Bobocei de sept-oct la soare (296)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Claudia, si eu am vazut cateva pozici din albumele voastre; voi parintii niste supli; iar copii iti seamana, mai ales pitica. Apropos, nu mi s a parut baietoasa/masiva ci doar mai pietroasa, cum le sta bine copiilor la varstele astea.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

mesaj de la Rox:

'suntem bine, abia am primit telefonul. la 09.10 s-a nascut bibi, 3340kg, nemasurat inca. e bine, sta putin la incubator, cateva ore, sa capete o culoare mai roz.'

operatia ei a durat ceva mai mult, inteleg ca au fost lucruri de reparat de data trecuta. DAR EI SUNT BINE!!!!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Bravoooo, Roxana! Recuperare usoara!

Luminita,

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Deci, cine vine maine la Rox? mi-a zis deja ca ma asteapta maine, daca pot si am timp...
eu pot dimineata, cam dupa 08.30-09.00, cand ii las pe huni si pana pe la 13.30, sa am timp sa ma intorc sa-i iau.

niko, tu ziceai ca vii, parca. te-ai hotarat?

laura, July naste maine!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Am primit si eu mesaj,Bibi e bine ,cam ragusit..sunt bine

FELICITARI ROXANAAAAA!!!BINE_AI VENIT PE LUME BIBI BRUNETELUL!!!!

Lumi multumesc

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

"La 9.10 s-a nascut bibi, un baietel brunetel de 3340, cam ragusit, suntem bine pupici"

in 22s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Va rog frumos mai dati-mi si mie link-ul de la site-ul de unde comandam produse!!

sarumana!!

Mergi la inceput

lumi eu am calculat 2 ca ar fi sambata, nu am cum sa vin fara Karina, chiar ii spuneam si Roxanei ieri ca daca mai este in spital sambata vin, altfel nu am cum, nu are cine sa stea cu Karinutza.
Azi m-am chinuit sa gasesc pe cineva sa stea cu ea cat am fost la gine, dar nu prea era lumea dispo, asadar m-am dus cu ea si mi-a aratat cine este seful de trib, aurlat la usa sa plecam mai repede ca ea nu vrea in cabinet, in maxim 10 min eram in masina.;)
Deci sambata Lumi poti?Daca nu, du-te tu maine la ea si da de veste cum e situatia.

in 22s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

didi'paula-laura multa sanatate la puiutii mici.

claudiah ma crezi ca mai mult decat bolile ma doare apasa sentimentul ca o dau intre straini cand poate poate as mai putea sa o ingrijesc eu ca pana acum.Simt ca mi-o indepartez, ca o dau altcuiva.Seara e o intrega drama cand ma ia in brate sa adoarma, ma buseste plansul.UFFF

LUMI cat timp au fost hunii la program scurt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Felicitari Roxana si Bine ai venit pe lume Bibi, un bebe sanatos, papacios sipt mami recuperare rapida.

Nocom uite www.betterlife.com/brand.asp?brand_id=263" target="_blank">linkul

din pacate eu nu pot comanda acum...am multe de platit si nu mai raman bani, daca face cineva comanda bag si eu ceva... care tre sa ianpoiez Babytzei, multumesc frumos

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput