Licurici de ianuarie-februarie 2009 (111)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

la multi ani patricia, paula si paul

cami ai pozele de la mare de cand ne-am vazut? mi le dai si mie pls? ca stii ca am avut aparatul stricat si nu prea am poze de la mare

Mergi la inceput

carol e tot naspa de tot, face efectiv apa apa in loc de kk, a mancat astazi doua sticksuri... maine il duc la analize si la cuprosomething

si e asa de lesinat...

la noi au inceput deja negocierile dure. ieri ii zicea cristi ca si-a pierdut 2 creioane, dar daca e cuminte ii da unul sa se joace. si carol, cu ochii mari si vocea rugatoare cica... doooo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

cristina sanatate lui carol
pozele nu stiu daca le-am descarcat
cand o voi face
imi dai nikul de pe mes
si ti le dau
cu placere

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

multumesc cami

of, asa nu imi place sa-l vad asa de lesinat si fara putere. si a si slabiiit... nu mai are obrajori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna ziua si de la noi!

Patricia, Paul, Paula

Cristi multa sanatate lui Carol. Da-i apa de orez, orez cu morcov, cereale burtica sanatoasa de la Nestle, banana, mar copt, hydrasec, smecta. Lasa-l sa pape cat vrea si cateva lingurite e bun.

Anuc cum esti?

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

la multi ani celor ce poarta numele de Petru si Pavel.

Dark,ma bucur ca va simtiti bine in tara.

pyc,sanatate multa,multa.

Veronica,eu ii dau vitamine speciale,insa anul trecut a luat si de la childlife pt ca-mi slabise si nu voia sa manance.(cand a avut viroza aia urata).Daca papa si e ok,nu ai de ce sa-i dai,isi ia vitaminele din mancarica.

Cristi,multa sanatate lui Carol.Nu ai mers cu el la dr?la spital?Ai grija sa nu se deshidrateze.

Porumbita,felicitari pt performantele lui Robert.

Iulia,bine ai venit in tara.Concediu placut si linistit.

Eu sunt treaza de la 4 azi noapte..sunt extrem de obosita.
va pupam si va dorim toate cele bune.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

ledi am fost si la dr, am vorbit si cu irina. apa noroc ca bea, evident fara smectA. tot mai bine decat nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La multi ani celor ce poarta numele de Petru si Pavel!

Pyc La Multi Ani pentru Paul si tie refacere usoara.
PS stai in casa, am si eu un pitic cu raspandirea varicelei

Cristi multa sanatate lui Carol!

Dark, Cami ma bucur ca v-ati distrat la Brasov. Asa de dor mi-e de muntii nostri, la iarna cand voi veni in Romania poate ajung 2-3 zile la munte.

Bebelusi tu cum te mai simti?

Ledi, odihneste-te cand doarme David.

Noi stam mai bine cu somnul, una la mana doarme mai bine de la medicamente si doi, l-am luat in pat cu mine si am exilat sotul. Ce sa fac? Nu mai rezistam sa ma trezesc de 4-5 ori pe noapte. Acum ii ies doi canini si se trezeste plangand, dar daca e langa mine adoarme imediat. Si mi-e un drag de el cum ma tine de gat toata noaptea "Ne certam" (eu si sotul) care sa doarma cu el, haha, ar vrea si el. Am ajuns la un compromis, noaptea dorm eu si ziua in weekend doarme el. Tot timpul imi zice: Doamne ce scump este, vreau sa dorm si eu cu el

Am hotarat sa il duc pe Aidan la chiropractor. Am citit mult si se pare ca multe din afectiunile urechii pot fi ameliorate prin aceasta practica. sotul e total contra. Eu sunt pro 80%. Acum sunt in faza de documentare, strang pareri.
Pyc, Roxana, voi ce credeti? e vreun risc? Lui Lucian ii este frica sa nu ii faca medicul lui A. vreo manevra gresita si sa ii lezeze vreun nerv la coloana sau sa ii rupa gatul.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Beyyy, mi-e dor de voi, dar nu mai apuc sa intru.

Am vrut sa intru duminica din 2 motive(nu ma puteam loga):
1. LMA Miere! (scuze pt intarziere)
2. Lediiiii, ce facusi cu zulufii lu' Davidutzu???

Noi suntem bine, tocmai ne-am intors de la Obzor (fff frumos), A cu muci verzi si stari subfebrile juma de concediu (zilele cu soare), apoi mai bine, dar a venit ploaia, frigul, dar tot a fost bine.

Pyc - multa sanatate. las' ca te mai odihnesti si tu.
Ira - pe A l-am dezvatat de supt deget prin metoda clasica: pus leocoplast pe el, pana a uitat de el. Cand i-l dadeam jos sa il spal si sa il schimb cu unul curat, imi arata el degetul ca sa i-l pun . S-a dezvatat f usor, fara urlete, doar o data a bocit in masina, dar era cu ta'su . Bine, si-a cam stricat somnul, ca nu mai adoarme asa repede, ca nu are ce baga in gura si asteapta "titi".

La capitolul vorbit stam f bine, stim si in engleza " bye, bye", "body" si in germana - "ja, ja" . In rets stie cum fac animalele domestice, unde are partile corpului, cum se numesc, face bau cu "cu-cu" (adica putza) d'astea . Ma ia de gat si imi da pup. Dar avem o problema - musca si ciupeste. Nu cand e suparat si cand ne jucam/imbratisam. Si nu o face cu toata lumea, doar cu cei apropiati, pe care ii iubeste. Cum sa-l dezvat?
L-am si certat, l-am muscat si eu , dar nu a functionat.
Aveti vreo sugestie/metoda?

LMA sarbatoritilor de azi!

Anuc - sunt convinsa ca o sa iei decizia cea mai buna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

Cateodata ma gandesc, Cami, ca bunicii nostri isi iubeau mai mult copiii, chiar daca nu aveau un supercofort economic. Dar nici macar de asta nu sunt sigura...oricum noi avem acum posibilitatea de a invata din greselile lor, si infinit mai multe sanse de a alege constient.

Tratamentul pe care-l urmez este pe baza de oxigen stabilizat; acesta distruge tot ce e patologic in organism. Din ce vad la mine, pare intr-adevar sa fie asa :).

Cristi, si Carol cu doo? Si A cand vede gemeni sau perechi, sau bucati identice, sare si ea "doo doo" Pai si i le-ai dat ??

Patricia, hai ca ma arunc si io pana la tine, ca dau acuma toate poftele pe mine!

Mergi la inceput