anda ca se cereau facute diverse treburi si tati ajunge tarziu rau ca sa-l mai pun acum la ceva :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Si eu am inceput de vreo luna sa ii povestesc lui David de cum o sa fie la gradi, si ce o sa faca, si ce o sa manance..chestii de astea...si eu am impresia uneori ca nu intelege nimic dar sunt sigura ca prinde multe din ce ii spun.

Lumi, si eu cred ca solutia asta a fost si este cea mai buna...si cred ca si daca se duceau mai tarziu erau sanse sa se intample acelasi lucru apropo de boala si iesirea in colectivitate...sunt doua situatii pe care nu le poti controla si nu ai de unde sa stii cum ar fi fost mai bine..
Si eu am suferit mult la intoarcerea la munca dar m-am incurajat spunandu-mi ca pana la urma asta o sa fie viata noastra de acum inaine.Ce e acum sau ce a fost in CIC sunt niste situatii 'anormale'.Minunate, dar nu intra intr-o rutina a unei vieti de familie...pentru mine ce inseamna acea viata de familie este:copil la cresa/gradi/scoala, parinti la serviciu.
Eu nu am acum deloc emotii privind ce va face David la gradi.Poate si pentru ca la noi 'ruptura' a fost cand m-am intors la munca.Dar sincera sa fie ma bucur ca intram intr-o 'normalitate' - asa vad eu acum viata asta de familie...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput