Bobocei de sept-oct la soare (296)
Raspunsuri - Pagina 12
tzitziri spune:
Dya, suntem in Austria, la Zel Am See.
Si Libero de care zice 300 nu se mai gasesc pe motiv ca ne-a zis si noua pontul si am cumparat baxuri peste baxuri![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
cristineescu spune:
Fac si eu bilantul la 2 luni dupa ce ne-am mutat pe litoral:
- toxiinfectie alimentara
- rino-faringita
- bronsita (ocazie cu care am luat si primul antibiotic)
- viroza usoara cu rosu in gat
- bronsita asmatiforma (cumparat urgent aparat aerosoli)
Unul din medicii la care am fost ne-a zis ca nu-i prieste ceva, posibil chiar plaja
si ca cel mai bun aer pt el este cel din sudul Italiei
.Sau chiar umiditatea, faptul ca bate vantul non-stop, mutarea in sine, nisipul.
Maine mai bagam un control si la homeopat ca cica sunt sanse mari sa scapam mai usor pe calea asta si sa tinem si pe viitor alergiile in frau. Va mai pov.
Pup
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
luminita2008 spune:
ioi, cristineescule, sanatate muuulta va doresc!
oana, ma bucur tare mult ca tu esti impacata cu ideea, o sa va fie mult mai usor, primul pas a fost practic facut. pe mine ma omoara cu zile racelie astea. nu mai am alte stresuri, sa zicem, e clar ca s-au acomodat si ca le place. sa-i vezi dimineata cand ii imbrac ce nerabdatori sunt, stiu ca mergem la cresa. eu trebuie musai sa fiu gata inaintea lor si cand ii incalt sa si iesim pe usa, altfel e jale.
sper doar sa trecem cu bine, fara complicatii, peste bolile astea de debut, inerente de altfel, in orice colectivitate si cam la orice varsta, dupa cum bine ai spus.
concediu placut in continuare, sa aveti parte de vreme buna!
ramona, la noi e mereu asa. nu ma pot baza pe tati in timpul saptamanii aproape deloc, mai mereu ajunge tarziu acasa. dar il iert, ca face piata tooata in cursul saptamanii si plateste si facturile
.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
nikolici spune:
Va multumesc mult pentru complimente.
Clau in sfarsit v-am vazut si eu, sunteti o familie minunata.
Legat de cresa, m=-a luat asa dintr-o data, eram fericita ca era inscrisa finally si uite ca am inceput sa ma ingrijorez sa ma invinovatesc ca poate totusi reusesc sa am grija de doua pitice, dar in acelasi timp vazand o pe K cat de independenta e si cata energie poate avea si nu si-o consuma cu mine pentru ca nu mai reusesc sa tin pasul cu ea, imi zic ca e ok, dar iar incep sa ma gandesc ca se inbolnaveste si ce fac singura cu doua pitice bolanve si etc si etc.
Ma rog scuzati-mi temerile sper sa le depasesc rapid.
Va pup!!!Ca am bagaje de desfacut, suntem homeeee!!!
in 22s cu
si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
dyanira spune:
Pio la nr 5 care luasem eu sunt 56 bucati in pachet.
Ramo era super oferta aia.
Oana le-ati luat si pe cele din Tm???Dar auzi voi nu vindeti din stocuri sa ne dati si noua??![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 ramona, la noi e mereu asa. nu ma pot baza pe tati in timpul saptamanii aproape deloc, mai mereu ajunge tarziu acasa. dar il iert, ca face piata tooata in cursul saptamanii si plateste si facturile Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
:) pe-astea le fac eu mereu dar am un singur copil :) Ma bucur ca le palce asa mult la cresa, pe mine incepe sa ma streseze rau ideea de cresa, as vrea si n-as vrea s-o bag in colectivitate.
dyanira spune:
Vreau si eu episoadele Tigger&Pooh de pe Disney daca le are cineva???
Multumesc.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
sabinel spune:
| citat din mesajul lui dyanira Vreau si eu episoadele Tigger&Pooh de pe Disney daca le are cineva??? Multumesc. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
ai pm
Sabina si Amalia
tzitziri spune:
Nikolici-ule, tu ca tu....dar sotul tau e intr-o forma fizica de zile mari
.
Si intreb si eu ca alte carcotase...zi drept cat ati exersat coregrafia inainte?![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
nikolici spune:
| citat din mesajul lui tzitziri Nikolici-ule, tu ca tu....dar sotul tau e intr-o forma fizica de zile mari Si intreb si eu ca alte carcotase...zi drept cat ati exersat coregrafia inainte? Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso |
Ohhh
in 22s cu
si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)