Licurici de ianuarie-februarie 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 7
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Pyc, Roxana, voi ce credeti? e vreun risc? |
io-st contra de chiropractor ca am io ceva cu chestia asta . nu cred ca ar exista riscul de vreo manevra gresita, asta fff sincer.
Ciufikuto, pupici. pe unde tot umbli??? veniti incoace la mare la soare? de muscat/ciupit o sa se dezvete singur, daca nu il bagati in seama cand o face.
miereamara spune:
Ciufik bine ca ne mai dai vesti despre tine.
Pupici lui Andrei vorbaretul!
Cu muscatul si ciupitul...aceeasi chestie a avut-o si Aidan dar i-a trecut. nu stiu cum ai putea sa il dezveti pt ca el o face din dragoste. Eu cand ma musca ii spuneam doar "no biting please" si apoi il pupam.
Cumva taticul sau chiar tu il gadilati si va prefaceti ca il muscati de burtica, picior in joaca? Aidan asa a facut asocierea, eu il muscam in joaca de burtica, fund, picior si baiatul s-a gandit sa ne intoarca favorul
Cu lovitul am avut si avem probleme in continuare. Nu la fel de rau ca inainte dar totusi ne loveste (doar pe noi) cand este f nervos.
So...am facut niste reguli. Ii spunem de trei ori, adica ii dam trei "advertismente" No hitting mommy, daddy, etc. You have to be nice. si apoi luam manuta cu care a lovit si facem mai, mai.
Daca comportamentul persista instituim regula : You hit, you sit.
unde il asezam pe scaunel pt 30 de secunde si ii mai explicam ca nu e frumos sa loveasca copii/mama/tata/jucariile/animalele.
De obicei nu ajungem la asta, de cele mai multe ori se opreste la timp dar are niste faze....o data m-a lovit si in fine, dupa ce i-am explicat eu ca nu e bine, el tot nu isi descarcase toata frustrarea, avea nevoie...ei si il surprind cum venea cu spatele spre mine si cand ajungea langa mine ma busea cu fundul, nu foarte tare dar nici f incet, atat de puternic incat sa nu stii dc o face intentionat sau doar in joaca. Asa ceva....
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
sdcristian spune:
axis - cand o sa reusesti sa dai un singur mesaj in care sa nu jignesti pe absolut nimeni o sa vorbesc si cu tine si o sa iti raspund la intrebari
Aalina spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi.
Sanatate la piticii bolnaviori si la mamicile cu probleme.
Cu muscatul noi am scapat ca am fost pe faza cand incepuse Fabi si l-am ignorat asa ca a lasat-o balta. Da are prostul obicei sa ne loveasca. Si noi ne mai ferim da pe Dori saracu il mai prinde si il capaceste. Asa ca ii tot explic ca ne doare si ii arat cum sa faca mai-mai si dupa aia il pup. Parca parca a mai rarit-o. Eu am observat ca pe el il distra cand noi ziceam "au" si le-am spus tuturor sa nu mai strige asa, doar sa ii spuna ca doare. Parca suntem pe drumul cel bun. Nu imi e de altceva decat sa nu cumva sa prinda drag de careva din parc si sa le aplice metoda.
Miere eu care eram impotriva dormitului in pat cu odrasla la Fabi nu am avut de ales si acum nu imi pare rau. Ca s-a dezvatat singur si parca imi lipseste. Ne solicita numai in noptile in care il chinuie dinti. Eu am noroc ca e incantat sa mearga la culcare impreuna cu frate'su. Drept e ca uneori chicotesc pana sa adorama si nu cred ca va mai dura mult pana s-or pune pe joaca fara sa ma mai bage in seama
Noi iar ne facem bagajul de deplasare Macar de ne-am stabiliza intr-un loc ca urasc naveta asta cand nu reusesc sa am un program cat de cat.
bebelusi spune:
Miere eu ma simt mai bine sper ca mi-au trecut raurile, ma duc joi sa fac morfofetala, abia astept.
Cristi imi pare asa rau de Carol, dar nu stiu ce sa te sfatuiesc in plus fata de ce au spus deja fetele.
Roxana nu stii pe nimeni in Constanta care inchiriaza apartament sau garsoniera ieftin?sau care ia in gazda ieftin?ca vrem si noi la mare in august, dar nu ne permitem din pacate. Anul trecut am stat intr-un ap in Cta si am fost fff multumiti, dar persoana respectiva nu mai inchiriaza.
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
miereamara spune:
Da, si noi avem nopti in care doarme singur in patutul lui si nopti in care doarme in patut cam de la 8 la 10 (cand merg eu la culcare) si apoi in patul nostru. Nu imi fac probleme ca se va invata asa.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
roxanaz spune:
citat din mesajul lui bebelusi Roxana nu stii pe nimeni in Constanta care inchiriaza apartament sau garsoniera ieftin?sau care ia in gazda ieftin?ca vrem si noi la mare in august, dar nu ne permitem din pacate. Anul trecut am stat intr-un ap in Cta si am fost fff multumiti, dar persoana respectiva nu mai inchiriaza. |
Patricia, ce inseamna ieftin? zi-mi un buget si am sa intreb.
bebelusi spune:
Rox pai nu stiu exact, dar sa nu fie ca la hotel ca nu imi permit. Daca ai ceva idei sa imi spui ce variante ai...si raman datoare pe viata
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
axis spune:
citat din mesajul lui sdcristian axis - cand o sa reusesti sa dai un singur mesaj in care sa nu jignesti pe absolut nimeni o sa vorbesc si cu tine si o sa iti raspund la intrebari |
Cristi, imi pare rau, dar eu nu-mi amintesc sa te fi jignit vreodata. Vrei totusi sa-mi zici de ce consideri asa?
Carmen_Marieta spune:
Fetele care nu mai aveti de gand sa mai faceti un bb , daca aveti ceva produse care nu va mai trebuiesc, si vreti sa le vindeti/donati sa ma aveti in vedere.
Mi-au ramas destule de la Stefan, dar o sa mai trebuiasca sa iau hainute( mici nu prea am) si sunt interesata de o scoica, o sa fac naveta intre casa si mama si nu vreau sa tin copilul in brate.
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
12+