Bobocei de sept-oct la soare (296)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Felicitari Roxana si recuperare cat mai rapida!!!
Bun venit pe lume bibi mic!!!! Sa fii sanatos, papacios si cuminte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Niko, nici noi n-avem ajutoare si cand am inceput s-o las pe Lucia la cresa mi se parea ca nu stiu ce sa fac cu mainile daca n-am carucior de impins. E normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Felicitari Roxana. Refacere rapida! Bine ai venit pe lumem bibi!

Nastere usoara July!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Bine ai venit pe lume bibi tizule!!!
Felicitari Roxana si refacere usoara!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Niko si la mine aceiasi situatie este, mai nou acum la 2sapt sta socrul cu ea cateva ore pana vin eu acasa, in rest numai cu mine... aman momentul cresei in defavoarea gradinitei, te inteleg perfect

Giuli ma bucur ca se acomodeaza

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nocom

eu trebuia sa spal, insa ploua...sper ca maine sa fie mai frumos

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

BINE AI VENIT PE LUME BIBI MIC!!!SA FII SANATOS SI SA AI MULT NOOROC ON VIATA!!!ROX SA-TI TRAIASCA AMBII FECIORASI SA-TI ADUCA NUMAI BUCURII!!!

azi e si ziua sotului meu,asa ca o sa-l tin minte pe bibi mult timp de acum inainte

eu nu vreau sa supar pe nimeni ca imi inchipui deja ce e insufletele voastre,mamicile care v-ati dat copiii la cresa/gradi....eu va zic sincer cu mana pe inima ca inca nu sunt in stare sa-l las pe david cu altcineva...deci eu nu sunt in starecopilul poate ca ar sta,nu stiu,dar eu inca nu am puterea sa ma despart de el...mi se ridica parul pe spate numai la ideea sa-l las acum 5-6ore/zi la gradisa nu stiu eu ce mananca,cat,la ce ora,daca a facut caca,cum?si mai ales doamne fereste poate mi-l articuleaza vreun copil pe acolo....moooaaama pt mine asa ceva nici nu intra in discutie

bine ca acum stau confortabil , cel putin psihic, cu gandul ca oricum voi mai sta macar 1 an acasa cu bb mic si implicit si cu david,dar daca ar fi trebuit sa ma intorc la serviciu pe david nu l-as fi lasat decat la mama!!!altfel imi dadeam demisia cred(daca imi permiteam financiar,normal)

hai ca aberez de acum..ati inteles ideea...david inca e puiul mamii lipit 24/24 si 7/7

sper ca nu am bagat cutitul in rana,ca nu asta mi-a fost intentia nici pe departe

de David si 26+

Mergi la inceput

Niko te inteleg asa bine.Sigur tu te gandesti ca de ce sa o dai la cresa cand tu stai in continuare acasa.Insa singura fiind iti va fi greu.
Eu am incercat sa ma pun in situatia ta si nu as da-o cel putin pt moment.Cand bb e mic mai mult doarme si inca vreo 3-4 luni dupa ce nasti vei avea timp suficient pt ea.Asa o vei putea da direct la gradinita pe la 2 ani si 7-8 luni.Eu asa as face dar e doar o parere nu trebuie sa o iei de buna.
Deiu e mamodependentu trupei zic eu si uite ca a stat fara mine o sapt si ceva e drept ca plangea si vroia mereu poza cu mami sa stea cu ea in brate.Si a stat cu tati lui.
Mai sta si cu bua dar dupa 4-5 ore ma striga, ma cauta.In parc face la fel azi imi spunea tati ca au fost in parc si s-a dus la o mamica care semana cu mine putin a pus capu pe picioru ei si zicea mamamamamamama...
Insa sunt convinsa ca se va obisnui incetul cu incetul.Desi eu sunt daramata pe dinauntru dar nu am ce face asta e.
Eu nu il duc la gradi sau cresa din ratiuni medicale imunitate inainte de 3 ani blabla bla.Dar anul viitor in toamna il voi duce cu siguranta.E ok la gradi.
Fugg...ca ma cheama offf sa se termine odata si bacu asta...

Diana

Mergi la inceput

Nusha LA MULTI ANI SOTULUI!!!
Eu nu prea am incredere sa il las pe Deiu decat cu sotul adica cu tati lui.Stiu ca el ar face pt el exact ce fac si eu.Cu mama soacra deja incep alte discutii....

De ce ai avertisment??

Diana

Mergi la inceput

Sunt singura pe aici???
Mie mi-au mai aruncat un morman de hartoage asa ca ma prinde sigur ora 6 pe aici
Ma apuc incet si meticulos de treaba.

Diana

Mergi la inceput