Licurici de ianuarie-februarie 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 20
bebelusi spune:
Fetelor, ieri Vlad nu a mai avut nimic, nu a vomitat, a facut caca tare, tare, iar azi noapte a fost super marait, iar dimineata cand s-a trezit, avea diaree, caca pana la gat, el nu a avut asa ceva niciodata...

poate fi si de la dinti??Nu mai stiu ce sa cred. Ce sa ii dau sa manance dimineata?Ou pot?
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
uff, sper sa si manance, canu a mancat niciodata paine prajita, iar branza nu ii place
Cutiuta cu bijuterii
flowerbee spune:
Carmen, sper ca sefa sa fie in toane bune! Mai ales ca este femeie ar trebui sa inteleaga.
Cami, asteptam poze de la intalnirea cu Irina!
Bebelusi, mancare de regim pentru Vladut. Mere coapte cu branzica, supa de radacinoase cu carnita de pui. Painica prajita, fara fructe si legume crude, iaurt, smantana, sosuri etc. Si apa multa.
Ce mare s-a facut Vladut! Si e frumusel foc!
Si Alexia mananca putin in ultimele cateva zile, nu stiu de ce, ca doar saptamana trecuta a vazut-o medicul de familie care e si pediatru, inainte de vaccin si totul era ok. Ca sa va dati seama cam cat papa, dimineata si seara papa cate jumatate de iaurt cu putina branzica si piersica sau caisa sau mar si atat, deci cam trei sferturi de paharel Avent mic. Iar la pranz, ameteste supa, cam 100 g sau ml depinde cum e. Bine ca bea laptele. O fi p pasa sau de la vreme...
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
bebelusi spune:
Bee, stai linistita ca se mai intampla. Imi e dor de tine ca nu am mai vb de mult 

Cutiuta cu bijuterii
Naty spune:
Hello!
Eu sunt plina de nervi, ieri am plans de-am rupt. Ioana a facut febra de ieri, nu mare, 37,3- 37,4. De regula nu m-as fi panicat de loc dar noi miercuri trebuie sa plecam la mare
Dupa masa mergem la Medlife sa vedem ce e.
Of, fetelor, m-am saturat de bolile astea pana peste cap. Anul asta a fost groaznic, absolut intr-una am avut cate ceva, ba fetele, ba eu, ba sotul. Atata am umblat pe la tot felul de doctori ca mi s-a acrit rau.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
axis spune:
Buna dimineta tuturor!
Selene, la multi ani mamica de minune frumoasa, multa putere in drumul tau si sa fii happy intotdeauna! Cum a fost ieri la pranz/seara cu Daria?
Bebelusi, nici A nu-i place branza dar i-o dau mixata cu banana+ miere; o mananca cu mare pofta. Te intrebam intr-unul din mesajele anterioare de tratament homeopat, poate ar fi o solutie...
O bijuterie, camesha ceea, da' tare greu o mai duce Vlad dupa el :). Ieri a adus si mama farfuriutele mele cu povesti, A e fascinata de ele, si eu.....ah ah, am plonjat direct in butoiul cu amintiri.
Miere am gasit tabel dupa care ma mai orientam eu in bucatareala ca uleiul de migdale (ca si cel de porumb/fl soarelui) este recomandat persoanelor cu digestie lenta. Deci, risc mai mic pt Aidan.
Carmen, intrebarea aceea nu avea ce cauta la angajare, cred ca ar fi fost tot de competenta ITM...
Porumbita spune:
Naty o sa fie bine si o sa va distrati la mare
Arya ms da nu am cu ce lapte sa amestec ca el nu mai serveste lapte de vreo 3-4 sapt
de la un un an si ceva i-am dat seara Humana cu cereale (pana acum cateva sapt cand nu l-a mai vrut)
de alaptat il mai alaptez dimineata (intre 4 si 6 in functie de noapte)
la micul dejun (intre 8 si 9 ) mananca max 100 ml de lapte cu cereale fitnes
ii dau insa 2 iaurturi pe zi si fructele i le amestec cu branza
am mai insistat cu parmalatul si ieri a "mancat" la lingurita 120 de ml
alaltaieri 150 (si vreo 100 i-a dat pe el incercand sa isi ia singur cu lingurita)
mai incerc ca imiplace ideea cu parmalatul
de de unde il iei si cat va costa?
eu am gasit doar la angst si e 5 lei si ceva (bine, e ok ca dc mananca doar seara ma tine 2 zile dc nu chiar 3)
bebelusi cum mai e vlad?
carmen sper s anu se crizeze vlad
cami pune poze cu trupa
eu sunt cand intoarsa pe dos
am avut un vis ffff naspa'
eram 3 masina (un in ultima cu robert si un bun prieten) si inprima era tata (care e decedat) cu sora bunicamii (tot decedata) si inca cineva da nu stiu cine
in a doua masina fratele mijlociu al lui taicamiu cu mama maicamii
si tr sa ajungem intr-un loc care presupunea o trecere pe langa apa pod
se facea ca eu mai trecusem pe acolo si am realizat ca tata nu o ia pe drumu bun
cert e ca masina lui si a lui unchimiu s0au dus direct in apa
eu si amicul respectiv ne uitam de pe mal (oprisem) si eu ma gandeam ce o cauta sa treaca cu masina prin apa ca nu stiu sa inoate moment in care il vad pe tata sa iese la suprafata si o ridica in sus si pe bunicamea(sau pe sorasa)
apoi cumva robert se trage din mana mea si o ia la fuga
eu dupa el
el cade si isi sparge partea de jos la buza, cumva la baza dintilor, desupra la barbie si eu il cos cu ata neagra ca era didai gaura
apoi parca iar o ia la picior si fugea extrem de repede spre o apa murdara (parca eram pe un ponton si erau 2 trepte pana la apa aia) si eu disperata ca nu il ajung din urma m-am aruncat inainte si am ajuns inainte lui la treapta si l-am prins
el radea
eu am inceput sa plang de frica (ma gandeam ca o sa patim ceva) si a aparut sotul (in vis parca eram despartiti)
m-am trezit fff naspa ca stare de spirit
mara95 spune:
bebelusi, ce fericit e vladut in camasuta!si ce frumoasa e!
si andru face moale de ieri si e marait, dar, deocamdata, il las in pace.
elene, la multi ani!

Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

, multi ani, frumosi ca vacanta in Grecia!