Licurici de ianuarie-februarie 2009 (111)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui pyc

Fetelor ador varicela:) E boala mea preferata! Sunt in concediu medical pana in 7 iulie!! Asa ca stau in varful patului, cu calculatorul in brate, tv deschis, muzica la maximum (si nu cantecele de copii:), pt pranz am o pizza gata de bagat in cuptor

da' e corect asa???? eee... vreau si io o varicela ceva!! nici macar nu te mananca???
Cristi, dar mai are diaree Carol?
Iulia, gasisi Cheerios?
ia sa vaz daca am si eu timp de vazut poze azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

roxana ieri avea. astazi cum am zis nu are nimic, scaun zero. si daca nu dau proba pana la 1 nu mai primesc rezultatele maine.... pur si simplu nu face kk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Roxana iau un pumn de medicamente antimancarime:) Fara efect spectaculos.....

Si ca sa fie totul perfect...au inceput de azi soldurile!!! Asa ca sunt pusa pe shopping pe net evident!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

roxana ieri avea. astazi cum am zis nu are nimic, scaun zero. si daca nu dau proba pana la 1 nu mai primesc rezultatele maine.... pur si simplu nu face kk

pai asta-i de la foarte bine in sus. nu kk = gata cu problemele . numai sa nu se fi incuiat mai tare.
Crinooo, reduceri zici??? nasol! spor la treaba atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

am si eu o intrebare. e adevarat ca in timpul tratamentului cu antibiotic puroiul din gat nu e contagios?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Pyc, distractie placuta

Rox, am gasit Cheerios cu miere si-am luat de-aia, sunt dulci dar asta e pana gasesc altceva. Oricum pufuletii sunt "big hit" zilele astea...

Mey pe mine ma oboseste cumplit Romania, nu avem masina aici(nu ca as cuteza sa conduc) si e dezastru, ieri am mers cu maxi-taxi pana la Deva sa-mi fac pasaport(fara Carla) si m-am intors sleita de puteri. Noroc ca am avut pile la pasapoarte si n-am stat la coada (desi m-am bagat in fatza cu o jena maxima, nu-s obisnuita) ca era o zapuseala si o putoare acolo...cred ca imi place mai mult in America, nu credeam ca o sa ajung sa zic asta. Si-mi lipseste aerul conditionat big time. Dar trebuie sa recunosc ca se gasesc haine si papuci mai faini ca in State. Si-s bune rosiile din piata. Si branzeturile si mezelurile (nici nu stiu ce sa iau). Si urasc trotuarele. Si simt ca nu mai apartin nici unei lumi, of.

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

am facut, tot moale, nu chiar apa dar nici bun. macar am dus proba si vineri primim rezultatele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Iulia fii indulgenta ca nu sunt toate asa de rele. In |America chiar nu sunt chestii rele? Eu zic sa vezi partea frumoasa a Romaniei.

Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

iulia in scurt timp te vei readapta pt timpul in care vei sta aici
pupam fata
noi de exemplu nu prea mancam mezeluri
incercam mai mul#537;t produse naturale
sau gatite in casa

FETELEEEEEEEEEE
EU SUNT VARZA
NU AM DORMIT DELOC AZI NOAPTE
DIN CAUZA DE CANINI
SI EA MICUTA
10 MINUTE SOMN
JUMA DE ORA PLANS
SI TOT ASA

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

DARK ce face mister?

IRINAC ce face andrei?

CARMENNNNNNNN MII DE SCUZEEEEEEEEEE
am fost super prinsaaaaa
imi pare super rau ca nu am apucat sa ne vedemmmmmmmmmm

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput