Licurici de ianuarie-februarie 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 5
cami_antonia spune:
neata
mercic de cafelutaaaaaaaaaa
o savurez cu placere
LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE PAUL, PAULA, PETRU , PETRUTA
SA FIE SANATOSI SI SA TRAIASCA CU NUMELEEEEEEEEEEEE
pyc la multi ani lui PAUL
VA DORESC O ZI PLACUTA
eu fug la biserica cu fata
acum un an alina se opera in romania si incepea calvarul
care puteti va rog sa-i pomeniti azi in rugaciunile voastre
pe ea si pe adi
multumesc frumos!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
iuliacris spune:
Da, Cami, ar fi fost frumos sa ne putem intalni, dar am ajuns la limita in Ro, nu prea aveam cum. Poate alta data.
As vrea sa ii iau niste cereale de rontait Carlei, dar nu prea stiu ce, sa nu fie dulci. Ei ii plac Cheerios in America, dar aici nu cred ca am vazut. Idei?
Da Rox, si eu am admirat apartamentul vostru frumos!
Cristi, cum se simte Carol?
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
cami_antonia spune:
iulia nu stiu sa te sfatuiesc
antonia mananca numa cereale pisate mici
nu bucatele
din cele mici pt ei manaca de la milupa si de la humana
in rest nu ma pricep nici eu
la anul cu siguranta nu vei fi ratata .... ne vom gasi ahahahaha
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
axis spune:
'Neata,
La multi ani, Paul, PAula, Patricia, sarbatoritilor de azi.
La multi ani, Lisa, haide si spune-ne ce mai face blondina ta :)
La multi ani, Miere, iti doresc sa fii intotdeauna treaza si pe partea buna a drumului!
Porumbita, ai citit de jos in sus, sunt sigura
Ira, copiii isi sug degetul atunci cand exista o suferinta in planul relatiei.Daca fumatul este permis ca solutie la stres, nu vad de ce suptul degetului nu ar fi. N-are rost sa-i ceri sa renunte, pentru ca E are nevoie de o vointa de care nu dispune in acest moment; eu as sta cu ea mai mult, as face cu activitati care-i plac, as fi mai putin restrictiva.
Anuc, convingerea mea e ca un copil are nevoie pana la cinci ani de o relatie cu un adult care sa nu aibe alte responsabiltati majore (nici macar alt copil in grija!). E o situatie ideala, insa asta nu o face mai putin normala ( sigur in alt cadru de referinta decat cel acceptat general)... Si mai cred ca un parinte bun este acela care se gandeste la cat confort psihic, emotional, material poate sa-i ofere copilului lui. Orice decizie insa vei lua, ia-o fara sa te uiti inapoi!
Veronica, asa culori mi-as dori si pentru A., par cele mai potrivite acum! Zici tu Rox, ca se gasesc si la noi ? Unde, cum se numesc?
Ana e aproape cat Alice dar are 1 kg. mai putin. Si dr. nu i-a dat nimic pentru ca mananca bine, e foarte dinamica. A luat totusi acum cateva luni vitamine cu calciu pentru ca bea prea putin lapte. I-au priit. Daca e sa-i dai, doar in urma unui consult med.. Aici se rec. vit d. pana la 2 ani, inclusiv vara.
Eu sunt piftie, urmez un tratament de dezintoxicare, mai am putin si ma curatz de tot.
pyc spune:
Mersi pt ca mi-ati amintit ca e ziua de nume a lui Paul astazi:) Uitasem! Eu sunt tare bolnavioara, am varicela...Febra mare de ieri seara si azi dimineata m-am trezit cu cel putin 100 de bubitze pe fata si torace. Azi trebuia sa tin cursuri toata ziua, consultatii cat cuprinde, plus de garda in 1 iulie......asta e,va trebui secretara sa anuleze tot si sa se descurce colegii fara mine. Dupa masa merg la med de familie, probabil ca-mi va da un concediu de vreo 15 zile. Tare rau s-a nimerit varicela asta a mea, in luna iulie, cand altii sunt in vacanta si eu eram omul de baza....Ma dor toate cele si arat ingrozitor, desfigurata!
Anuc sunt sigura ca vei lua o decizie buna pentru familia ta, oricare ar fi ea! Daca nu ai fi dorit deloc o alta sarcina, probabil ca ai fi folosit un mijloc de contraceptie eficace, sterilet sau altceva...deci probabil undeva in subconstient iti doreai aceasta sarcina (?)
axis spune:
Sanatate multa pyc si cat mai multe momente frumoase cu Paul in aceste zile! Sa inteleg ca, subconstient, ti-ai dorit varicela ?
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui axis Zici tu Rox, ca se gasesc si la noi ? Unde, cum se numesc? |
da, da, sunt la sectorul creioane. pe langa alte forme sunt si astea. le tin minte perfect ptr ca i-am mai si luat vreo 2 seturi lui Patrick - au prostul obicei sa se rupa chiar de acolo de la bumbul rotund. . si mai sunt simple (spaniole parca...?) sub forma de creioane.... si crayola erau in real.
Crina, biata de tine! sanatate multa. se adevereste asta ca adultii zac mai rau ca copiii [:d] (am patit-o si eu asa cu o enteroviroza luata de la Patrick )
cami_antonia spune:
doamne axis cred ca daca se gandeau ai nostrii sau bunicii la ce confort asigura copiilor nu mai faceau nici unul sau cum atunci nu erau mijloace de contraceptie se omorau cand ramaneau gravizi
fii serioasa
unui copil ii trebuie inainte de orice iubire si atat!
de restul se ocupa fiecare parinte
asa cum poate si cat poate!
in alta ordine de idei ziceai ca tii o cura
pt ce este?
dezintoxicare in general
?
DOAMNE AJUTA!
bebelusi spune:
Axis multumesc mult ca ti-ai amintit ca eu imi serbez ziua de sf Petru si Pavel.....dau o prajiturica si ceva de baut doritorilor.
La multi ani si din partea mea tuturor sarbatoritilor de astazi.
Dark imi pare asa rau ca nu am reusit sa ne vedem, avem ceva probleme cu mami cu sanatatea, am adus-o la Sibiu, si de-asta nu am putut veni, acum este bine. TOTUSI la Sibiu nu ajungi???Ofer cazare, masa (doar stii ce bucatareasa buna sunt....), partener de joaca, ....tot ce vreti voi numai sa veniti
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"