Bobocei de sept-oct la soare (296)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

CD.............restul il stii de pe mess, dar na sa fiu si aici sustinator infocat.

in 22s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

Claudia am vazut si eu in sfarsit pozele, tare faine!! mi se pare mie sau amandoi copii seamana cu tine?

nikoliciule
sunteti mortale!!!

si daca tot am citit din urma tot si am reusit sa si zic cate ceva ma bag la somn. noapte buna!

mami de Maria si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

CD nastere usoare si refacere rapida!

Am revenit si noi acasa, Mihnea se pare ca a luat un virus de pe aici care s-a manifestat fix la mijlocull concediului cu febra, varsaturi si alte minuni ca nu stiam daca e insolatie, toxiinfectie sau rosu in gat. Ne-a vazut un doctor (am platiti 100 euro!!! cica ii recuperez la asigurari aici) - putin rosu in gat = antibiotic. Evident ca am zis pas, marti dimineata eram la medicover sa ne vada un doctor(am aterital luni la 11 noaptea). S-a uitat la Mihnea si a zis ca desi are febra de 3 zile nu are nici un alt semn de infectie si sa ii facem niste analize (chiar mi-a placut de ea la faza asta). Asa ca i-am luat sange si in timp ce stateam cu punguta de pipi au inceput sa ii apara bubite pe burtica si pe spate Am prins doctorita pe sala, i le-am aratat si ne-a zis sa plecam repede acasa ca suntem contagiosi Se pare ca e pana la urma o infectie respiratorie care se manifesta printr-o eruptie pe piele. Parca Razvanel al Claudinnei a avut ceva similar.
Problema e ca a mai facut febra si in seara asta (a 5a zi practic) si nu ar mai fi trebuit sa faca dupa eruptie. Daca mai face febra mai mergem maine sa vedem daca e o infectie urinara.
In plus analizele de sange ne arata o carenta de fier si o calciu la limita, asa ca trebuie sa incep sa ii dau fier.

In rest vacanta a fost frumoasa Dar am hotarat ca nu voi mai merge in sezon in turcia (prea cald si prea aglomerat) si ca all inclusive este prea static pentru familia mea

Ma bag la nani, ca sunt rupta, am reinceput munca in forta...

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Noi nu dormim.

CD, nastere usoara nanuuuu!

Miruna cums e numesc scutecele alea no name?? totusi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neataaaaaa!!!!

si pentru mamici!!!! Laptic cald pentru toti boboceii!!

CD sunt pe baricade alaturi de tine. Iti tin pumnii!!!

O zi excelenta tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Oho..zi mare....n=am mai vazut majorete de ceva timp pe aici!

CD!Sa fie totul bine si sa ai inca bebe sanatos!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

CD, July nastere usoara! Ce frumos!

Cristinescule cam multe intr un timp asa de scurt. Intra mai mult in contact cu copii? Ca toxinfectie nu poate face de la aer umed; poate papa nisip.

Al meu baiat acum tuseste. Chiar imi vine sa ii dau una bonei. Tusea asa de rau aseara ca imi este teama sa nu faca ceva la plamani; ea nu ca toata ziua nu a tusit, mai sa fie. Nu mai am nervi. Sunt 10 zile de boala deja; cand sa zic ca terminam, o luam de la capat cu altceva. Lumi, cum reusesti draguto cu 2?

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Rox, July, nastere usoara inca o data si sa va intoarceti cu bine acasa cu bobocei sanatosi!!

Paula, sanatate multa lui Mihnea!

Dididi, sanatate multa si lui Mihail! se poate ca bona sa aiba dreptate, am observat si eu la huni ca tusesc cu precadere seara/noaptea si dimineata, mai rar in timpul zilei. la fel si mucii, apar doar pe seara. sigur, asta mai pe la inceputul sau finalul bolii.
nu ma mai intreba cum reusesc, pls, cred ca merg inainte din inertie...

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata!
CD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

CD banuiesc ca deja la ora asta il ti pe Bibi in brate!! dar pe noi nu ne anunta nimeni?!?!?! Ca nu mai am rabdare.....

Mergi la inceput