Bobocei de sept-oct la soare (296)
Raspunsuri - Pagina 18
luminita2008 spune:
niko, eu sambata ii fac mamei parastas de 1 an, pe la 05.00 dimineata plec din Bucuresti. las' ca merg eu maine, si asa se simte singurica, si mergi tu sambata daca poti, sa primeasca mai multe vizite.
asa, acum despre cresa. noi am inceput pe la jumatatea lui martie, program scurt, 4,5 - 5h. pe la final de aprilie s-a imbolnavit Robel, apoi si Edi, si nu i-am mai dus pana acum, la inceput de iunie. dupa 3 zile deja am avut curaj sa-i las cu o ora mai mult pe fiecare zi, asa incat am ajuns acum la 7h. dar eu am mizat pe cum au reactionat ei la revenire, dupa 2 luni de absenta ei n-au plans deloc! eu zic ca au mai crescut si inteleg altfel situatia, fata de acum 3 luni. nu pot spune ca s-au acomodat in cca 2 saptamani cat au fost la cresa din martie pana in iunie. no way!
o intrebare: sa presupunem ca o lasi pe Karina acasa, cu tine si ai tu singurica grija de amandoua printesele (ceea ce stiu sigur ca ai putea sa faci cu brio!) cum o sa fie cand o vei da la scoala? nu mai vorbesc de gradi, ca si asta ar trebui, macar pe la 4 ani, sa zicem, daca nu vrei mai devreme. o sa ai acelasi sentiment ca o lasi intre straini? nu e cam la fel si cu tine, cand te duci la job? nu te duci tot intre straini?
nu ma intelege gresit, am trecut si oarecum inca trec prin exact aceleasi framantari ca tine, insa 'ruptura' asta trebuie sa aiba loc, e cursul firesc al vietii. eu am capapat incredere in strainii astia, in astia de la cresa cel putin, mai ales ca vad ca si hunii le indragesc pe doamnele de acolo. si culmea, chiar si cand vin pe neanuntate, unul din ei e tot pe langa o tanti, ba ii da sa bea, ba il alinta, se joaca... deci e ok. sunt sigura ca va fi si la voi, tu sa capeti incredere si asa o sa ii fie si ei mai usor. dar, asta vine cu timpul....
pupici multi.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
angelynna82 spune:
Niko are dreptate Lumi, pana la urma va fi ruptura intre noi si bebei, capul sus mami, totul va fi bine, K se va acomoda la gradi

de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
Didididi spune:
Niko, priveste partea pozitiva a lucrurilor: Karina acum e maricica si poate comunica mai bine ce simte, daca nu ii place ceva, plus ca o sa fie atrasa de joaca cu copii. Pt tine o sa fie mai bine, ca ti-ar fi greu greu si cu bb si cu Karinuta, fiecare cu alt program.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
nikolici spune:
Stiu ca e cursul firesc al lucrurilor, insa la mine este mai apasat caci vine al doilea copil si parca EU simt ca o indepartez pe K din cauza Kendrei.
Ganditi-va ca eu am fost non stop cu ea, nu am avut rude sa ma ajute, sa ies din lumea copilului, eu traiesc in lumea asta, totul este legat de K, eu nu prea mai am ganduri pentru mine, nu am timp, la mine totul inseamna ea momentan.Poate daca eram obisnuita si cu altcineva care ar fi avut grija de ea din cand in cand, poate imi era putin mai usor.
Ma voi simti ca puscariasul ala, caruia ii dai drumul dupa ispasirea pedepsii (= dus copilul la cresa) si nu stie in ce parte sa o apuce, pentru ca lumea lui era puscaria.Cred ca imi va trebuie putin timp sa-mi gasesc orizonturile.
Ma gandesc doar cand o voi duce si ii voi vedea camera goala si restul casei pustiu, nu o sa-mi urle peretii putin???;)
Gata m-am eliberat pe ziua de azi, mai astept drama de diseara cand ma ia in brate fata mea.![]()
LE: Multumesc fetelor ca aveti ochi de citit( urechi de auzit) si pentru mine, mare sprijin imi sunteti!!!Pup pe fiecare in parte!
in 22s cu
si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Didididi spune:
sa traisca baietelul brunetel! Sa fie sanatos si mancacios. Abia stept sa aud care a fost reactia lui Mikul
.
Nocom spune:
Bine ai venit pe lume Bibi mic si brunetel!!! 

CD iti doresc din suflet ca si acest baietel sa-ti aduca bucurie in suflet precum Miku si sa aveti o viata minunata impreuna!!!
ange multumesc de link, gata am trecut si eu ce am nevoie, acum ca mi-a venit si mie indemnizatia..... 
Cristineescu saracutzul Harry, cate a petimit intr-un timp asa de scurt...
Sper ca homeopatia sa va redea starea de dinainte de plecare!! Va pup cu drag!! 
Didididi spune:
Niko, oricum ar fi trebuit sa te duci la serviciu curand. Nu are nicio legatura Kendra cu cresa. Sa te bucuri ca ai putut sa fii atata timp langa ea. Eu l-am lasat pe baiat la 6 luni cu o persoana necunoscuta; cred ca eram mai linistita daca il dadeam la cresa, unde sunt mai multe pesoane adulte si macar din conveniente sociale cred ca nu se poarta urat cu copilasii.
_giulianna_ spune:
Felicitari, Roxana!!!! Bibi sa fie sanatos si tu sa te refaci rapid!

Noi suntem bine, de luni am inceput cresa. Lucrurile au decurs cam asa:
- luni nu a plans cand l-am lasat, era super incantat de grupul de copii, de masuta, scaunele, jucarii...dar nu a mancat nimic toata ziua (pana la 12 adica), a refuzat categoric ambele mese
- marti a plans putin cand l-am lasat, iarasi n-a mancat nimic decat niste pufuleti
- miercuri a plans de mama focului, il auzeam de la parter. a mancat in schimb cateva linguri de ciorbica, pufuleti si biscuiti. dimineata, inainte sa plecam i-am facut omleta si a mancat.
- joi adica azi a plans dar putin, a mancat si felul 1 si felul 2 si dimineata inainte sa plecam la cresa.
Zic eu ca se da pe brazda :)
Maine il las pana la 12 dar de saptamana viitoare o sa stea pana la 15.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
ClaudiaH spune:
Didi, merci! Sanatate multa! Sa treaca repede tusea!
NIko, stiu despre ce vorbesti, am avut si eu de fiecare data sentimentul asta: ca puiul e mare, ca zboara departe de cuib si ca eu nu mai sunt in fiecare clipa sa suflu unde doare sa usuc lacrimile cu o imbratisare... e un soi de nostalgie. Dar fie ca ne place sau nu sa credem, ei au nevoie sa-si dezvolte abilitati sociale, au nevoie sa fie si cu alti oameni si asta ii completeaza, isi dezvolta propria individualitate in raport cu intreaga lume, nu doar cu noi, invata lucruri noi, e bine sa-i lasam sa traiasca si in afara aripii noastre protectoare. Chiar cred asta. Uite un exemplu: dimineata sotul meu iese cu amandoi copiii din casa; la 8:15 il ia microbuzul pe Stefan din fata casei si apoi sotul o duce pe Lucia la cresa, adica dupa colt. Azi dimineata microbuzul a venit mai devreme si Lucia nu era inca gata asa ca sotul a plecat numai cu Stefan. NU-ti pot spune ce-a mai bocit Lucia. Asta ma face sa cred ca ii place la cresa.