Licurici de ianuarie-februarie 2009 (111)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Neata
M-am trezit tare bine dispusa in dimineata asta mai ales ca sarbatorim 9 ani de cand eu si colegu' ne suportam zi de zi Si tare e fain

Sa treaca cu bine puii mici peste problemele care vad ca tot apar
Iar voi sa fiti toate cuminti in astea doua saptamani cat o sa tac
O sa imi lipsiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Aalina, la multi ani fericiti impreuna cu colegu' . sa fiti sanatosi si sa va iubiti tot mai mult in fiecare zi. deci dupa 15 august in mamaia, da?
Carmen, cand trebuie sa nasti? am sa ma uit si eu prin hainute.
ma duc la trebi... sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Carmen

ti-am dat sms in legatura cu scoica

una Hauk am

personal nu cer bani pe ea, insa daca vrei sa dai ceva banisorii as opta sa mearga pt un caz concret umanitar sau pt campania 'Atinge o stea' (cum alegi tu)
ar fi minunat

dragele mele,

va rog daca aveti timp si daca sunteti printre cei care cred ca tine de fiecare in parte sa schimbam concret ceva, dati mai departe acest mesaj...

SMS la 858, un gest simplu pentru copii!

Au mai ramas 10 zile in care se pot transmite sms uri la 858. Astfel se pot dona 2 euro in cadrul campaniei de achizitionare a unui echograf necesar tratarii celor 5000 de copii internati anual in Sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni

In ciuda vremurilor tulburi, a zbaterilor sociale, a crizei economice, proiectul 'Atinge o stea' initiat de Asociatia M.A.M.E continua.

Companiile de telefonie mobila din Romania (Vodafone, Orange si Cosmote) s-au alaturat si au oferit un numar scurt: 858 / prin care se pot face donatii de 2 euro ((nu se percepe TVA)) la fiecare SMS.

Pentru noi, cei pentru care 'a fi sanatos' este o normalitate, un sms inseamna 2 euro, dar pentru acesti micuti poate insemna VIATA!
Si uneori o viata depinde de un aparat.

Asociatia MAME invita pe toti cei care cred in sansa la viata, ca IMPREUNA, umar langa umar, sa se implice in achizitionarea aparatului ecograf, prin transmiterea unui sms la numarul* - 858!

Fiecare 2 euro donati reprezinta o particica din aparatul care poate reda sansa la viata copiilor bolnavi de leucemie.

SMS la 858!

(* 2 Euro/sms / Numar valabil intre 10 iunie si 10 iulie 2010 in reteaua Orange, Vodafone, Cosmote; acest serviciu este gratuit, nu se percepe TVA)

Alinuk

www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna dimineata mamici si licurici,

Aalina LA Multi Ani! alaturi de colegu', multa sanatate la amandoi, si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti alaturi de copii.
Roxana DPN este 8.01.2011, ieri insa mi-am intrebat medicul ce planuri are pt decembrie 2010? L-am intrebat daca pleaca la ski in Austria? Mi-a zis ca nu pleaca ca vrea sa ma asiste la nastere...
Alinuk ti-am raspuns pe PM, si am mai trimis inca un SMS. Maine atac tel de la servici...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Multumesc de urari.
Am reusit sa pun si link la poze pe mail, Fabi cu si fara carlionti .
Roxana perioada e 26-2.
Carmen vrei cadou sub bradut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Neata fetelor!

La multi ani fericiti impreuna, Aalina!

Cristi cum e Carol?

IrinaC multa sanatate lui Andrei. Cum mai sunteti? Ati terminat cu mutarile?

Dark multa sanatate lui Lachlan. Va asteptam la Iasi, cand vreti sa veniti.

Ledi cum mai sunteti? Papa David?
Multa sanatate tuturor.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Aalina ce au crescut baietii E frumusel foc si fara carlionti. Sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.

Ce-i place lui Stefan la apa si la nisip... Mi-e asa dor de mare, in august mergem si noi.

Si am vazut si vum papa Alexia. Bravo, e fetita mare. Are mama ce spala dupa. Bee, ce mai faceti, ce face Alexia?

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ada cred ca mai bine, am fost de i-au luat sange din deget

acuma trebuie sa-i iau kk pt cuprocultura ... si nu faaace!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Fetelor ador varicela:) E boala mea preferata! Sunt in concediu medical pana in 7 iulie!! Asa ca stau in varful patului, cu calculatorul in brate, tv deschis, muzica la maximum (si nu cantecele de copii:), pt pranz am o pizza gata de bagat in cuptor......si Paul e la bona, care bona e o scumpa si a venit azi dimineata dupa el si mi-l aduce dupa-masa! Nici nu va imaginati ce bine imi prinde. Arat cam rau cu bubele astea pe mine, de aceea evit sa ma uit in oglinda...Iau o gramada de medicamente, caci am facut si o pneumonie variceleasca...dar chiar si asa ma bucur de aceasta mini-vacanta si savurez fiecare moment. Rau am ajuns sa ma bucur ca am facut varicela la varsta asta!

Pe Paul nu l-am sarbatorit nicicum ieri:( Nici macar o jucarioara:( Doar multe pupice si i-am dat o inghetata, prima din viata lui. I-a placut, dar nu foarte tare....din acelea gen "danonino de inghetat".

Apropo de suzi si de deget in gurita, aici dentistii spun ca pana la 3 ani nu deformeaza dintisorii, asa ca e ok pana la 3 ani, urmand ca dupa aceea sa fie obligatoriu interzise, cu orice pret! Nu stiu exact de ce fix pana la 3 ani e ok si brusc dupa 3 ani deformeaza dintisorii......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

alinuk am trimis si eu si am dat si mail cu mesajul la toata gasca

Mergi la inceput