Bobocei de sept-oct la soare (296)
Raspunsuri - Pagina 14
Muuh spune:
CD nastere usoara si BB sanatos!!! Lasa-le incolo de rude ca nu stiu ce pierd.
July daca vrei ma poti anunta pe mine. Mai ai numarul meu? Nastere usoara si BB sanatos.
Stati linistite amandoua a doua cezariana la mine a fost mult mai usoara din toate punctele de vedere decat prima.
nikolici desi iti vine greu sa crezi Karinei ii va fi mai bine sa mearga la cresa cand vine Kendra. Privind in urma cred ca si Alexei ar fi avut nevoie de mai mult timp fara Dimitri langa el. In plus o sa te poti odihni si tu cat de cat pana va intrati in ritm.
dya alea no name de le luam eu erau mai ieftine decat pampers si orice altceva si faceau aceiasi treaba. Din pacate am gasit rar numarul 4 si mai mare asa ca am ajuns la Pampers, Libero etc. De scutec a scapat Dimitri singur cand a hotarat ca vrea sa faca pipi la oala. Eu am inceput sa il tin dezbracat de anul trecut, stiam clar cand urma sa faca pipi sau caca doar ca el refuza cu obstinatie oala, WC-ul orice. Acum 1.5 luni a zis pipi si a cerut olita si de atunci gata. Se trezeste si noaptea si zice pipi doar ca eu nu il aud tot timpul si atunci mai face pe el ca urmare in noptile cand stiu ca sunt franta ii pun un pampers dupa ce adoarme ca sa stau eu linistita dar el tot cere asa ca il scot, il pun pe oala si ii pun pampers-ul la loc.
angelynna82 spune:
] bobocime
Cristineescu multa sanatate lui Harri
NIko am ras mami la filmulet cu dansai cu K, tare tare frumos, abia astept sa aibe si Crina parul lung plin cu moate
,
am si burtica si mamica intr-o forma de zile mare.
Oana sa aveti vreme buna si sa va distrati
Laura, a mea fata bea LV 3.5% grasime, ii ucmpar de care gasesc, pritre preferinte: Tnuva, Mili, Fulga. LP nu mai vrea delco de cateva luni
CD nastere usoasa si bobinache sanatos tun, tie recuperare rapida

. Cat despre cumnati/socri mai bine ca nu te deranjeaza cu vizite
July la fel si tie mamico, nastere usoara, bebe sanatos si numai bine pentru toata familia. Ma poti anunta si pe mine, chiar ma simt onorata

de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
angelynna82 spune:
am inceput si noi tratamentul cu fe, 10pic/2ori/zi timp de 1luna plus debridat![]()
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
Mimihoo spune:
july, CD, Nastere usoara fetelor! Sa veniti acasa sanatoase cu puii cuminti si frumosi, fara colici si sa aveti lapte ;)
July, ma poti suna pe mine ;) 
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
abe spune:
nocom felicitari vorbaretei!!!
ange ma bucur ca sunt bune analizele
nushulica la multi ani!! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de copii!! si de berea aia! ![]()
nerantula ce marisoara e Cezara deja!! iti tin pumnii sa fie bine cu placenta, sunt atatea probleme care ne ingrijoreaza pe parcursul sarcinii dar pana la urma multe se rezolva.
300 nu m-ai incurcat deloc 
raspund si eu la ce vad ca s-a mai vorbit pe aici
somn: maria doarme 2-3 ore la pranz, in patutul ei. uneori cu un mic scandal alteori chiar cere. seara adoarme cu mine in camera.
pat junior: n-avem si ma gandeam sa o tin pe maria pana la 3 ani in asta ca-l are, doar sa las mai in jos mariginea (care e acum ridicata la maxim, adica asa ca la bebei)
scutece: pampers 4 plus, dar tre sa trecem pe 5
mami de Maria si
21+
Muuh spune:
Mda...m-a lovit o nostalgie teribila dupa burta mea de gravida si dupa nastere. Mi-au facut fetele astea doua pofta... ma duc sa citesc putin de la Odiseea lui Alexei sa ma umplu de energie pozitiva.
mirabilandia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh Mda...m-a lovit o nostalgie teribila dupa burta mea de gravida si dupa nastere. Mi-au facut fetele astea doua pofta... ma duc sa citesc putin de la Odiseea lui Alexei sa ma umplu de energie pozitiva. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
energizeaza-te si pregateste-le baietilor o surpriza :o surioara

Muuh spune:
Lidia nope, momentan raman cu visele. Energie am dar nu ca sa mai cresc un copil cel putin nu acum. Sunt sigura insa ca va veni si acest moment. Alexei isi doreste inca un frate, nu o sora. Dimitri un sac de box
.
mirabilandia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh Lidia nope, momentan raman cu visele. Energie am dar nu ca sa mai cresc un copil cel putin nu acum. Sunt sigura insa ca va veni si acest moment. Alexei isi doreste inca un frate, nu o sora. Dimitri un sac de box .Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |