Licurici de ianuarie-februarie 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 4
Porumbita spune:
Anuc, oricum ai decide iti doresc sa fii impacata cu decizia luata;
tu stii cel mai bine ce si cat poti tu si familia ta!!
nici eu nu ii dau vitamine;
mai nou robert recunoaste la masina siglele ford (i-a aratat taicasu la a noastra) si se opreste si il striga pe taicasu la toate masinile ford focus; ma ascuta atent cand ii zic ca aia nu e noastra da tot mai zice de vreo 2-3 ore teatea
acum ca ploua il scot un pic mai putin afara (dar iesim dc nu toarna cu galeata) si cautam melci pe alei "sa ii salvam" de pe trotuar si sa ii punem la loc in gradina
bebelusi eu ii dau uneori noaptea panadol cand plange tare culcat si cu ochii inchisi ca stiu ca e de la dinti
de vb tot nu vb in afara de a il striga pe taicasu si f rar pe mine'
insa vad ca si-a inbunatati gama de consoane si silabe
pyc e mortan paul
miere da tu ce il sperii ma pe luk? ca poate chiar nu mai vrea dupa bb 2 si stiam ca tu ai vrea totusi
alinuk faina vacanta!
DarkBendis spune:
Cami, aici mi-s In sfarsit am aparut...asta dupa ce am pus copiii (Mister si verisoarele lui) la nanitza, noi am mancat, stat la povesti familionul etc. Foarte bine am ajuns, drumul bun, jupan a dormit destul de mult si a fost foarte cuminte, a hapcait tot ce a ramas din colacul ala cumparat de la Poiana vad ca e mare amator de praji cu nuca he-he... ca ma-sa!
Asa-i cum a zis Cami, fetelor, tare fain ne-am simtit cu totii la Brasov, scurt dar foarte deconectant. Noi astia marii ne-am inteles super de la inceput (ar fi fost culmea sa fie altfel, atat Cami cat si Lucian sunt niste oameni tare faini, deschisi, prietenosi) iar astia micii si mai si Ma rog, la inceput s-au mai luat ei la harta pentru una bucata jucarie melc de la Fisher Price pe care musai o voiau amandoi in acelasi timp dar dupa ce au uitat de ea... sa vedeti oameni buni fugareala si chiote la pensiune pe coridor la 12 jumate noaptea - ma mir ca ne-au mai tinut oamenii aia pe acolo si inca ne-au zis sa mai venim si alta data Da' las ca si Antonia e o frumoasa si jumatate, ochioasa si smecheruta... Irina tine aproape ca tati Lucian in cativa ani va trebui sa se pregateasca de coada de petitori!
Cami, umblam noi fara sosetute, (da' avem, parol, umblu cu cate o pereche in poseta si inca macar doua in geanta de schimburi) da' ce sa facem ca Mister le detesta mai ceva decat detesta ma-sa cantarul (mai ales dupa ce s-a indopat cu toate cele in deplasare) si le scoate si le arunca... ca nu le mai gaseste nici Zana Sosetelor. Ir de ploaie nu ne e frica... nu de alta da' daca am sta in casa cand ploua nu am iesi cu lunile din hogeac la noi in Bonnie Scotland. Traiasca umbrela si mai ales mantaua de ploaie (aia pe care am lasat-o acasa ca de, venim in Romania la sfarsit de iunie si e cald si bine, mai frate!)
Hai ca o las cu balariile si inchei spunand ca iesirea de la Brasov a fost SUPER-FAINA si ... mai vrem si alta data.
Cu nitica intarziere:
Lisa LA MULTI ANI si tot-tot ce iti doresti!!
Irina LA MULTI ANI multa multa sanatate, bucurii si impliniri alaturi de familia ta atat de frumoasa!!
Stiu ca e tare greu in State cu concediul de maternitate... si e si mai greu cu perioada de "dupa" dar... daca vreti bebe2 go for it! Noi ne-am planificat sa "ramanem insarcinati2 la anul. Ce ti-a zis medicul? Al meu zicea ca nu ar fi probleme de VBAC dar nu cred ca m-as incumeta la nastere acasa (si nici nu cred ca mi-ar da astia usor voie).
Anuc, sa iasa toate asa cum iti doresti... si fa cum iti dicteaza inima. Voi stiti cum e mai bine pentru voi, noi suntem aici si te sustinem si... eu tot zic vorba lu' taica-meu: "nicicand nu a fost sa nu fie cumva" si inca una (nu a lui taica-meu): va fi bine. Orice va fi, va fi bine!!
Irina, cum se simte Andrei? Multa multa sanatate!
Ledi, multa sanatate la David, sa treaca si de "greva foamei"
Bebelusi, ai incercat cu gel pe gingiutele lui Vladut? Bietul pui, il doare gurita... uuuffff o sa treaca si asta!
Roxana, a fost frate-meu la concerte la Bucuresti si cica a fost minunat! Hai ca in 2-3-4 ani mergem si noi, nu-i asa? Apropos, pubul ala fain din Brasov a fost vandut de Mr C., e acum Irish pub.
Cristi, multa sanatate la Carol!
Pyc, grozav Paul, uite ca e aproape potty-trained! Jupan abia acum a inceput sa ne anunte cand face "poopoo" .
Alinuk, bine ati revenit acasa!
Veronica, eu i-am dat la jupan complex de vitamide pana la sfarsitul iernii (asta la sfatul medicului). Acum nu-i mai dau. Oricum, daca vi se pare ca ar fi nevoie, intrebati pediatrul, nu le dati dupa ureche.
Maine sper sa ajung sa ma uit si la pozici, acum ma duc sa fac o baie buna si apoi ... nani!
Cami, o sa pun pozici saptamana viitoare. Ca desi am venit cu juma' din casa in spate cablul de care am nevoie a ramas in Glasgow.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
DarkBendis spune:
Tot eu.
Sambata voi fi toata ziua in Cluj. Mai e cineva prin zona si are chef de iesit la o cafea?
Acum chiar ma duc
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cami_antonia spune:
dark pupam familionul
eu bag la prezentare
ca fata doarme cu tati
noapte buna
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
ada_coman spune:
Ah, Dark, cum te-am ratat si de data asta. Tare mi-ar fi placut sa ne vedem, dar tati la 4 dimineata a plecat la Croaiova si acu a tras la Buzau, ca nu mai putea conduce pana la Iasi. Cand ajungeti si prin moldova, nu va mai ratam.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
iuliacris spune:
Am intrat si eu rapid, rapid cu incurajari si imbratisari pentru Anuc, cred ca e o decizie extrem de dificila, mai ales ca Filip e asa sensibil si tu esti obosita. Mai ia-ti un pic de timp sa te obisnuiesti cu ideea si poate se mai limpezesc un pic gandurile.
Am citit doar pe sarite, noi am ajuns in Ro vineri, suntem la Hunedoara acum, am gasit ploaie si frig, am zis ca nu-i adevarat. Si ne-au si pierdut un geamantan, cel cu hainele mele si ale Carlei, noroc ca pentru ea am avut cateva schimburi in bagajul de mana. Am recuperat ieri geamantanul, ce usurare...
Carla e in al noualea cer, rade la toata lumea, e innebunita dupa animale si copii si nu mananca aproape nimic in afara de lapte, sunt cam ingrijorata, ma gandesc serios la vitamine, dar nu am adus din State, aveti idee ce as putea lua de aici?
Am vazut pozici superbe!
Va pup cu drag, mai intru cand pot!
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
cami_antonia spune:
iulia ce pacat ca nu ne-am suprapus sa ne vedem si cu tine la brasovvvv
da stai atat de mult in tara incat sa te ingrijoreze ca nu manaca ca si acasa?
antonia face la fel cand plecam undeva
da o las
ca nu am incotro
eu luam niste vitamine
care sunt bune si pt noi
sanostal
sunt la sticla de sticla pusa in cutie
sunt pt copii
se gasesc in farmacii
sa va simtiti bine
pupiciiiiiiiiiiiiii
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Aalina spune:
Iulia bun venit. Daca ajungeti prin BN da un semn poate de data asta ne vedem. O fi doar adaptarea la Carla. Oricum nu stiu ce sa iti zic de vitamine, poate gasiti un pediatru.
Dark sa va fie de bine plimbareala. Din pacate wk asta ma duc la socri la Mures La tara si eu scoteam copii afara chiar daca era mai urat. Era noroi cat cuprinde da Fabi cu cizmulite de cauciuc isi facea datoria de a hrani animalele .
Dau o ca am apucat cumva sa o beau dimineata asta
roxanaz spune:
neata
aici iar e de ploaie. grrr, m-am saturat, zau!!!!
Citat: |
citat din mesajul lui veronica75 Uitati cu ce deseneaza Alice:http://family.webshots.com/photo/2280219000103955344ltvXuN sunt bune ca le poate tine bine in manuta. |
hehehe ce frumos deseneaza Alice! sunt creioane din astea si in romania. (multumesc de complimente, nu te-ai inselat ) eu nu dau vitamine deloc.... daca asa a zis pediatra... go ahead. dar mi se pare cam mult pana la 3 ani!
Andra, vai cat de nasol!!! incredibil.... mah ce rau imi pare . da, las ca mergem nooi!
Iulia, bine ati venit! cica se indreapta vremea
fug la trebi ca m-am intins tare. sa aveti o zi buna!