Licurici de ianuarie-februarie 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 21
Naty spune:
LA MULTI ANI, SELENE!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Naty spune:
Patricia ce scump e Vladut cu camasa aceea!
Am uitat sa va zic ca sambata ne-am intalni cu alinuk, sotul din dotare si o bucata copil (Andu), care e tare dragut si sprintar.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
alinuk spune:
Selene iti doresc numai bine
echilibru si rabdare
pt voi si pt puiutza voastra!

Alinuk
www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Selene_Bunny spune:
Fetelor, multumesc de urari! Sa aveti si voi parte de o vara frumoasa, de zile de relaxare, de intamplari fericite...
Minunea nu a tinut mult, am scris aici ce a mai fost: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153473&whichpage=15
Un pic sunt necajita, pentru ca as fi vrut sa comand un tort, ceva, dar nu mai am cu ce, ca medicalele neprevazute cu iepurasul m-au lasat leftera...
Si ar trebui sa ma prezint zilnic la tratament postoperator, nu am putut face asta decat ieri si sambata, azi, salutare.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
cami_antonia spune:
selene LA MULTI ANI!
stai linistita ca nici eu nu am avut tort de ziua mea
sarbatoreste altfel
iubeste-o pe daria toata ziua
si fa ce iti place mult
dar totul cu dragosteeeeeeee
alinuk la multi ani si voua
un mariaj minunat sio binecuvantat in continuare
darkkkkkkkkkkkkk
ce e cu tine???????????
de ce nu ai mai scris de atata vreme?????????????
da un semnnnnnnnn
poze poate pune irinac ca e mai experimentata
eu sunt zeroooooooooo
desi stiu ca ea inca nu are net
da vom gasi o solutie
naty da aia nu e febraaaaa
antonia mea are in permanenta temp aia de cand s-a nsacut
hai ca tre sa aveti un sejur minunat
unde mergeti la bulgari?
in ce statiune?
pyc spune:
La Multi Ani Selene, cu sanatate si sa te bucuri de viata impreuna cu cei dragi!
Naty, aia nu e febra, este o temperatura absolut normala, mai ales pe caldurile astea! Nu te mai stresa si nu mai lua temperatura daca nu ai un motiv bine intemeiat.
Eu ma bucur de ultimele zile de varicela, de joi la serviciu si am de recuperat tot ce nu am facut de o saptamana incoace....inclusiv consultatiile, toate mi-au fost reprogramate gramada peste celelalte....sincer nu stiu cum o sa ma descurc.....
Imi amintesc si eu cand i-am anuntat pe sefi ca-s gravida:) A fost o tragedie!! Unul dintre ei de atunci nu ma mai suporta, ma saluta cu 1/2 gura! Aici intr-adevar anunti asa ceva dinainte......cu muuult dinainte de a stii viitorul tatic sau chiar dinainte de a-ti dori un copil! Eu nu stiam.... am anuntat cand aveam 2 luni de sarcina.....a fost evident extrem de tarziu si au reactionat toti oribil, inclusiv colegele deja mamici, toate ofticate caci ele au anuntat cu 2-3 ani inainte ca au in proiect marirea familiei!
V-am pus niste poze pe mailul comun cu Paul...de pe acasa, de pe la plaja....
Pupici!
bebelusi spune:
Axis nu ma pricep la homeopate, deci nu stiu ce sa ii dau
A mai facut si la pranz o data diaree, ce-i drept nu face apa, dar e moale si mult.
Ma bucur ca va place camasa lui Vlad, Mircea are obiceiul sa il imbrace in tricourile lui pentru 5 min, si el e tare mandru, nu pleaca din oglinda
Naty nu mai fii necajita, ca aia nu e febra
Pyc, hai ca esti pe ultima suta de metri
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

fericita de