Bobocei de sept-oct la soare (296)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza,

O zi speciala azi pt CD, un bebe sanatos si recuperare rapida

Dididi multa sanatate lui Mihail. Crina tuseste si ea mai mult seara si dimineata...posibil sa aibe dreptate bona

Paula sanatate lui Mihnea, sa fie totul bine. POze din vacanta

noi ne-am trezit pe la 10

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Lumi, Ange . Oricum am bestelit-o un pic de dimineata. Este prima oara intr-un an si ceva de cand este la noi; am incercat sa am o relatie bazata pe respect, sa nu o stresez cu telefoane,samd; dar la cum tusea aseara de rau, nu pot sa cred ca brusc a aparut tusea; oricum am vb cu pediatra de familie si vine sa il vada in seara asta; sa vedem ce zice si ea.

Paula voi cum mai sunteti?

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

didi eu nu vreau sa te contrazic pentru ca stiu ca mama il simte cel mai bine pe copil cand este vorba de o boala ....dar... se poate intampla ca ziua sa nu tuseasca deloc iar noaptea din cauza ca sta la orizontala sa apara tusea, cel putin la Andrei asa s-a manifestat de cele mai multe ori...si la fel si cu mucisorii: ziua nu avea nimic si cand il culcam i se infunda nasucul de numai putea sa respire....deci se poate
ici printzisorului si multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

July, Cd, nastere usoara!!!! Sanatate si vesti bune!!!
Nikolici, eu as vrea sa te imbarbatez si sa-ti spun ca n-o sa fie asa greu cu doi copii. Adevarul insa e pe la jumatate: nu e usor insa nici asa de greu cum iti inchipui. O sa mai creasca si Karina pana una alta. Ai mei de exemplu se imbolnavesc alternativ, rareori amandoi o data. Si oricum vorba proverbului: "ce nu te omoara te face mai puternic"; mergand in comunitate se mai imbolnavesc dar isi construiesc imunitatea in felul asta. Multor virusi le facem fata mai bine cand suntem mici decat atunci cand suntem mari. Stefan merge in "cmunitate" de la un an si 8 luni si i se pare cel mai firesc lucru din lume. Ba chiar intr-o zi m-a intrebat: "mama, dimineata eu merg la gradinita, Lucia la cresa, tat ala serviciu si tu? tu de ce nu te duci la servici?"
Julia, oau! Ce fain ca mai aud de tine! Imi lipsesc mamicile de la "mamici cu doi pitici". Ce mai fac scumpii tai?
Abe, nu stiu cu cine seamana copiii. Probabil imi seamana insa sunt puii mei si imi place sa cred ca nu seamana doar cu mine ci ca au luat tot ce a fost mai bun si frumos din bagajul genetic al ambelor neamuri. Oricum, nu esti singura, multa lume zice ca imi seamana.
Didi, si copiii mei au avut deseori tuse din asta numa' de noapte; ziua nu ziceu nimic si cum ii puneam sa doarma tuseau incontinuu. La genul asta de tuse la noi da rezultate rapide tratamentul cu aerosoli, dupa 3-4 sedinte deja se diminueaza tusea.

Gata ma duc la treaba. De saptamana viitoare incep sa lucrez si eu asa ca mai pun mana pe cate o carte sa ma improspatez un pic. Citesc din umbra insa caci astept cu nerabdare vesti despre sosirea berzelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Nastere si recuperare usoara, Rox!

Ne-am intors si noi din vacanta. A fost f frumos iar Sofia s-a simtit bine, ii prieste la mare.

Victoria, mami de Anna Sofia, 20+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

joy welcome back! vrem pozeeee!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

nastere usoara cd!!!

cu toata ca,cred ca deja a nascut...nu are nimeni vesti de ea?

de David si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

i-am dat sms lui Rox, nu a raspuns inca... asteptam.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Cred ca nu m am exprimat corect: a inceput sa tuseasca seara, adica dupa 18.30 cand am venit eu de la serviciu; in somn din fericire nu a tusit, dar cum s a trezit de mai multe ori azinoapte- lapte, tata,etc, la 90 de grade iar tusea. De asta am zis si eu ca imi este greu sa cred ca a inceput sa tuseasca exact cand m a vazut.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

N-are nimeni vesti de la proaspetele mamici???

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput