Licurici de ianuarie-februarie 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 8
Carmen_Marieta spune:
am uitat, am pus cateva poze pe mail-ul comun.
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
12+
Aalina spune:
Carmen eu am dat tot asa ca nu te pot ajuta.
Fetelor am comis-o Eu cea cu planificarile etc etc am plecat de acasa si in juma de ora aveam biletele la mare luate Fara sa ma mai uit pe j'de mii de site-uri cum imi e obiceiul si sa analize oferte. Vom merge deci la final de august la Majestic-Mamaia unde anul trecut copii s-au simtit super ok. Asa ca cine va fi prin zona poate ne vedem.
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmen_Marieta am uitat, am pus cateva poze pe mail-ul comun. Poze .. Stefanel cel mititel este un nazdravanel... 12+ |
Frumusel foc Stefanel ....de unde ati luat barcutza aia?
Nu am avut azi timp nici sa respir...abia acum am terminat o intalnire si ma asteapta soata sa mergem acasa...revin
Crisspy, fericita de Razvi
Carmen_Marieta spune:
Crisspy am luat-o de pe plaja, sunt mai multe modele, dar lanoi prinde tot ce are volan...
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
12+
IRA_LIZA spune:
LMA Patricia (Patricia vine de la Petru??), BPaula, Paul mic de Pyc, sa fiti sanatosi si f f iubiti toata viata!
Ira, mamica Elizei
IRA_LIZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui axis Ira, copiii isi sug degetul atunci cand exista o suferinta in planul relatiei.Daca fumatul este permis ca solutie la stres, nu vad de ce suptul degetului nu ar fi. N-are rost sa-i ceri sa renunte, pentru ca E are nevoie de o vointa de care nu dispune in acest moment; eu as sta cu ea mai mult, as face cu activitati care-i plac, as fi mai putin restrictiva. |
Axis, sezi mumos! mai sunt muuuuuulte alte ipoteze ref la suptul degetului, nu te hazarda sa mi-o oferi k exclusiva pe cea mai urata k ma supar. E inexact si injust.
Plus: suptul degetului imi pare k incepe sa-i deformeze dantura (nu reusesc sa ma uit cum trebuie in gurita ei k nu ma lasa, insa asa mi s-a parut) si sigur ii aplatizeaza unghia degetului de la dreapta. Nu mai spun k unghia aia incepe sa se exfolieze, se desface in straturi in partea superioara. Intelegi acum de ce ar fi intelept sa renunte?
Ira, mamica Elizei
alinuk spune:
sa nu ma prinda miezul noptii si sa nu apuc sa zic si aici
la multi ani Petru!
Petru de Rein!!
traisca, infloreasca baiet fain!
la fel si pt Paula noastra cea inimoasa
si pt micul Paul de Pyc!!!
sper ca v-ati serbat cu totii frumos!
eu azi sunt trista .. tare de tot
o micutza de numai un an si 10 luni pe care am ajutat-o noi prin Asociatie sa plece la tratament in afara... s-a dus la ingerashi
(http://www.facebook.com/pages/Bucuresti-Romania/HotNewsro/158929134194#!/profile.php?id=100000495731386 al doilea mesaj postat de Asociatia MAME)
Alinuk
www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
bebelusi spune:
Ira e lunga povestea cu numele meu si sarbatoritul de sf Petru....pe nasul meu il cheama Petre, si mama conform obiceiului trebuia sa imi puna numele dupa el, si pentru ca nu ii placea Petra, a zis sa fie Patricia ca are legatura cu Petre si asa a ramas.....toata lumea m-a serbat in aceasta zi mare.......ma suna mai multa lume decat de ziua de nastere
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI celor care isi sarbatoresc ziua numelui!!
Bebelusi, din pacate anul asta nu o sa ajungem la Sibiu, mai am doar cateva zile de stat pe aici si gata! Duminica decolam spre casa! Dar mai venim noi!
Ada, cand mai ajungem in Moldova sigur e intalnim, Iasul este pe lista locurilor pe care vrem sa le vizitam.
Alinuk, imi pare rau pentru sufletelul mic! Odihnesca-se in pace si multa multa putere parintilor!
Aalina, las' ca ii bine si asa, inseamna ca asta e "vacanta voastra"! O sa va distrati fain la mare!
Tot nu am ajuns sa ma uit deloc la pozici. Mister a facut azi febra (am scazut-o pana la urma dar a stat la mine in brate toata seara, puiul mic si amarat). Si ai mei sunt tare necajiti, a murit un var primar de-al mamei. Viata asta, si cu bune, si cu rele... uuuuffff...
Pe maine!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
axis spune:
Ira, nu chiar atat de multe teorii...cred insa ca cele care ofera o perspectiva asupra emotiilor care genereaza un anumit comportament sunt mai tari ca forta explicativa. Nu e nimic injust in afiramtia mea, pur si simplu orice disfunctionalitate legata de zona orala da seama despre starea emotionala/relationala a subiectului. E un fapt - vrei sau nu sa intelegi. Sigur, ai putea s-o faci pe Eliza sa renunte la supt (inainte ca asta sa vina "natural"/de la sine), i-ai salva si dintisorii si degetelul, ramane doar sa vezi cu ce costuri.